obsah HDD

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
MBG
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00

obsah HDD

Príspevok od používateľa MBG »

zdravim hosi.....
mam jednu otazku: ako dlho, alebo po kolko nasobnom prepisani je mozne zistit co bolo na HDD ??? potrebujem to vediet....pripadne da sa to nejakym softom zamaskovat ?
Používateľov profilový obrázok
VodnikIN
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa VodnikIN »

No podla mna co je vo filmoch ze 5x sformatujem, 3x niecim prehram, zase format a aj tak zisti co tam bolo povodne je uplna hlupost. Nieco ako zvacsanie a nasledne zaostrenie na znacku auta v krimifilme :-D Maximalne po jednom formate by som bol este schopny uverit ze to niekto dostane spat, ak sa to uz niecim dalsim prepise (rozumej dany cluster) tak su data paaa paaa, alebo aj ked cast daneho dokumentu ulezena na nejakej casti disku ked je prepisana a v nenavratne tak je cely dokument v haji. Ak vie niekto o niecom co ja nie tak ma vyvedte pls z omylu ;-)
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Ma3iX
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 25. Apr, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Ma3iX »

No ja som skusal obnovit subory z naformatovaneho disku 37GB cez jeden program, robil to asi 10-11hodin a podarilo sa mi z 190 000 suborov dostat v poriadku iba par obrazkov a jednu 70MB mp3-ojku ktore boli plne funkcne. A ostatne mp3, filmy a subory boli roztrusene na male casti...takze nic moc..
Patko19
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Patko19 »

ak si mal na tom disku velke subory boly fragmentovane, nasledne vymazane a prepisane niecim inym a zaplnil si disk, tak jedine co stoho dostanes je to ze ake a kolko ich tam bolo :)

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"