Najlepsi(e) slovensky Aquapark(y) a bazeny
Najlepsi(e) slovensky Aquapark(y) a bazeny
Ktory je naj a preco ?
Vase zazitky a skusenosti. Blizi sa leto, more je daleko, tak si to zamierime k bazenom.
Vase zazitky a skusenosti. Blizi sa leto, more je daleko, tak si to zamierime k bazenom.
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Re: Najlepsi(e) slovensky Aquapark(y) a bazeny
Veľmi dobrý je Aqua Thermal Senec. Je to relatívne nové takže je to ešte v dobrom stave, je tam dosť tobogánov takže vybúriť sa tam dá dobre (len škoda tých spojov ktoré škriabu do chrbta...), stánkov s jedlom je tam tiež dosť a hore je aj veľmi pekná reštaurácia, kde aj veľmi dobre varia
Potom je ešte dobrá aj Tatralandia, len je to trochu z ruky(aspoň pre mňa). Aj keď je tam viac tobogánov ako bazénov a je to skôr pre deti... Je tam pekné ubytovanie v podobe bungalovov alebo apartmánov, je tam veľa športových aktivít (tenis, ping-pong, lezecká dráha Tarzánia - najväčšia v strednej Európe a kúsok odtiaľ sú aj Tatry takže dobrá turistika). Celkovo to majú dobre zabehnuté.
Ďalej ešte napríklad Galandia je dobrá skôr na plávanie a dá sa tam dobre relaxovať...
Toť môj skromný názor...
Potom je ešte dobrá aj Tatralandia, len je to trochu z ruky(aspoň pre mňa). Aj keď je tam viac tobogánov ako bazénov a je to skôr pre deti... Je tam pekné ubytovanie v podobe bungalovov alebo apartmánov, je tam veľa športových aktivít (tenis, ping-pong, lezecká dráha Tarzánia - najväčšia v strednej Európe a kúsok odtiaľ sú aj Tatry takže dobrá turistika). Celkovo to majú dobre zabehnuté.
Ďalej ešte napríklad Galandia je dobrá skôr na plávanie a dá sa tam dobre relaxovať...
Toť môj skromný názor...
Spoiler: ukázať
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Na slovensku mam otestovanu Tatralandiu a Poprad.
V tom prvom chcu 17ecky za dospelaka na den, popripade 15 za 3 hodky, ale rodinny je za 33 tusim. Jakze pre deti, tie mozu na vecsinu toboganov od urcitej vysky, v niektorych som sa skoro po , aj pre decka tam toho je dost v podobe tarzanie a tak dalej. Problem su nenormalne kolony na cakackach, na jeden tobogan kludne aj 20-5 minut vdaka velkemu poctu nasich severnych susedov. V porovnani s pred 2 rokmi su tu 2 nove tobogany z ktorych jeden este nebol dostavany minuly mesiac. Vsetky atrakcie v cene okrem westernu.
poprad - je rieseny sposobom 100 bazenov, mal som tam ten najvyssi - blue saphire alebo diamond ci ako, celkom sranda ked cloveku mrznu usi, snezi mu na hlavu a voda ma 40 stupnov . ale je to celkom nuda sa cely den len kupat a navise az 2 tobogany + jeden vonku a aj to take, zeby sa nepovedalo. Wellnes sa mi nepacil vobec kedze z trisiek isla studena voda, krize som si potom 3 dni necitil. tiez velke mnozstvo severanov.
Mozem este prihodit Hajdusobozslo - 250km od kosic po dialnici na juh. Vstupne je vcelku dobre. Jedna sa o dost stary park takze niektore bazeny su stylom, ze uz ani nemaju kachlicky, ine su uplne nove. Problem je, ze to je dost na juhu - strasne vela rumunov, samozrejme poliaci aj tuna. Nizke vstupne ale kazda atrakcia je spoplatnena zvlast a samostatny aquapark kde su tobogany je za slusnu palku a pritom nic moc 6 toboganov. Nebol som zatial v budove - vodny svet kde to je vraj vcelku zaujimave.
