Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Hned po zadku chytil predok a to podstatne viac - mal tam kontru a jak tukol zadok, muselo ho pekne hodit na opacnu stranu.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Konecne som si to pozrel poriadne ,tukol zadok a nato aj predok,je to aj vidiet na tom mantinely,uplne vlavo ,stopa od gumy
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
akurat sa mi po roku podarilo objavit na bazarovom predaji moje elektrony co mi odsudzili minuly rok v auguste
trestne oznamenie sa ide podat,ak to niekoho zaujima mozem dat vediet ako to prebieha
p.s. skorej to podavam ,pre moje zistenei ci realne je na slovensku pravo aj vymozitelne...
trestne oznamenie sa ide podat,ak to niekoho zaujima mozem dat vediet ako to prebieha
p.s. skorej to podavam ,pre moje zistenei ci realne je na slovensku pravo aj vymozitelne...
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Z akeho auta?Mal si bezpecaky?
-
- Pokročilý používateľ
z mercedesu E430 ...
elektrony som mal odlozene na dome ,tj neboli na aute ...
p.s. dnes niekomu pokazim den
elektrony som mal odlozene na dome ,tj neboli na aute ...
p.s. dnes niekomu pokazim den
a podla coho chces identifikovat elektrony?
maju seriove cislo?
mas doklad o obstarani/kupe elektronov (vratane seriovych cisel)?
... lebo ma fakt zauima, ako to budes dokazovat + priebeh ...
ale drzim palce, treba zlodejickom stazit zivot, ked kradnu
maju seriove cislo?
mas doklad o obstarani/kupe elektronov (vratane seriovych cisel)?
... lebo ma fakt zauima, ako to budes dokazovat + priebeh ...
ale drzim palce, treba zlodejickom stazit zivot, ked kradnu
lava, prava, lava, prava ...
-
- Pokročilý používateľ
v stadiu riesenia a zhrnam evidenciu dodatocnu
samozrejme o kupe nemam kedze to boli povodne elektrony k merc od novoty,nejak specialne zapisane neboli.
ked sa mi prihodil incident ked to prasklo,volal som na odtahove sluzby ,cize su tam nejake telefonaty,prip objednavky co s tym bolo.+vypovede dalsich dost ludi co to videli a pod. tak isto porovnanie prasknutia, s vypovedami ludi / ak by to slo na analyzu,comu moc neverim...kazdopadne aspon chlapcom klepnut trosku po prstoch nech sa zobudia
viac ako o samotne elektrony mi ide o ten princip,ze som zvedavy ci vobec policia aj zdvihne rit zo stolicky pokial nejde o vec za tisice eur
samozrejme o kupe nemam kedze to boli povodne elektrony k merc od novoty,nejak specialne zapisane neboli.
ked sa mi prihodil incident ked to prasklo,volal som na odtahove sluzby ,cize su tam nejake telefonaty,prip objednavky co s tym bolo.+vypovede dalsich dost ludi co to videli a pod. tak isto porovnanie prasknutia, s vypovedami ludi / ak by to slo na analyzu,comu moc neverim...kazdopadne aspon chlapcom klepnut trosku po prstoch nech sa zobudia
viac ako o samotne elektrony mi ide o ten princip,ze som zvedavy ci vobec policia aj zdvihne rit zo stolicky pokial nejde o vec za tisice eur
drzim palce... ale moc neverim, ze sa to pohne. Mne uz dva tyzdne "riesia", ze niekto do mna nacuval. Maju znacku, maju firmu, ktorej to auto patri, maju knihu jazd a nic. Podla zakona maju na to 30 dni, ale uz som zmiereny s tym, ze z toho nic nebude a najskor budem tu firmu otravovat osobne... aj ked pochybujem, ze sa dostanem k svojim peniazom.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
to opznam neboj nic ,mne pred barakom pravidelne suchaju narazniky na GTIcku ...uz nemam ani nervy to riesit...
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Ja osobne som velmi zvedavy ako to dopadne... urcite davaj info z casu na cas Good Luck !
ja to v tomto smere vidim pomerne zle:
nema ako preukazat, ze spominany majetok bol jeho, legalne nadobudnuty
predpokladam, ze zapis z "zmiznutia" mas, takze o tom by sa dalo bavit, ale ajtak - treba dokazat ze si ich vlastnil. co v tomto state je pomerne pruser
kedze skrabance "identickeho charakteru" nieje problem vytvorit kedykolvek, a niesu jasnym dokazom, ze spominane kusky su teda jeho...
(kokos, moc chlastavam s pravnikami, ma to neblahy vplyv na zmyslanie)
nema ako preukazat, ze spominany majetok bol jeho, legalne nadobudnuty
predpokladam, ze zapis z "zmiznutia" mas, takze o tom by sa dalo bavit, ale ajtak - treba dokazat ze si ich vlastnil. co v tomto state je pomerne pruser
kedze skrabance "identickeho charakteru" nieje problem vytvorit kedykolvek, a niesu jasnym dokazom, ze spominane kusky su teda jeho...
(kokos, moc chlastavam s pravnikami, ma to neblahy vplyv na zmyslanie)
lava, prava, lava, prava ...
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
...pri takom pohlade na vec zrejme nebude mat doklady o nadobudnuti ani aktualny "majitel" a tipujem, ze quickyho isto potesi aj ich zabavenie sucasnemu "majitelovi"
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Bože ako ja neznášam mladých d3bilov za volantom, čo si myslia, že sú to rally a sú naj šoféri....
Mladý na oktávke / BMW ( ako kedy ) ide v rýchlosti vedľa paneláku a detského ihriska, potom vyletí zo zákruty, ltt sa mu auto, ktoré ide oproti uhne.
ďalší sa tak *super* pomaly pohýňa, že pri rozbiehaní štrkom zničí 2x dvere a prednú kapotu inému autu, no dnes mi vysvetľuje, aký je super šofér... OMG !
Za to, že jazdím opatrne a väčšinou podľa predpisov ( áno, ak sa ponáhľam, idem rýchlejšie ) , tak prečo to nemôže aj iný?
a ešte video: http://www.youtube.com/watch?v=rsJRJbWA ... r_embedded ( obsahuje vulgarizmy )
Mladý na oktávke / BMW ( ako kedy ) ide v rýchlosti vedľa paneláku a detského ihriska, potom vyletí zo zákruty, ltt sa mu auto, ktoré ide oproti uhne.
ďalší sa tak *super* pomaly pohýňa, že pri rozbiehaní štrkom zničí 2x dvere a prednú kapotu inému autu, no dnes mi vysvetľuje, aký je super šofér... OMG !
Za to, že jazdím opatrne a väčšinou podľa predpisov ( áno, ak sa ponáhľam, idem rýchlejšie ) , tak prečo to nemôže aj iný?
a ešte video: http://www.youtube.com/watch?v=rsJRJbWA ... r_embedded ( obsahuje vulgarizmy )
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ze sa vy nad tym este pozastavujete ze to tu tak funguje jak u drbnutych...
jedineco pomoze je zmenit vladu za taku co menej kradne a nestara sa len o svoje zaujmy...
jedineco pomoze je zmenit vladu za taku co menej kradne a nestara sa len o svoje zaujmy...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať