spoplatnenie webov - pianomedia.sk
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Re: spoplatnenie webov - pianomedia.sk
hádam si nemysleli že im to bude pri pohľade na slovenskú bedač, ktorá otočí každý cent vynášať
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
ignorelist:Assassin, Mani, ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
ignorelist:Assassin, Mani, ...
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ja pravidelne citam sme.sk
- hornu listu som si zablokoval (ako aj vsetku reklamu) tak ma nic neobtazuje (adblok)
- jedine co som si vsimol ze fakt klesol pocet diskutujucich pod clankami - ale kedze komentare som nikdy necital, mohli by ich uplne zrusit....
- horsie by bolo ak by spoplatnili viac % obsahu - to by sa ma uz dotklo...
- oobne niesom ochotni platit za obsah - najme ak ho mam na konkurencnom webe zdarma......
- a ak by som sa uz fakt nahneval - tak by som si nanovo preorganizoval bookmarky, nic viac, nic menej....
- co ma ale hneva ze piano sa tlaci AUTOMATICKY do faktur!! http://www.itnews.sk/spravy/internet/20 ... a-internet
- ako poznam tie K*V*Y zo slovnetu tak to "z roztopase" zacnu uctovat kazdemu zakaznikovy.....
- osobne v to neverim, pockajme mesiac, dva a ludia postupne zacnu rusit predplatne
- hornu listu som si zablokoval (ako aj vsetku reklamu) tak ma nic neobtazuje (adblok)
- jedine co som si vsimol ze fakt klesol pocet diskutujucich pod clankami - ale kedze komentare som nikdy necital, mohli by ich uplne zrusit....
- horsie by bolo ak by spoplatnili viac % obsahu - to by sa ma uz dotklo...
- oobne niesom ochotni platit za obsah - najme ak ho mam na konkurencnom webe zdarma......
- a ak by som sa uz fakt nahneval - tak by som si nanovo preorganizoval bookmarky, nic viac, nic menej....
- co ma ale hneva ze piano sa tlaci AUTOMATICKY do faktur!! http://www.itnews.sk/spravy/internet/20 ... a-internet
- ako poznam tie K*V*Y zo slovnetu tak to "z roztopase" zacnu uctovat kazdemu zakaznikovy.....
- osobne v to neverim, pockajme mesiac, dva a ludia postupne zacnu rusit predplatne
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
odkedy piano funguje tak na wby pod neho spadajuce chodim fakt len sporadicky..a to som kedysi napr na sme.sk travil aj hodku denne
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438