V tom prvom chcu 17ecky za dospelaka na den, popripade 15 za 3 hodky, ale rodinny je za 33 tusim. Jakze pre deti, tie mozu na vecsinu toboganov od urcitej vysky, v niektorych som sa skoro po , aj pre decka tam toho je dost v podobe tarzanie a tak dalej. Problem su nenormalne kolony na cakackach, na jeden tobogan kludne aj 20-5 minut vdaka velkemu poctu nasich severnych susedov. V porovnani s pred 2 rokmi su tu 2 nove tobogany z ktorych jeden este nebol dostavany minuly mesiac. Vsetky atrakcie v cene okrem westernu.
poprad - je rieseny sposobom 100 bazenov, mal som tam ten najvyssi - blue saphire alebo diamond ci ako, celkom sranda ked cloveku mrznu usi, snezi mu na hlavu a voda ma 40 stupnov . ale je to celkom nuda sa cely den len kupat a navise az 2 tobogany + jeden vonku a aj to take, zeby sa nepovedalo. Wellnes sa mi nepacil vobec kedze z trisiek isla studena voda, krize som si potom 3 dni necitil. tiez velke mnozstvo severanov.
Mozem este prihodit Hajdusobozslo - 250km od kosic po dialnici na juh. Vstupne je vcelku dobre. Jedna sa o dost stary park takze niektore bazeny su stylom, ze uz ani nemaju kachlicky, ine su uplne nove. Problem je, ze to je dost na juhu - strasne vela rumunov, samozrejme poliaci aj tuna. Nizke vstupne ale kazda atrakcia je spoplatnena zvlast a samostatny aquapark kde su tobogany je za slusnu palku a pritom nic moc 6 toboganov. Nebol som zatial v budove - vodny svet kde to je vraj vcelku zaujimave.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
kedze v jednom pracujem tak by som to povedal tak, ze zalezi co clovek hlada, relax, zabavu, dobre ceny, neprepchatost, sluzby na urovni.
Vsetky maju svoje pre a proti. POtom by som zohladnoval aj to ze ak idem na dovolenku tak nebudem chciet len kazdy den sediet za drahe peniaze v aquaparku, ale ist aj niekde na vylet do okolia. pripadne moznost ubytovania kde su v cene aj vstupy do aquaparku.
napriklad v tom co robim (aquapark Turcianske teplice) je moznost ubytovania v hoteloch od 1 * az do 3* (to znamena ze slusny rozsah cenovych ponuk), v kupenom pobyte mozu byt zahrnute vstupy do aquaparku, masaze, sauny ...... . V pripade ze aquapark omrzi da sa ist na rozne tury s roznou narocnostou.
ale ak je zaujem byt len pri bazenoch tak by som vyhladaval nieco hodne velke, a vtom asi vyhoveju asi len velke kupaliska. Lenze to uz clovek moze ist rovno k moru za tie ceny
Vsetky maju svoje pre a proti. POtom by som zohladnoval aj to ze ak idem na dovolenku tak nebudem chciet len kazdy den sediet za drahe peniaze v aquaparku, ale ist aj niekde na vylet do okolia. pripadne moznost ubytovania kde su v cene aj vstupy do aquaparku.
napriklad v tom co robim (aquapark Turcianske teplice) je moznost ubytovania v hoteloch od 1 * az do 3* (to znamena ze slusny rozsah cenovych ponuk), v kupenom pobyte mozu byt zahrnute vstupy do aquaparku, masaze, sauny ...... . V pripade ze aquapark omrzi da sa ist na rozne tury s roznou narocnostou.
ale ak je zaujem byt len pri bazenoch tak by som vyhladaval nieco hodne velke, a vtom asi vyhoveju asi len velke kupaliska. Lenze to uz clovek moze ist rovno k moru za tie ceny
NB: Asus ROG Strix G16
Posledna veta od HellAngela to vystihuje asi najlepsie
Inak k popradskemu Aquacity - cez letne prazdniny je otvorena aj taka "pyramida" s 2mi smyklavkami a jednym toboganom, kde sa vozi na kolesach + k tomu priliehajuce mensie bazeniky. Skor su tam deti, ale ked sa clovek nehanbi, da sa vyblaznit Vecer pred zaverecnou byva laserova show a pribudla aj lanova draha (neviem, ci je priamo pristupna z arealu, urcite je hned vedla plotu). Pravda je, ze je tu (ako vsade na severnom Slovensku vela Poliakov). A tiez je v areali aj minigolf. Ale naozaj mini, asi len 6 alebo 9 drah.
