HellAngel napísal:...
Popravde, netusim. Ak nevies, ako to rozobrat, pripadne nechces hladat, co kde, tak na fore mame servisne manualy, myslim, ze aj na cr-v 1g sa cosi najde. Ja som to nastastie este nemusel rozoberat, jedine taka zakladna udrzba - cistenie, premazanie, nastavenie, inak nic vazne, okna chodia celkom dobre. Inak na sobotnajsi zraz sa nechystas?
landrower napísal:nuz, aj kus gumy urobi rozdiel, ak je guma trochu ina
a mas tolko roznych druhov gumy ze fakt je dolezite aka sa pouzije a myslim ze to ma slusny vplyv na jazdne vlastnosti...
ano, ale vzdy je to na ukor komfortu alebo jazdnych vlastnosti. Skus si nahodit polyuretanove silentbloky, auto bude sice krasne drzat, cely podvozok spevnie, lenze bude to tvrde a navyse polyuretanove silenty vrzgaju, a to pomerne dost. A to, ze mame cesty ake mame ... vyrobca robi jeden model pre europsky trh a maximum, co moze spravit pre zachovanie komfortu, je akurat to, ze nebude ponukat, pripadne bude davat v serii pneumatiky s vyssim profilom. Ono nie kazdy na ceste ma potrebu zavodit, alebo rezat zakruty na hranici prilnavosti, dneska mas kopu bezpecnostnych a stabilizacnych, ci uz aktivnych alebo pasivnych prvkov, ktore dokazu aj z komfortneho a makkeho podvozku dostat maximum bez toho, aby isla bezpecnost nejako rapidne dole.