Problém s HDD
Problém s HDD
Čaute dnes som poskladal nový PC jedniné čo som nechal je starý HDD po spustení mi nabehne čierna obrazovka na ktorej sú možnosti: supustit systém normálne, nejaký safe mode safe mode with network alebo pustit s posledným vhodným nakonfigurovaním. Ked zvolím spustit normálne tak sa PC restartne a to iste ked dám s poslednými dobrými nadstaveniami to iste. Čo by ste mi poradili??Mám preinštalovať Win??najhoršie je že potrebujem spustiť všetky programi ktoré sú na ňom.
Spoiler: ukázať
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Problém s HDD
Zozen si dalsi hdd, daj tam cisty win, potom pripoj ten tvoj a zalohuj si veci, je mozne ze sa to da aj cez nejaky program ale s konkretnym ti neporadim.
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
alebo ak su ti ukradnute data ktore mas na nom.tak format a nainstaluj nanovo win alebo ho spusti v nudzovom a poodstranuj ovladace co si tam mal nainstalovane a nainstaluj nove.
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Na zalohovanie pouzi Linux live CD, potom daj format a novu instalaciu Winu.
...este jedna moznost je skusit opravit Win pomocou Instalacneho CD, no skor by som preferoval cistu instalaciu.
Tomuto trosku nerozumiem, akoze spustit? Nemas ulozene instalacky tych programov?Jakub3211 napísal:najhoršie je že potrebujem spustiť všetky programi ktoré sú na ňom
...este jedna moznost je skusit opravit Win pomocou Instalacneho CD, no skor by som preferoval cistu instalaciu.
nie mám instalacky len ja potrebujem tie zalohy v tych programoch su tam dolezité programi s velmi vela informáciami ale uz som to vyriešil dakujem moc
chalani este by som potreboval poradit ako nadstavit jumpre na hdd a cd romke mám tam novy hdd so sata 3 na system dalej je tam ten stary WD to je este ata a takú istú cd romku a na doske MSI 760GM E51 je len jeden ATA výstup vedeli by ste mi poradit lebo prave teraz mi nejde cd romka dakujem
chalani este by som potreboval poradit ako nadstavit jumpre na hdd a cd romke mám tam novy hdd so sata 3 na system dalej je tam ten stary WD to je este ata a takú istú cd romku a na doske MSI 760GM E51 je len jeden ATA výstup vedeli by ste mi poradit lebo prave teraz mi nejde cd romka dakujem