Battlefield: Bad Company 2
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield: Bad Company 2
vcera som to zbadal akurat, vsak tu hru ma asi kazdy
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
dnes som zabil chlapa,naraz bum smrt..napisalo mi ze mam kick od admina za high ping..pritom som ale v hre zostal,len som skapal..krasa
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:29
Ludia chcem hrat z vami public tak mi poslite reqesty meno vojaka Zumpar47.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
skor ty hod request ak nieco chces
- hulo92
- Pokročilý používateľ
rad by som, ale uz mam plny friend list... je len na 20 ludi
Mam problem s muliplayerom BFBC2. Vcera som si kupil tuto hru nainstaloval, upadatol , vytvoril novy ucet, zadal serial key a hral som asi tak hodinu a pól. Vsetko islo v pohode. Na druhy den, teda dnes som si chcel zahrat MP, prihlasil som sa pripojil som sa na server no po chvilke hrania mi zasekol obraz, ale mys fungovala a zvuk tiez isiel. Ked som sa chcel dostat na plochu neslo to, ani ctrl+alt+del, ani alt+F4, tak som ho natvrdo resetol. Skusal som to aj viackrat, no bud mi to zaseklo hned na serverbrowseri, behom nacitania mapy alebo behom hrania na serveri. Ani mi to nevypisalo ziadnu hlasku. Na jednom serveri som si vsimol, ze mam ping okolo 450, no na serverbrowseri mi na vsetky serveri zobrazuje ping 999. Viem, ze asi nebude chyba v mojom PC: AMD Athlon 64 x2 5000+ 2,5 GHz, 2 GB RAM, GeForce 8600gt 512 MB. Internet mam dobry na to aby mi to islo a ide mi na nom bez problemov aj COD6 MW2 atd. Singleplayer ide v pohode, bez seknutia. Za odpoved velmi dakujem.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
pomozem ty aspon s tym pingom, ak mas win 7, tak spusti hru ako spravca, vtedy ty pojde ping normalne ako ma...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Na 99,99% bude chyba v tvojom PC. Alebo tvojom routri. Alebo tvojom pripojeni na internet.lord777 napísal:Viem, ze asi nebude chyba v mojom PC: AMD Athlon 64 x2 5000+ 2,5 GHz, 2 GB RAM, GeForce 8600gt 512 MB. Internet mam dobry na to aby mi to islo a ide mi na nom bez problemov aj COD6 MW2 atd. Singleplayer ide v pohode, bez seknutia. Za odpoved velmi dakujem.
stretnem ho niekde v boji, tak mu vynadám do cheaterov
very good skill vediet sa takto "obracat" som kral a mam skoro na kazdom druhom servery BAN za pouzivanie cheatov
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
keby vies na akom dpi nekery magori hraju...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
To je pravy recon az sa cudujem ze mu to pri nozoome striela rovno, mne to ide ako s awpckom v 1.6tke - do neba alebo do zeme, pripadne 5 metrov vedla.
Spoiler: ukázať
debilna hra .. letim v heli a vlastny ma prejde z UAV .. napise mi sucide .. .. debilinaa
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
uav ta preslo ked si bol v heli ?
v tom videu je jedina zaujimava vec ,jednoducha ale nikdy ma neapadla,brat si zbrane od mrtvych nepriatelov
v tom videu je jedina zaujimava vec ,jednoducha ale nikdy ma neapadla,brat si zbrane od mrtvych nepriatelov