Inak k popradskemu Aquacity - cez letne prazdniny je otvorena aj taka "pyramida" s 2mi smyklavkami a jednym toboganom, kde sa vozi na kolesach + k tomu priliehajuce mensie bazeniky. Skor su tam deti, ale ked sa clovek nehanbi, da sa vyblaznit Vecer pred zaverecnou byva laserova show a pribudla aj lanova draha (neviem, ci je priamo pristupna z arealu, urcite je hned vedla plotu). Pravda je, ze je tu (ako vsade na severnom Slovensku vela Poliakov). A tiez je v areali aj minigolf. Ale naozaj mini, asi len 6 alebo 9 drah.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Takže: Tatralandia: Bol som tam raz, cca 2 roky dozadu, plánujem v blízkej dobe tam ísť
Poprad: v Zime fungujú len 2 tobogány, avšak v lete je tam pyramída, z ktorej idú + ďalšie bazény + teraz tam dorobili ďalšie veci nejaké ( neviem, nechodím tam, mňa nebaví sa čľapkať v teplej vode v lete... Ja som za klasické kúpaliská, človek to ocení, až keď stratí kúpalisko a postavia mu v meste takúto somarinu )
Nad Maďarskom si nerozmýšľal?
Poprad: v Zime fungujú len 2 tobogány, avšak v lete je tam pyramída, z ktorej idú + ďalšie bazény + teraz tam dorobili ďalšie veci nejaké ( neviem, nechodím tam, mňa nebaví sa čľapkať v teplej vode v lete... Ja som za klasické kúpaliská, človek to ocení, až keď stratí kúpalisko a postavia mu v meste takúto somarinu )
Nad Maďarskom si nerozmýšľal?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Ved v poprade mas aj klasicke bazeny ( plavecky dnu ) , a ten von studeny
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Sa ti povie, choď si ty v lete na vnútorný bazén za 2e na 2h....
-
- Sponzor fóra gold
Bol som
Ale nie v lete , v lete som cely cas doma
3e na 2hod
Ale nie v lete , v lete som cely cas doma
3e na 2hod
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Lord: ono raz ťa to nezabije, ale keď som bol menší, som bol často na kúpalisku, stálo to cca 30sk vstup na celý deň , potom spravili aqua a zrazu bim 300SK, kus rozdiel.... ( áno, raz za čas sa tam dá ísť, ale nie je to také, ako keď si vezmem 10-15e a mám to na celý deň na kúpalisku napr. v KE / SNV a k tomu sa ešte aj najem, napijem atď.... )
-
- Sponzor fóra gold
nj , pravda , zdrazeli statocne , v SnV som bol raz ( musel som ) , klasika kupalisko
este aj Vrbov by sa dal , a vlastne aj tam uz su interesting ceny.
este aj Vrbov by sa dal , a vlastne aj tam uz su interesting ceny.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
na druhu stranu chlapci nemate ani sajnu co to obnasa taky aquapark prevadzkovat, teda financne. Verte mi ze tie ceny nie su nijako extra nahodene. Problem je ze na slovesnku je drahe vsetko a to sa aj odraza v cenach kin, kupalisk a podobne. Na to ze mame vlemi male platy na sovensku tak cenvo sme na vyzsej urovni ako cely zapad
NB: Asus ROG Strix G16
-
- Sponzor fóra gold
Ved ja sa nestazujem
on narazal skor na ceny plaveckeho bazena.. ( 50m chlorovanej vody)
on narazal skor na ceny plaveckeho bazena.. ( 50m chlorovanej vody)
Potvrdzujem na 100%HellAngel napísal:kedze v jednom pracujem tak by som to povedal tak, ze zalezi co clovek hlada, relax, zabavu, dobre ceny, neprepchatost, sluzby na urovni.
- vrátil som sa pred pár dnami ....
- bolo tam úžasne
- fantastické okolie, liečivá voda....
- vyliezol som na Tlstú aj Ostrú ...
- preliezol som Gaderskou dolinou......Čertovou bránou ..... potom šup do teplej vody v aguaparku
Takže Turčianske Teplice a okolie sú odteraz pre mna number 1...SPA&AQUAPARK Turčianske Teplice odporúčam každému
jj turcianske su fajne...paradny relax po dlhom tyzdni
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502