Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
Tioga blue dragon ale teraz presne ti neviem povedať
sú to originálky čo sa dávajú ku raptorovi 2010
sú to originálky čo sa dávajú ku raptorovi 2010
Spoiler: ukázať
Fuj Tiogy - aspoň tie štandardné 26" - 2.35" .. ja jazdím na Kendach 2.35" a krasota, ani raz neboli menené, Tiogy sa párajú jak papier.
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm
NB: Dell E7470 Skylake Core i5 + 16GB RAM + FHD IPS Foun: Oppo Reno 5Z
Main server: Asus PRIME A320M-K + Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti + 32GB Ram
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: Dual monas setup 27" Samsung Odyssey G5 and AOC I2470Sw + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + Logitech G435
NB: Dell E7470 Skylake Core i5 + 16GB RAM + FHD IPS Foun: Oppo Reno 5Z
Main server: Asus PRIME A320M-K + Ryzen 5 2600 + GTX 1660Ti + 32GB Ram
NAS: QNAP TS-128 - 2TB Seagate Iron Wolf + MikroTik RB952
Peripherals: Dual monas setup 27" Samsung Odyssey G5 and AOC I2470Sw + Steelseries Apex 5 + Steelseries Rival 3 + QcK + Logitech G435
môže byť, zatiaľ držia v pohode, uvidíme po pár mesiacoch, zatiaľ ich jazdím cca 1,5mesiaca ?
tam uz potom zavisi, aku zmes ti dali... ja som jazdieval maxxis, dlho dlho som mava high roller, potom som zohnal Swampthinga, ale to uz bol fakt extrem, sirka tusim 2.5 ale je to pomerne tvrda zmes, tak mi lezi v pivnici a mozno v zime pride jeho cas. Este su na stuploch ti odstavajuce oneee (nevime to nazvat). Inak som si oblubil Schwalbe, kevlarove, radost prezuvat a tenke jak papier. Momentalne Nobby Nic, ale uz su dobre maximalne tak asfaltku, buduci tyzden by som chcel objednat nove, rozhodujem sa medzi Rocket Ron a Racing Ralph Evo. Mam taku zaujimavu schopnost najst aj v tom najkrajsom pocasi jedinu mlaku, alebo blato, co sa nachadza v okruhu pol kilometra a prave na nej sa vy*ebat.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
to radsej nie, vyzera to otrasne a ako uz predo mnou niekto pisal, je to zbytocne tazke1adad1 napísal:rovno uz dvojkorunku
no a hlavne niektoré dvojkorunky sa nedaj´nazvať dvojkorunkamy ale len imitáciou
Dvojkorunka je dobrá hlavne keď chodíte DH FR a keď sa vysypete tak máte vačšiu istotu že hydro brzdy ostanú celé a vyzerá to trochu lepšie ten bajk pre neznalcou
Dvojkorunka je dobrá hlavne keď chodíte DH FR a keď sa vysypete tak máte vačšiu istotu že hydro brzdy ostanú celé a vyzerá to trochu lepšie ten bajk pre neznalcou
Prosím Vás neviete mi poradiť , kde by sa dala na Slovensku kúpiť takáto pumpa http://www.myfoxracingshox.com/?pid=34
resp. iná ,určená pre vysoké tlaky
resp. iná ,určená pre vysoké tlaky
v hoc akom lepsom cyklo shope... samozrejme ak nepotrebujes original Fox
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Ak sa ti podarí, kúp radšej takú, ktorá má napevno ukazovateľ. Ja mám takú s odpájacím ukazovateľom a už raz sa to posralo a nič to nefúkalo. Síce mi to vymenili, ale to som mal šťastie na slušného predajcu.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
10 barov to naco take?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Na vidlicu a ide až do 20 barov
Skočím do športservisu v poddunajských biskupiciach , dúfam , že tam budú mať také niečo
no pekne... ja mam na mojej marzocchke "az" 3 bary
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Hej hej, tlačí sa do toho dosť veľa. Ja dávam do RS Reba Team zhruba 21 barov.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
uz som trochu pogooglil... tieto vidlice sa delia na low a high pressure a marzocchi patri medzi tie low, ale zatial som sa nedopatral k vyhodam/nevyhodam jedneho ci druheho prevedenia