No, zapojim sa aj ja, aby tu bol riadny flame - lezgy, nechcem ťa uraziť, ale asi sa na to pozeráš ružovými okuliarmi fanúšika McLarenu. (Viem aké to je, sám som fanúšikom TL, a minulý rok som Trullimu toleroval tú búračku s Chandhokom práve v Monaku
).
Hamilton sám osebe nevyzerá ako hajzel, keď sa mu darí, nerobí blbosti, nie je vypočítavý ani nič podobné. No na druhej strane mi pripadá, že v kritických situáciách koná skratovo. Ak na neho tlačí zlá pozícia, tak je príliš agresívny a vidí priestor aj tam, kde nie je (ala predbiehačky na Massa-u alebo Maldonada - čo sa predbiehačkami označiť ani nedá, lebo tam jednoducho ani nemal šancu dané monoposty predbehnúť, aj keby je tam asfaltová výjazdová zóna, kam by sa Massa alebo Maldonado mohli vyhnúť). Tak či tak, sú to jeho sra*ky, tak by si to mal riešiť on a za svoje chyby pikať.
A aby sme si predstavili, ako má vyzerať prototyp odvážneho formulového samuraja, tak je ním práve Japonec Kamui - ten vie predviesť nádherné predbiehačky v tých správnych momentoch.
Webber je iná káva, dôchodca, ktorý tam IMHO už nemá čo hladať... na druhej strane si ale nepamätám kedy naposledy niekoho vytlačil pri predbiehačke... (okrem toho legendárneho manévru v turecku
)
//EDIT: čierne to až tak nie je... Schumacher napr. si myslím, že za ten manéver na Barichela mal dosťať minimalne dištanc na par pretekov... vždy mi príde trochu divné, že tie horšie tími pokutujú za akúkolvek blbosť/drobnosť, no v prípade lepších tímov je to dajako tolerované... Napr. nechápem prečo Kubica pred rokom v Kanade dostal trest za ten vjazd do boxov, ked IMHO, bola to najbezepečnejšia varianta (ale z pohladu predbiehaneho jazdca to tak nemuselo vyzerať)