O2: Neobmedzený EDGE internet za 6 eur
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: O2: Neobmedzený EDGE internet za 6 eur
pred rokom som potreboval ukoncit pausal a chcel som novy, vyhodnejsi. opital som sa ci sa da ukoncit tento pausal a ze chcem zobrat novy, ostaval necely pol rok do konca. bolo mi povedane ze ak zaplatim poplatok 60€ tak mi tento zrusia a mozme spravit novy. Ja jej vravim ze som u nich uz 12 rokov a ze nechcem iba ukoncit pausal ale chcem aj pokracovat Odpoved neda sa. Bolsom strasne nasrat* a povedal som si ze koncim u nich a idem do O2. Nakoniec ale zavazil internet (jedina vec co ma drzi i orange), 1gb balik bol za dobru cenu (predtym som platil za 100mb dat 12€), tak som ostal. ten internet potrebujem a kedze zijem a pohybujem sa v kraji kde je vela lesov a hor, tak potrebujem operatora s dobrym internetovym a rychlym prenosom. Internet zdielam z telefonu do NB, kde mi chodia maily a tak podobne. Ale O2 sa zacina tiez pekne vyfarbovat, vela slubov a nic z toho. Ja vravim ze je jedno u nas ktory operator, kazdy s nami vydrbava po svojom.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
však ale ide o to, kde to pocítiš najmenej, ja som to u Orangu cítil dosť...
.
tak s tym Orange mas Snake 100% pravdu, aj mna tak odrbavali, presne, vselijake divne polozky, sms, data a hovory navyse co som si bol 100% isty, ze som nikam nepisal, nesurfoval nayvse a podobne, tak som tam zrusil net a nechal si len pausal Start a mam to ako zalohu keby nesla o2 siet (aj ked skor mam skusenost, ze nejde Orange siet). A hej, kazdy odrbava, su to jedna banda asi ako politici, len ide o to volit mensie zlo, toho kto odrbava menej
No ale aspon buuu, nejaku tlacovu spravu alebo co by mohli dat, ze co je s tou ich slavnou 3G ale ticho su nejak.
No ale aspon buuu, nejaku tlacovu spravu alebo co by mohli dat, ze co je s tou ich slavnou 3G ale ticho su nejak.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nj tie hovory ,sms, zahadne data to je uz klasika u pomarancovych. mne minule aktivovali nejaku telku na 3 mesiace zdarma a potom sa mi to zacalo objavovat na fakture. tak som ich zpraskal ze co to je...
no O2 uz tiez nepatri k najlacnejsim, taky pausal start u orange vychadza skoro narovnako a zda sa mi ze sms vyjdu lacnejsie.
napriklad teraz je celkom zaujmava ponuka na telefonovanie a smskovanie ten tesco mobile.
uvidime ako to O2dopracujeme s tym 3G internetom, proste to je umna zaklad mat a potom asi prejdem z pomarancvych na modrych.
ale aj tak cakam na jedinu vec a to jednotne sadzby v ramci EU, ako to by sme tu mali take pausali a tolko dat za par supov ze by sme sa citili ako v mobilnom raji
no O2 uz tiez nepatri k najlacnejsim, taky pausal start u orange vychadza skoro narovnako a zda sa mi ze sms vyjdu lacnejsie.
napriklad teraz je celkom zaujmava ponuka na telefonovanie a smskovanie ten tesco mobile.
uvidime ako to O2dopracujeme s tym 3G internetom, proste to je umna zaklad mat a potom asi prejdem z pomarancvych na modrych.
ale aj tak cakam na jedinu vec a to jednotne sadzby v ramci EU, ako to by sme tu mali take pausali a tolko dat za par supov ze by sme sa citili ako v mobilnom raji
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Presne toto som tu uz pisal, ziadna starostlivost o zakaznikov (pokial im neprinasas miliony), tiez som tam bol cez 10 rokov a nijako som necitil, ze by si ma vazili alebo nieco pre mna spraviliSnake napísal:... bol som u nich vyše 10 rokov, keď si takto vážia zákazníkov ...
Spoiler: ukázať
budem aj ja teda trochu OT:
- T-mobile = nikdy viac, uctovane volania a internet, nielen na mojej FA (ale aj mame, ktora ledva zapne telefon a posle SMS), ktore sa nikdy nestali - reklamacia - vratene prachy. Kolki ludia z odrbkavanych sa ale ozvu?... A okrem toho SIMIO prasi medzi ludi take nezmysly, ze az - tema na dlhsie.
- O2 = mal som 2 roky, pausal neporovnatelny v tej dobe ani s Orange ani s T-m, proste super ponuka, ja som bol spokojny aj so signalom aj so sluzbami.
- Orange = ked som isiel k nim, ze nech si dam vzhladom na svoje naroky (minuty a SMS mesacne) Biznis pausal XY, a ja na chlapca ze NIE, ja chcem "Volaj za 6 centov":
- pausal 9,90€ s DPH obsahuje 400 SMS (alebo 40 minut vsade a furt)
- vsetky siete v kazdom case sekundova tarif. a minuta za 0,06€
- SMS nad pausal za 0,06€ vsetky siete
- podrobny vypis hovorov kazdy mesiac do mailu za 0,70€
Nech ratam jak ratam, pre mna TOP pausal (ktori moc neponukaju, bo im malo zaraba a maju malu "istu" platbu od klienta mesacne), viazanost 18 mesiacov
- T-mobile = nikdy viac, uctovane volania a internet, nielen na mojej FA (ale aj mame, ktora ledva zapne telefon a posle SMS), ktore sa nikdy nestali - reklamacia - vratene prachy. Kolki ludia z odrbkavanych sa ale ozvu?... A okrem toho SIMIO prasi medzi ludi take nezmysly, ze az - tema na dlhsie.
