Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
nechapem celkom, ako to moze inak drzat ako cez zavity?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Ten rám je fakt super, nikto si sa neho nesťažoval, kamarát mal na ňom marzocchi 888 VF2 2006 200mm a vydržal aj toPapek napísal:tak potom nejaky z tych, co ti tu chalani odporucali, akurat ten CTM Raptor nevidim ako moc vhodny, resp. je to skorej taky dirtovy ram a je dost nizky a kratky, co moze pri beznom bicyklovani prekazat. Ale keby si donho isiel, tak potom dokupit najdlhsiu tycku, aka sa da zohnat pod sedadlo, aby si si ho vedel dvihnut do optimalnej polohy (mam kgb hammer, takze viem o com hovorim), gumy vymen za nejake 2,2" a viac a do toho downhillove duse od continentalu a nemusis sa uz nikdy bat defektu alebo seknutia.
Ja mám 170cm a 65kg, pre mňa je akurát
duše som vymenil, keďže som ich sekol, gumy tam chcem 2,5ky keďže tie Tiogy Blue Dragon som zodral len na asfalte za 2 mesiace
Chcel by som nejaké gumy aj na DH,FR po lese ale aj na jazdenie po meste teda betóne a asfalte
ja som to myslel tak, ze ten ram nieje moc idalny na hradzovy bicykel, kedze je dost nizky a tazko sa zhanaju tie superdlhe tyce pod sedacku... ja to mam podobne a pri jazde po hradzi si ju davam uplne hore a je to v podstate maximum, co sa da vytiahnut. Kebyze som o nieco vyssi, tak by mi to bolo malo.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Ja som ani nehovoril že by bol dobrý na hrádze, len som písal príklad, že aj za cca tych 400e sa dá kúpiť dobrý bicykel
Samozrejme že tento rám na hrádze a dlhšie trate nie, stačilo mi keď som na ňom spravil 60km a boleli ma kolená hlavne
Samozrejme že tento rám na hrádze a dlhšie trate nie, stačilo mi keď som na ňom spravil 60km a boleli ma kolená hlavne
- landrower
- Pokročilý používateľ
60km, tolko na tom naraz asi nikdy nedam
(aj ked obcas aj take idem, ale fakt malokedy.. pohodlie je tiez na poprednych miestach, hlavne nech to ma dobru vysku lebo kolena mam uz teraz dodrbane dost, od zimy.. pady z boardu a potom este jeden z motorky je citit boha..)
(aj ked obcas aj take idem, ale fakt malokedy.. pohodlie je tiez na poprednych miestach, hlavne nech to ma dobru vysku lebo kolena mam uz teraz dodrbane dost, od zimy.. pady z boardu a potom este jeden z motorky je citit boha..)
ak si chces spravit taky dlhsi vylet, tak odporucam spravit take kolecko bratislava - kyselica/vojka, potom kompou na druhu stranu a naspat, to mas cca 70 km, v zavislosti od miesta, kde vystartujes
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
az teraz som si vsimol, co si napissl, sry... myslel som to tak, ze ak mas v kostre zly zavit, tak ta to trapit nemusi, lebo plastovu misku natocis aj cez neho. Pripadne tam fuknes pre istotu loctite na sroby , ale ani to netreba...landrower napísal:nechapem celkom, ako to moze inak drzat ako cez zavity?
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak ale s tymto bicyklom uz asi nic riesit nebudem lebo to by musela byt komplet prerabka, asi vsetko okrem samotneho ramu by slo do prdele, a to fakt radsej kupim potom novy... ten GT Avalanche sa mi celkom pozdava cenovo a kvalitativne, a este aj dobre vyzera...
no vidis, este s nim aj budes balit slecny na hradzi
na PC nenamotáš slečnu, ale na bajk hej (vlastná skúsenosť)
ešte sa nauč jazdiť po zadnom alebo niečo a nejaká slečna je istá
ešte sa nauč jazdiť po zadnom alebo niečo a nejaká slečna je istá
- landrower
- Pokročilý používateľ
jazda na zadnom je moc namahy, to radsej na motorke, tam to ide samo ked tomu clovek dobre u*ebe
raz som skusal drift na bicykli, za hodku som zodral plast
raz som skusal drift na bicykli, za hodku som zodral plast
aj ja som si myslel že je to námaha na zadnom si jazdiť, ale keď sa to naučíš nieje problém
- landrower
- Pokročilý používateľ
inak jak sa to robi?
zeby prenesenim taziska nad zadne koleso, jemnym potiahnutim riaditok vyzdvihnut predne koleso, a potom uz iba balancovat?landrower napísal:inak jak sa to robi?
lava, prava, lava, prava ...