Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
hej letel som ponad vlajkou ked tu zrazu som vybuchol lebo cezomna preletelo vlastne UAV ... no ako na taku k......u nenahradzam slov ..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
na TS uz nik nic ?
tak ja to povecsine vyuzivam ak potrebujem lekarnicku od medica alebo ammo, tak to prehodim a vezmem si spät svoju zbran, alebo ak si to situacia vyzaduje tak beriem zbran od medica aby som ho ressol.. ale takto za "jazdy" s reconom som to nikdy nerobilMučo Mačo napísal: v tom videu je jedina zaujimava vec ,jednoducha ale nikdy ma nenapadla, brat si zbrane od mrtvych nepriatelov
Spoiler: ukázať
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ja tiez presne tak ako ty, ale po tomto videu to vyskusam
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
To ja mam zase z CoD2, na nejakom masakri DM to inak nejde, vypalit co mas, odhodit, zobrat nove, a tak to rushovat a masakrovat, az dovtedy dokedy nezoberes svoju vystrielanu zbran z minuleho kola (=death)
Samozrejme ze to aplikujem aj v Bc2
Samozrejme ze to aplikujem aj v Bc2
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
pekne pekne...to si ako dlho hral ?
@Muco - vcera sme si s fearom trochu zahrali tak okolo osmej...dnes mam vacsiu chut tak by sme mohli dat nejaky ten match poobede
@Muco - vcera sme si s fearom trochu zahrali tak okolo osmej...dnes mam vacsiu chut tak by sme mohli dat nejaky ten match poobede
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
no neviem ci poobede .. pojdem asi do shopu .. kua ale palec na pravej ruke ma este teraz boli .. ale dnes by som polietal ..
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
heh na tom fearovom screene som aj ja ale v druhom teame, som prisiel na koniec matchu,asi po 5 minutach som sa spawnol na nasej base a tam cely enemy squad v tankoch a za AA gunom a davali nam,a jak na potvoru stale som sa spawnol na rovnakom mieste uprostred tankov a isiel dole,ako zrusili sme ich ale skore som uz nestihol napravit
inac to bol sever s najvacsim poctom ticketov co som videl-po tomto kole zacala arica s 3500
inac to bol sever s najvacsim poctom ticketov co som videl-po tomto kole zacala arica s 3500
Spoiler: ukázať
ako to je uz normal .. zacne hra a hned sa nepriatel trepe na bazu .. uz len usmev .. neviem ci je to malomocnost alebo co tym sleduju ..
lol uz si ma pridal 6 clovek po tom co somnou lietal asi daco na tom predsa bude
ja som to tento tyzden kupila, nainstalujem, sup na MP, prva smrt a potom sa spawnem, pozeram, hura, helikoptera, nasadnem do nej a zrazu vidim ako sa dvaja typkovia chystaju spravit obrovsku chybu, a to nasadnut tam so mnou
ale tak, vzlietla som, kusok letela a samozrejme netusila, ako to ovladat, tak cochvila zacal vrtulnik prudko klesat k zemi a ja som tesne pred dopadom vyskocila, kym ti dvaja tam vybuchli v nom
ocividne mi uz treba upgrade, na X2 5000+, 2GB RAM, GTS250 sa mi MP neda hrat ani na low a znizeni rozlisenia na 1600x900. nech skusam nastavovat akokolvek, stale to seka, pada na 15fps a podobne
na vianoce asi kupim CPU+MB+RAM, grafika este chvilu vydrzi, dufam, ze sa Bulldozer vydari
ale tak, vzlietla som, kusok letela a samozrejme netusila, ako to ovladat, tak cochvila zacal vrtulnik prudko klesat k zemi a ja som tesne pred dopadom vyskocila, kym ti dvaja tam vybuchli v nom
ocividne mi uz treba upgrade, na X2 5000+, 2GB RAM, GTS250 sa mi MP neda hrat ani na low a znizeni rozlisenia na 1600x900. nech skusam nastavovat akokolvek, stale to seka, pada na 15fps a podobne
na vianoce asi kupim CPU+MB+RAM, grafika este chvilu vydrzi, dufam, ze sa Bulldozer vydari
zuzi...este nieco vyskusaj....neviem aky mas windows, predpokladam ze win7...chod na Cecku do Users/tvoje_meno/Documents/BFBC2/ a pomocou notepadu edituj subor settings.ini ...nastav rucne vsetko co sa da na low aj zvuk.
Taktiez ti pomoze k vyssiemu FPS nastavit nasledovne veci takto:
Bloom=false
HSAO=false
DxVersion=9
RenderAheadLimit=0
ten render limit vyskusaj 0 ak by ti to robilo problemy pri hrani tak daj spat na 2
a kedze nemas vysoke fps tak aj:
VSync=false
Ulozit modifikovany subor a pusti hru.
a popripade rozlisenie, ale to vies nastavit uz aj v hre. Moze sa stat/nemusi ze ti hra prepise v tom subore nejake nastavenie tak mozes zmenit atributy subory tak aby bol iba na citanie cize hra nebude mat moznost v subore sama nic menit. Good luck
Taktiez ti pomoze k vyssiemu FPS nastavit nasledovne veci takto:
Bloom=false
HSAO=false
DxVersion=9
RenderAheadLimit=0
ten render limit vyskusaj 0 ak by ti to robilo problemy pri hrani tak daj spat na 2
a kedze nemas vysoke fps tak aj:
VSync=false
Ulozit modifikovany subor a pusti hru.
a popripade rozlisenie, ale to vies nastavit uz aj v hre. Moze sa stat/nemusi ze ti hra prepise v tom subore nejake nastavenie tak mozes zmenit atributy subory tak aby bol iba na citanie cize hra nebude mat moznost v subore sama nic menit. Good luck
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
jn ale keby nebolo udrzby, tak by to vypadalo