- O2 = mal som 2 roky, pausal neporovnatelny v tej dobe ani s Orange ani s T-m, proste super ponuka, ja som bol spokojny aj so signalom aj so sluzbami.
- Orange = ked som isiel k nim, ze nech si dam vzhladom na svoje naroky (minuty a SMS mesacne) Biznis pausal XY, a ja na chlapca ze NIE, ja chcem "Volaj za 6 centov":
- pausal 9,90€ s DPH obsahuje 400 SMS (alebo 40 minut vsade a furt)
- vsetky siete v kazdom case sekundova tarif. a minuta za 0,06€
- SMS nad pausal za 0,06€ vsetky siete
- podrobny vypis hovorov kazdy mesiac do mailu za 0,70€
Nech ratam jak ratam, pre mna TOP pausal (ktori moc neponukaju, bo im malo zaraba a maju malu "istu" platbu od klienta mesacne), viazanost 18 mesiacov
...the most important is justice...
tak som bol vcera dneska v Senci na tom vitani leta a ukazovalo mi to tam 3G aj HSDPA, aj som to testoval a islo to rychlejsie ako edge. Hm len haluz, ze 3G signal som mal len sem-tam aj ked som stal na tom istom mieste. Ale ehm, v TT to uz davno tiez malo byt ale seruuuuuu veselo na to. Nuz o2 nam chyta oranzove a magentove maniere
Naposledy upravil/-a newmi v Ne 12. Jún, 2011, 15:32, upravené celkom 1 krát.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
O2 je hrozny operator. Chcel som prejst do O2, v EU Shoping centrum BB maju pobocky hned vedla seba. Ziadal som ich o presun cisla a tiez aby mi dali pausal kolko prevolam, tolko zaplatim. A potom mi povedala, ze potrebujem mat kredit na karte cca 7€ aby ma mohli preregistrovat.
Tak som siel do Orange pobocky hned vedla a ziadal som o dobitie kreditu. No a tam mi ponukli asi rovnaky pausal (pausal Start) ako by som mal v O2 bez dakych poplatkov. Mesacne som platil nieco cez 5€, stale tam boli nadbytocne sluzby, ktore som nepotreboval (vyhodnejsie SMSky, prenos dat, internet). Musel som ist na dva krat a vysvetlit im to, ze to nepotrebujem. Co som pri prvej ziadosti ziadal o zrusenie, nezrusili ... "vyhodne SMS za 3€ a daco" mesacne som poslal tak max. dve. A nakoniec platim do dvoch eur.
Netreba mat zbytocne vela zluzieb. Pri vytvarani pausalu Vam tam nachadzu vela sluzieb co malo vyuzivate alebo vobec. Aj oni chcu zarobit co najviac.
Tak som siel do Orange pobocky hned vedla a ziadal som o dobitie kreditu. No a tam mi ponukli asi rovnaky pausal (pausal Start) ako by som mal v O2 bez dakych poplatkov. Mesacne som platil nieco cez 5€, stale tam boli nadbytocne sluzby, ktore som nepotreboval (vyhodnejsie SMSky, prenos dat, internet). Musel som ist na dva krat a vysvetlit im to, ze to nepotrebujem. Co som pri prvej ziadosti ziadal o zrusenie, nezrusili ... "vyhodne SMS za 3€ a daco" mesacne som poslal tak max. dve. A nakoniec platim do dvoch eur.
Netreba mat zbytocne vela zluzieb. Pri vytvarani pausalu Vam tam nachadzu vela sluzieb co malo vyuzivate alebo vobec. Aj oni chcu zarobit co najviac.
A v com presne je ten O2 podla teba hrozny?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ze posielaju novych zakaznikov ku aktualnemu operatorovi, v mojom pripade do Orange.
Ked chce niekto prejst a nema pausal ale na kredit a nema ho dost na preregistraciu karty, tak ho poslu si dobit kredit. A jasne, ze tam na pobocne ineho operatora ponuknu vyhodnejsi pausal a ku tomu este bez poplatku.
Ked chce niekto prejst a nema pausal ale na kredit a nema ho dost na preregistraciu karty, tak ho poslu si dobit kredit. A jasne, ze tam na pobocne ineho operatora ponuknu vyhodnejsi pausal a ku tomu este bez poplatku.
To je podmienka VOP, mal si si to najprv precitat.....
Akurat sa moze stat, ze nemas tel. cislo na obciansky tak ta poslu k operatorovi to registrovat a az tak sa to da presunut.
Akurat sa moze stat, ze nemas tel. cislo na obciansky tak ta poslu k operatorovi to registrovat a az tak sa to da presunut.
Mne sa zda, ze ten poplatok si uctuje Orange a kvoli tomu musis mat nejaky kredit, navyse ti o2 da bonus, ktory prevysuje ten poplatok.
jop, orange si uctuje poplatok za prenos a ked mas kartu na kredit, tak holt musis mat na nej kredit aspon na ten poplatok, ked mas na fakturu, tak ti to zarataju do faktury.
Mozete to niekto potvrdit? Mate uz niekto 3G?