Najlepsi(e) slovensky Aquapark(y) a bazeny
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Najlepsi(e) slovensky Aquapark(y) a bazeny
tak to som rad ze sa vam tak u nas paci
NB: Asus ROG Strix G16
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Hell: to je pekné, ale proste nemáme normálne kúpalisko, ktoré tu kedysi bolo... Pre ľudí to je super, ale pre domácich je to nevýhoda, lebo najbližšie lacné vonkajšie kúpalisko je v SNV ...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
bezne kupaliska krachuju, dovod? vysoke naklady. udrzovat pri dnesnych normach vodu a davat do nej potrebne chemiu je velmi nakladne. A ked mam dat za obycajne kupalisko 3e kde mam 1 vacsi bazen a 1 detsky so smyklavkou tak to je uz radsej raz za cas obetujem peniaze na aquapark ktory mi dokaze poskytnut odost sirsiu paletu sluzieb a produktov.
Aquaparky nie su lacna zalezitost, ale ako som pisal problem neni v ich cenych, ale v nasich platoch. Vsetko na slovesnku je snad drahsie ako v zahranici, velmi oblubena fraza politikov je ze ved ceny su podobne ako v krajinach EU, ale kde su tie platy.
Aquaparky nie su lacna zalezitost, ale ako som pisal problem neni v ich cenych, ale v nasich platoch. Vsetko na slovesnku je snad drahsie ako v zahranici, velmi oblubena fraza politikov je ze ved ceny su podobne ako v krajinach EU, ale kde su tie platy.
Ktory den v tyzdni zvyknu byt aquaparky najprazdnejsie?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
pondelok, utorok,streda. ku vikendu sa to uz zacina plnit.