Všeobecná diskusia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
QQ ani nehovor. Ani nie mesiac dozadu som bol dať prehlásiť auto na DI (tipujem, že tiež si bol na Kopčianskej v Petržalke). Ten fízel čo to kontroloval bol nepríjemný jak hovädo. Nevedel som, aké papiere presne mu mám dať tak som sa slušne opýtal, že ktoré chce, na to mi arogantným tónom povedal ktoré chce vidieť a tváril sa ako Boh. Potom si otvoril dvere spolujazdca a pri sedačke niekde bol kryt a pod ňou VIN. Tak zase arogantne nech to rýchlo otvorím, že on nemá celý deň čas, že ľudia čakajú (zamnou akurát došiel jeden civic a čakal asi 5 sekúnd). Proste arogancia neskutočná. Tetuška pri okienku sa tiež tvárila, ako keby to musela robiť zadarmo. Jediný ochotný a milý bol policajt dole na informáciach. Proste humus, potom že prečo človek nerád vybavuje veci okolo auta.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Toto snad nieqq6600 napísal:Dneska ma normalne nasral jeden fizel,s mamkou som bol na DI prihlasit auto a pri kontrole sa ma zeleny pytal ,ze kde ma VIN -cislo,samozrejme mi zacal tykat,tak ja som mu taktiez zacal tykat.Nato sa ma pyta ze ci sme si potykali,tak som mu jasne odpovedal ze on zacal a zrazu uz nevedel co ma povedat...
Proste nech ziju monocajti
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Wizik ,ano na Kopcianskej,a ako vyzeral to netusim lebo vsetci mi tam pripadali rovnaky - gumeni a najmudrejsi na svete
A to sa mu este nepacilo to ze mal mat obednu prestavku ,tak zacal trepat o tom ze mame stastie ze nas zobral,tak som mu povedal nech sa ide kludne najest ze mame cas - pred nami bolo okolo 70 ludi - zase cumel ako nepricetny a radsej uz nic potom nepovedal,niesom si isty ci vlastne to VIN-ko aj skontroloval,kedze nanho kukal asi 2 sekundy...
A to sa mu este nepacilo to ze mal mat obednu prestavku ,tak zacal trepat o tom ze mame stastie ze nas zobral,tak som mu povedal nech sa ide kludne najest ze mame cas - pred nami bolo okolo 70 ludi - zase cumel ako nepricetny a radsej uz nic potom nepovedal,niesom si isty ci vlastne to VIN-ko aj skontroloval,kedze nanho kukal asi 2 sekundy...
Naposledy upravil/-a qq6600 v Po 09. Máj, 2011, 22:09, upravené celkom 1 krát.
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Tento problém sme mali v rodine na Octe a Fábií.HellAngel napísal:tak dneska sa mi posra* motorcek na vytahovanie skla. Muselo sa zlomit ozubene koliecko alebo co lebo okno nejde hore ani dole ale motorcek pocut ze ide. Musim to vytiahnut a pozret co je vo veci. Papek ty mas Hondu, nestalo sa ti ieco podobne? alebo nevytahoval si uz mechanizmus otvarania okien u vodica? ako zhodil som ten sedy ochrany kryt ale motorcek je umiestnený za plechom. to bude zas prdel toto robit.
Zlomili sa Ti pravdepodobne páčky, ktoré vyťahujú sklo.
Samostatne ich nekúpiš, aspoň my sme nekúpili a komplet ten systém je stojí dosť. Neviem presne už koľko, ale 100€ určite.
My sme to na oboch vyriešili tak, že sme tam podopreli sklo drevenými doskami a drží to doteraz.
Foto fabia, toto sme robili cez túto Veľkú noc:
Podobne je to spravené aj na Octe, tam to bolo robené cez leto 2010.
