Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
hosi este otazka ohladne ramov na auto. ak by som si chcel dat naslapy a predny ram co je potrebne?
ratam ze nejaky homologizacny list/atest. Je potrebne to mat aj zapisane v technicaku? minuly rok sa to nejajko zmenilo a co viem tak do 2010 nemusel byt ram zapisany v TP stacil ten atest.
edit: sialenec:
http://www.novinky.cz/krimi/234685-zdro ... nehod.html
ratam ze nejaky homologizacny list/atest. Je potrebne to mat aj zapisane v technicaku? minuly rok sa to nejajko zmenilo a co viem tak do 2010 nemusel byt ram zapisany v TP stacil ten atest.
edit: sialenec:
http://www.novinky.cz/krimi/234685-zdro ... nehod.html
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
A naco si chces dat plyn ked EU je v procese vyrovnania spotrebnej dane na vsetky paliva ? Tzn ze paliva budu stat circa rovnako. Uz sa to neoplati riesit, byrokracia forever...
.
pozri u nas na fore, pajo to ma na accorde aj na cr-vcke, okrem neho to ma este zopar dalsich ludi a nestazuju sa...HellAngel napísal:hosi co vravite na plyn v aute? benzin ide hore a zacina ma trapit ta moja spotreba
pripadne nejake odporucania ktory plyn je dobry montovat. zas ale sa bojim ze to zlikviduje motor, na druhu stranu poznam auta ktore isli na plyn bez problemov 200t km, len sa treba o to strarat
inak ... vyska prahov 15 cm, vyska pri vyfuku 11 cm uz asi trochu moc
... ano, viem, chcelo by to aspon chromovu koncovku na tu trubku, co sa vola vyfuk. Lezi mi uz rok v pivnici a doteraz som nemal cas ju nahodit
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
nezbiehaju sa ti kusok zadne kolesa?
ano... ale tak mal som v kufri cca. 200 kg dlazdic
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
a naco ti tam bude ta chromova koncovka?
chces vyzerat jak tuzer?
chces vyzerat jak tuzer?
Steam: michalsveto
praveze to s nou vyzeralo celkom fajn, nebola ani prilis velka, proste tak akurat a zakryvala tu hrdzavu trubku, co ide z tlmica... lenze rok dozadu som menil vyfuk a nechal som ju na starom
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
co som mal mercedes E430 ,tak som tam mal lpg , na V8 normalne pytaju okolo 2k eur , mam znameho co to robi aj do cadilacov ,m5 a pod , vyslo ma 1400e ,nemozem povedat krive slovo na to ,vozil som sa v priemere za 5l benzinu ani raz som nemusel sledovat nohu na pedale aby som jazdil setrne a pod ,proste super ... chyry ako to kazi a nici motor su tak myty nasich otcov ked lpg sa zacal montovat v dnesnej dobe je to uplne bezna vec,obcas je dobre vybehat jednu nadrz na benzin a to je asi tak vsetko, na mejdaku som odbehal 11k km za rok na plyn a nemal som jediny problem ,ziadne poklesy vykonu a pod ,aj ked pochybujem ze pri 286ps by som si to vsimol ,tak ci tak tahalo do obmedzovaca jak ....
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
na favorite bola ta strata vykonu citelna, ale to lpg tam bolo namontovane v roku pana, neviem ako je to teraz...
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Aj skoda 130 si kraasne fici na plyn, krasne bubloce, proste paradicka Ale tak ten motor ma za sebou viac investici ako len plyn
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ja len podpichujem aj ked riadny vyfuk by bol krajsi, ale to uz su ine prachy....Papek napísal:praveze to s nou vyzeralo celkom fajn, nebola ani prilis velka, proste tak akurat a zakryvala tu hrdzavu trubku, co ide z tlmica... lenze rok dozadu som menil vyfuk a nechal som ju na starom
Steam: michalsveto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
snake: tak to si ma zaskol, to kedy planuju dat do obehu???
papek: jj uz som to zbehol a aj CZ forum, Pajo tam pisal ze spokojnost, akurat ze tam treba davat nejyk flashlube na ochranu ventilov, ale ze pri CRV aj tak dochadza k ich zatvrdnutiu ci co. skor mam obavy ze by som pred pripadnou instalacou musel spravit riadne GO motora pre istotu, predsa len to ma uz 225t km
papek: jj uz som to zbehol a aj CZ forum, Pajo tam pisal ze spokojnost, akurat ze tam treba davat nejyk flashlube na ochranu ventilov, ale ze pri CRV aj tak dochadza k ich zatvrdnutiu ci co. skor mam obavy ze by som pred pripadnou instalacou musel spravit riadne GO motora pre istotu, predsa len to ma uz 225t km
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
kurvy to schovávajú za ekológiu (ako vždy):
http://natankuj.sme.sk/c/5852855/unia-s ... latok.html
stačí si pozrieť ako stúpne LPG - nakoniec bude aj drahšie. Ano, bude to síce až od roku XY ale aj tak keď človek nenajazdí ročne 50tkm tak sa mu to do toho roku nevráti (prvotná investícia do prerábky). Ja by som to už neriešil naozaj...
http://natankuj.sme.sk/c/5852855/unia-s ... latok.html
stačí si pozrieť ako stúpne LPG - nakoniec bude aj drahšie. Ano, bude to síce až od roku XY ale aj tak keď človek nenajazdí ročne 50tkm tak sa mu to do toho roku nevráti (prvotná investícia do prerábky). Ja by som to už neriešil naozaj...
.
Pajo je jeden tych ludi, ktori ked nieco napisu, tak aj o tom cosi vedia. Co sa tyka GO, tak tu by som neriesil, pokial ten motor chodi v pohode, nezere olej a tlaky su v norme. Samotnu investiciu si musis zvazit ty sam, zavisi od poctu km a spotreby. Je rozdiel, ak spravis 30t km pri spotrebe 8 litrov a 15 litrov.HellAngel napísal:snake: tak to si ma zaskol, to kedy planuju dat do obehu???
Riadny vyfuk je drahy a v pripade mojho auta aj kontraproduktivny, kedze tych 5 koni navyse (ak vobec) nemam sancu pocitit. Dalej je hlucny, co ja nechcem. Sice je fajn si obcas vychutnat ostrejsi zvuk, ale v pripade 1.4 je to skor hanba. Dalsi problem su policajti, ktori s velkou radostou zastavuju taketo auta. No a posledny dovod, preco nie: kupoval som original vyfuk pred rokom a ten povodny mi vydrzal 14 rokov... takze tak skoro nebudem musiet menitlandrower napísal:ja len podpichujem aj ked riadny vyfuk by bol krajsi, ale to uz su ine prachy....