Sangala napísal:nase srdce sa dalo vidiet na lade v kazdom zapase ... hrali jak o dusu .... len ten vysledok ...
to ano, ale videt to niekde v telke a byt tam nazivo, pfu neda sa to slovami opisat, neskutocne to bolo
mozno to uz nezazijem nikdy, kto vie kedy sa sem vratia majtrovstva
To ze sme maly medaily bolo zasluhov jednej silne generacie ktora sa uz neopakuje. Nemame dost novy hracou v ziadne zahranicnej lige mozeme za to dakovat nulovej podpore hokeja kde to uz ej sport iba pre hornych 10 000 pre tach ktorych si to mozu dovolit a nie rpe tych ktory to vedia hrat ...
Ak budeme medailovat najblizsich 10 rokov bude to zazrak
sranda ti cesi
ze stastie klika nahoda dokonaly utok
pocuvam spravy
gol na 1:0 odrazil sa od korcule
2:0 odrazil sa od hraca
treti gol presilovka
stvrty presilovka ...
nevidel som ten hokej ale viem si zovo predstavit tie ceske typicke goly
cim to je ze kanade rusom a pod take padnu mozno 3 za cely turnaj ?
a cechom 3 za zapas ? http://www.youtube.com/watch?v=NZxvf4FZ9B8
neviem ci tu uz toto bolo ale patricne prejavena ucta pred kamerami a v kabine ma niekedy odlisne nazory prva minuta a nieco
a) az v hale som si uvedomil, ze nasi su strasne pomali. Ale fakt strasne. Ked nastupili Fini s Rusmi, to akoby som na videu spustil "double-speed". Na obrazovke to vyzera neviem ako rychlo, ale v reale... Nechapem, ako sme mohli hrat s nimi vyrovnane partie.
b) Cesi hraju ucelny a rychly hokej s velkym tlakom na branu. Kym nasi sa hraju pri mantineli, oni strielaju a vobec hraju nebezpecne pred branou. Oni ked su v utoku, tak to vkuse zavana golom. A z toho prameni vela "stastnych" golov. Podla mna to so stastim nema nic spolocne. To je zamerne, ucelne a funkcne.
c) Dansky brankar pred zapasom uzival asi nejake tvrde drogy, lebo asi by som lepsie zachytal. Kebyze maju Dani finskeho brankara, tak mame asi vazny problem s tym zapasom.
Finsko - Rusko bola neskutocna podivana. U mna asi najlepsia vobec. A Finski fanusikovia - to bola tiez podivana. Citil som sa tam ako Alenka v Risi divov - chodili okolo mna kadejake princezne, vikingovia, prasiatka, kravy, spermie a neviem co este. A povzbudzovanie mali najlepsie zvladnute Slovaci. Neskutocna atmosfera. Najprv bol zapas SK-DK, parada. Potom Fini s Rusmi napinavy zapas a oni boli daki nic-moc. Obcas Suomi Suomi, obcas piskali pri presilovke Rusov, ale nic moc. Cesi trochu lepsie, ale tiez som cakal viac.
Vsak to iste hovorim aj ja, ale niektori vyssie hovoria furt o "stasti". Napriklad nas vzajomny zapas - pocet striel 37:22 v prospech cechov. Rusov tiez prestrielali 33 : 26... Proste ked strielas viac, tak je aj vacsia sanca ze par striel sa odrazi nestastne pre braniaci team.
Ale vyhovarat sa na to ze "cesi maju stastie" je asi modne.
Včerejší utkání ČR - Německo. Tři góly ČR byly o štěstí...tolik náhody najednou jsem dlouho neviděl. Jeden z nich, když Frolík (tuším) vystřelil půl metru vedle branky a Německý obránce si ho do vlastní branky sklepl kolenem..tomu říkám klika
Každopádně bez střelby (a nejen střelby) na branku nejsou góly...to je samozřejmé!
ja tiez drzim palce cechurom, ako je jasne ze nejaka ta rivalita je, ale neviem preco by som im fandit nemal. Co sa tyka stastnych golov, no ku hre patri aj stastie, ale hlavne si to stastie treba vydobit, isto by ho nemali keby len tak korculovali po ihrusku
A preco by si im fandit mal?
Ked sa nieco podari nam , tak su super extra mega bratia , ale ked sa to podari im , tak len ukazuju ,ze my sme to nedokazali
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2