A stým plechom to bola prplačka
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
sory ale toto mi fakt neda nepoznamenat, ze to vyzera jak pat & mat keby to robili
Steam: michalsveto
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
no ono sa tam toho moc vymysliet neda,viem ze stryko mal okno prichytene pomocou drevenych stipcov
- landrower
- Pokročilý používateľ
nuz jasne, su dve moznosti, zaplatit za elektroniku alebo toto ak by to bolo ine ako vodicovo okno presne toto spravim ale svoj komfort si neukratim
//ale s feldou mozem mat taketo problemy tazko v <>
//ale s feldou mozem mat taketo problemy tazko v <>
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tiez som tam na rychlo flasol drevo aby okno drzalo hore, al enemienim to tak nechat. nepozeral som este kolko stoji ten mechanizmus ale verim ze na ebay to zozeniem za slusne prachy, pripadne kupim z nejakej buracky zo zadnych dveri (teda ak bude pasovat) pretoze tie su menej opotrebovane.
ja mam cely mechanizmus v poriadku, aj tie paky co to vytahuju hore, problem vidim v motorceku. ratam ze je tam ozubene koliecko ktore sa kruti a po zuboch taha okno hore alebo he neha ist dole. a to ratam ze je dolamane. uvidim ked to poriadne rozoberiem. preto by som potreboval poradit niekoho kto ma hondu a nieco podobne riesil.
ja mam cely mechanizmus v poriadku, aj tie paky co to vytahuju hore, problem vidim v motorceku. ratam ze je tam ozubene koliecko ktore sa kruti a po zuboch taha okno hore alebo he neha ist dole. a to ratam ze je dolamane. uvidim ked to poriadne rozoberiem. preto by som potreboval poradit niekoho kto ma hondu a nieco podobne riesil.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Sphyn0x
- Používateľ
Spĺňa to účel? (nepadanie okna) Spĺňa.. Tak čo?landrower napísal:sory ale toto mi fakt neda nepoznamenat, ze to vyzera jak pat & mat keby to robili
Z čoho máte autá? Zo zlata? Motorček je najdrahší, ten vyjde u mňa cca 50€ (Octa), ale nikde neni napísané že ten motorček musíš vyhodiť, stačí ti kúpiť spúšťač, prehodíš motorček a ideš, a celé ťa to nejvyjde viac jak 30€...Sphyn0x napísal:Tento problém sme mali v rodine na Octe a Fábií.
Zlomili sa Ti pravdepodobne páčky, ktoré vyťahujú sklo.
Samostatne ich nekúpiš, aspoň my sme nekúpili a komplet ten systém je stojí dosť. Neviem presne už koľko, ale 100€ určite.
My sme to na oboch vyriešili tak, že sme tam podopreli sklo drevenými doskami a drží to doteraz.
Foto fabia, toto sme robili cez túto Veľkú noc:
.
- Sphyn0x
- Používateľ
Ja som sa na tekéto podrobnosti nepýtal, tú cenu som dal z brucha.
Len mi proste povedal, dá sa povedať ujo, že je to drahé..
Len mi proste povedal, dá sa povedať ujo, že je to drahé..
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
problém nie sú zlé cesty, ale nápravy a to, že výrobcovia sa nevenujú práve zosilneniu podvozku...
cesty boli, sú a budú zlé...
cesty boli, sú a budú zlé...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Problém je náprava? Zosílenie? Eh? Môžeš si vybrať:
a) tvrdší podvozok, lepšie jazdné vlastnosti, nie príliš komfortnú jazdu
b) mäkší podvozok, horšie jazdné vlastnosti, komfortnú jazdu
zosíliť nejde nič, problémové sú silentbloky, a to je kus gumy, nič viac sa spraviť nedá...
a) tvrdší podvozok, lepšie jazdné vlastnosti, nie príliš komfortnú jazdu
b) mäkší podvozok, horšie jazdné vlastnosti, komfortnú jazdu
zosíliť nejde nič, problémové sú silentbloky, a to je kus gumy, nič viac sa spraviť nedá...
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
nuz, aj kus gumy urobi rozdiel, ak je guma trochu ina
a mas tolko roznych druhov gumy ze fakt je dolezite aka sa pouzije a myslim ze to ma slusny vplyv na jazdne vlastnosti...
a mas tolko roznych druhov gumy ze fakt je dolezite aka sa pouzije a myslim ze to ma slusny vplyv na jazdne vlastnosti...
tu máš zas na výber, tvrdšiu gumu čo niečo vydrží alebo moc neodpruží a nestlmí, alebo mäkšiu gumu ktorá sa síce vydrbe behom dvoch rokov, ale tvoje pohlavné orgány ostanú v celku...vyber si...
.