Rapidshare - vsetko o sluzbe
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: Rapidshare - vsetko o sluzbe
Predpokladam, ze o par tyzdnov opat upravia pravidla . Snad sa dovtedy aj niekto v Rapide zamysli a navrhne o nieco vyhodnejsie/rozumnejsie pravidla. Pretoze inak mozu postupne zacat vypinat a predavat nevyuzite servery, aby mali aspon na vyplaty .
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
shiro napísal:no a preto vravim ze na lokalitu im kaslem, niesom v USA, ked uz za to platim, tak maju zaistit aby mi to za moje prachy slo normalnou rychlostou aj v europe. Lebo inac za stejne peniaze europan dostane prd oproti amikovi.
tak si plat upnito,ulozto,hellshare,kedysi iskladku, uz smo to pisal USA ovlada net na cele s google
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
či to nebude skôr podmienkami,ako židmi a zlými američanmistefan.koval napísal:shiro napísal:no a preto vravim ze na lokalitu im kaslem, niesom v USA, ked uz za to platim, tak maju zaistit aby mi to za moje prachy slo normalnou rychlostou aj v europe. Lebo inac za stejne peniaze europan dostane prd oproti amikovi.
tak si plat upnito,ulozto,hellshare,kedysi iskladku, uz smo to pisal USA ovlada net na cele s google
Me like Pentium
-
- Pokročilý používateľ
chyba bola ked RS predalo cast nemcom, ktorych usa v laske velmi nemaju.keby to bolo cisto svajciarske ako zo zaciatku tak pohoda jazz
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nemcom ? RS nikdy nebolo nemecke. Ak myslis rapidshare.de, tak .de bolo prve a aj to bolo vlastnene tou istou spolocnostou.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
jediny problem je, ze hotfile uz nema takmer nikde linky, hellshare je na tom lepsie ale tiez nic moc a upnito asi skusim.stefan.koval napísal:tak si plat upnito,ulozto,hellshare,kedysi iskladku, uz smo to pisal USA ovlada net na cele s google
Je blbost kupovat kvoli par linkom za mesiac premium konto za 10e nam nejakom hostingu...cele je to na prd. Drbnuti ludia to rypu este aj na take debiliny ako je share-rapid, skade to bez konta nestiahnes,. a konto si vytovoris jedine po zaplateni. Mozem ich drbat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
na druhu stranu sa ale treba zamysliet co za tych 10€ ziskas. Ziskas tolko veci keby si siel do obchodu za 10€? ono je to aj tak smiesna suma. tu ale ide o princip. RS si robi zmeny tak casto ze to uz nie je normalne. Posledny system bol fajn, viac ako fajn bol skutocny super. jednoduchy, prehladny, nie moc nakladny
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
rs.com bolo svajciarske a po kupe .de sa museli zriect paru akcii a stala sa z nich svajc-nemecka firma. veru nemali nic davat nemcom. neviem o nicom dobrom okrem piva co by bolo z nemeckafaugusztin napísal:Nemcom ? RS nikdy nebolo nemecke. Ak myslis rapidshare.de, tak .de bolo prve a aj to bolo vlastnene tou istou spolocnostou.
k tomu upnito. viem o ludoch co davaju 100GB za 3e, ale tak len treba hladat
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Ja by som si rapid uz nekupil ani keby nastavili povodne podmienky ako kedysi. Za posledny rok ich menili snad 3-4x a rocny ucet mi minuli v priebehu pol roka cez ich vselijake mesacne "predplatne" a podobne hovadiny. A pritom som ten ucet vyuzival minimalne, sem-tam som si stiahol nejaky serial, ktory mi stacil na cely mesiac.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
odporucil by som FS ak niekto uvazuje o kupe,no max na mesiac. oni tie podmienky menia stale a RS sa chysta na Uder. bude to sajba
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Dalsi uder RS? To je uz hotova telenovela RS strikes back.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
oni si len skusaju zatazenie podla bodov(rapids) a pridavaju dalsie moznosti. zatial experimentuju. ale oni sa nepustia. neviem ci poznate storage.to oni prvy zacali s 1GB partami a neboli z USA,no uz ani nepachnete po nich, FSC, co je teraz USA firma bola sharingmatrix,co nebolo z usa, Hotfile bol rychly vsade. aj usa aj EU, ale tie linky vydrzia tak paru hodin. RS sa drzal aj ked mal najviac bonzakov na linky, oni "nieco testuju" ale bude to supa zaraz
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
si zmen meno na "stefan.konspirant"
, a storage to nebol prvy s GB linkami
bolo ich tu viac len nerozsirenych lebo nebol na to dovod kedze neplatili
hotfile ,ze bol rychly v eu? , lol
, a storage to nebol prvy s GB linkami
bolo ich tu viac len nerozsirenych lebo nebol na to dovod kedze neplatili
hotfile ,ze bol rychly v eu? , lol
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Stefan, bez odmenovania nie su uploaderi. Bez uploaderov nie su stahovaci. Bez stahovacov nie je predplatne. Je to take jednoduche. Rapid moze vymyslat, testovat - pokym znovu nezavedie odmenovanie uploaderov tak tam proste nikto uploadovat nebude.