Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
vcera som umyl auto a poobede zacalo prsat skoro ma roztrhlo
este ze to teraz vsetku vyschlo
este ze to teraz vsetku vyschlo
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
meriva ma zaklad/podvozok z corsy
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
wtf? to nechcem vediet jak to potom jazdi..
Steam: michalsveto
meriva je velke auto pre malych ludi
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
a čo? normálka.... mne odniesol auto vysokozdvižný vozík... prečo platiť drahú odťahovku, keď to môže urobiť kamarát za pivko.... ale chápem, pre blaváka je to čosi nezvyčajné...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- landrower
- Pokročilý používateľ
...no coment.. ja rozhodne nikoho nebudem pre par euro takto ohrozovat... vy "neblavaci" si robte co chcete...
- landrower
- Pokročilý používateľ
keby to niekomu drblo na hlavu (co nehovorte ze je nerealne ) tak by to hned nebola malickost... nuz mne to moze byt koniec koncov jedno ...
Prešiel som ten článok, a fakt sa musím smiať...z komára somára, dobre že nie nadnárodný problém. OMG
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tiež som na to pozeral... OMg, tak to odniesol traktor, oni zase tam nie sú dementi, museli zvážiť viacero vecí + ak to malo urýchliť situáciu, tak prečo nie?
- landrower
- Pokročilý používateľ
nuz ako vidim tak nema zmysel moc tu vysvetlovat nieco o bezpecnosti atd., ale s tymto mohli este vecsie skody narobit skratka...
ja sa len snazim poukazat na to, ze na jednej strane teraz vsetci hovorite ze to je ok, ze co na tom je, atd.,
ale jak by sa nieco stalo, tak zrazu su to vsetko k*k*ti, aj ten traktorista, aj fizli, aj majitel, aj hasici, aj neviem kto este, aj samotny traktor asi
ja sa len snazim poukazat na to, ze na jednej strane teraz vsetci hovorite ze to je ok, ze co na tom je, atd.,
ale jak by sa nieco stalo, tak zrazu su to vsetko k*k*ti, aj ten traktorista, aj fizli, aj majitel, aj hasici, aj neviem kto este, aj samotny traktor asi
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Dneska ma normalne nasral jeden fizel,s mamkou som bol na DI prihlasit auto a pri kontrole sa ma zeleny pytal ,ze kde ma VIN -cislo,samozrejme mi zacal tykat,tak ja som mu taktiez zacal tykat.Nato sa ma pyta ze ci sme si potykali,tak som mu jasne odpovedal ze on zacal a zrazu uz nevedel co ma povedat...
Proste nech ziju monocajti
Proste nech ziju monocajti
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak dneska sa mi posra* motorcek na vytahovanie skla. Muselo sa zlomit ozubene koliecko alebo co lebo okno nejde hore ani dole ale motorcek pocut ze ide. Musim to vytiahnut a pozret co je vo veci. Papek ty mas Hondu, nestalo sa ti ieco podobne? alebo nevytahoval si uz mechanizmus otvarania okien u vodica? ako zhodil som ten sedy ochrany kryt ale motorcek je umiestneny za plechom. to bude zas prdel toto robit.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)