Posilnovanie
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Posilnovanie
rawka svidnik juniori , 170kg s odpalenym ramenom a pri diete/zatial 8kg za mesiac dole ... treba sa dat dokopy
Ja makam pravidelne stale poctivo, momentalne dietujem
CPU Dual-Core E5200@2.5GHz 3.6GHz | Chladiè SCYTHE Ninja 2| MB GIGABYTE EP35-DS3L | RAM 4,0GB RAM DDR2 A-DATA 800MHz Extreme Edition Vitesta | VGA GIGABYTE ATI Radeon HD 2600XT | HDD WD 640 GB SATA II | Lite-On DH-20A1L SATA | CaseThermaltake VI1000BNS M9| Zdroj SEASONIC SS-500ET-F3, 500W | Klávesnica multimedia Chicony | Mouse logitech laser MX510| 19" LCD ACER V193WAb |
-
- Pokročilý používateľ
ja som na tom rovnako zatial zo 144 na 128,akurat ,ze neni cas cvicit robota skusky a zda sa mi ,ze den ma 10hodin :X
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
co za cisla to tu udavata a co mas quicky s ramenom ?
ja mam tiez problem
ja mam tiez problem
-
- Pokročilý používateľ
kg
ani som u lekara nebol takze netusim,ale osobny tip je natrhnuty sval,resp nie dobre vylieceny kedze ma to furt stretava,ale zrejme uz pojdem navstivit lekara
ani som u lekara nebol takze netusim,ale osobny tip je natrhnuty sval,resp nie dobre vylieceny kedze ma to furt stretava,ale zrejme uz pojdem navstivit lekara
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
kg ale v com..
po dvoch rokoch to uz vidim na chronicky problem ja idem k ortopedovy zajtra,boli ma ruka od pleca dolu ked robim tlaky..
po dvoch rokoch to uz vidim na chronicky problem ja idem k ortopedovy zajtra,boli ma ruka od pleca dolu ked robim tlaky..
-
- Pokročilý používateľ
tazko povedat ,neboli ma to vzdy jak keby sa mi to vracia lebo to nevydrzim doliecit ))
144 a 128 bola moja vaha a to hore boli kg v tlaku na lavicke
144 a 128 bola moja vaha a to hore boli kg v tlaku na lavicke
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Vedeli by ste mi nejako poradiť ako zo začiatku? ( resp. navrhnúť nejaký plán? )
Nechcem žiadne svaly, chcem proste zhodiť 5-10 kilo a budem rád...
Moja výška je 173cm, váha 80-82 kg ( ako kedy )
Nechcem žiadne svaly, chcem proste zhodiť 5-10 kilo a budem rád...
Moja výška je 173cm, váha 80-82 kg ( ako kedy )
-
- Pokročilý používateľ
z takej vahy chces zhodit ? sak to musis byt kost a koza...
v prvom rade vyradit jednoduche cukry - cukor do kavy napr ,kofola a pod ,cokolady.... obmedzit ryzu zemiaky atd, jest 5-6x denne
pre zaciatok viac nepotrebujes,ked si obcas zabehnes do posilky alebo behat a pod pojde to rychlejsie hlavne vela aerobneho musis robit ,tj stacionar,stepper, pripadne posilovanie ,4-5serii 12-15opak lahke vahy s dorazom na techniku
v prvom rade vyradit jednoduche cukry - cukor do kavy napr ,kofola a pod ,cokolady.... obmedzit ryzu zemiaky atd, jest 5-6x denne
pre zaciatok viac nepotrebujes,ked si obcas zabehnes do posilky alebo behat a pod pojde to rychlejsie hlavne vela aerobneho musis robit ,tj stacionar,stepper, pripadne posilovanie ,4-5serii 12-15opak lahke vahy s dorazom na techniku
obmedzit ryzu ? a to preco ?
-
- Pokročilý používateľ
ryza zemiaky a pod ,ma tak isto sacharidy ,tj ineho zlozenia a ucinku ...ale vsetky sacharidy ,ludovo "cukor" ak sa nespalia sa ukladaju ako tuky ... ak mu ide o chudnutie tak jednoducho vela zeleniny,ciste kuracie prsia,morcacie,hovadzie atd.. tak isto obmedzit ovocie ,ked tak doobeda
ku,ja na tú ženskú v avatare kukám už minútu v kuseSangala napísal:obmedzit ryzu ? a to preco ?
Me like Pentium
nechaj si zajst chut :-*ku,ja na tú ženskú v avatare kukám už minútu v kuse
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
173 s 83kg vaha je kost a koza ?quicky napísal:z takej vahy chces zhodit ? sak to musis byt kost a koza...
-
- Pokročilý používateľ
podla mna je to dost musia vaha