Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
nemyslim si ,zeby sa ti mohlo nieco poskodit,bud rad,ze dali trosku viac,ked je auto v chode tak pravdepodobne ten cm naviac je v obehu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
alej ma byt po rysku, ale co sa moze stat ti lepsie povie snake/papek. ja by som siel nech mi zneo odpustia trochu.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nuz, netusim podla coho vybrat, skuste poradit nejake lacne ale dobre oleje na feldu (motorovy aj prevodovy), mozno aj brzdovku
(ide o to ze si potrebujem urobit predstavu kolko prachov potrebujem)
(ide o to ze si potrebujem urobit predstavu kolko prachov potrebujem)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
my sme mali vatoil a boli sme spokojni
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
TO: Jay-T
Moze odist katalyzator,popripade zacat viacej tlacit do sania
Moze odist katalyzator,popripade zacat viacej tlacit do sania
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No otcovi do mazdy naliali liter viac oleja... neviem ako je to mozne lebo mu tam proste vojde o liter menej oleja ako je specifikovane.... Ak to ale mas nad hornu rysku tak zober injekcnu striekacku, hadicku a vytiahni ten olej von...moze a nemusi to robit sarapatu.Jay-T napísal:Zdravim
otazka do plena, vcera som sa vratil s mojou Lagunou II (2,0 IDE benzin 16v s priamym vstrekovanim benzinu, r.v.2003), zo servisu kde som menil olej (5W40)a olejovy filter, naplnal klimu a cistil atd, a doma po vytiahnuti kontrolnej tycky hladiny oleja som zistil ze mam hladinu oleja asi tak 0,7 cm nad ryskou max, pri vychladnutom motore (rozsah max - min je asi tak 4cm usek). Mam to ist riesit, alebo to nie je az taky velky problem? Moze sa nieco poskodit?
Vopred dakujem za fundovanu odpoved
*edit: presna uprava v cm - merane pravitkom
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Trosku oleja vypustit, nadrbe sa ti to do katu a skoncil si.
Quicky: lol, rozpravas jak keby deci stalo dvesto eur, ak nastartuje a odide mu kat tak to tych dvesto vyjde, ano, rezerva tam vzdy je, ale naco skusat stastie, ta mierka tam neni pre srandu.
//edit: PS, hell nepochvalil si sa
Quicky: lol, rozpravas jak keby deci stalo dvesto eur, ak nastartuje a odide mu kat tak to tych dvesto vyjde, ano, rezerva tam vzdy je, ale naco skusat stastie, ta mierka tam neni pre srandu.
//edit: PS, hell nepochvalil si sa
.
wizik, idem tiez teraz kupovat auto a je to zrovna tiez Focus, mam pre teba jednu radu, neviem ci o tom vies, ale existuje stranka pre fordy (zadarmo to je len od rocnikov 2008) kde zadas VIN-ko a vypluvne ti to najazdene km ak chodilo auto do servisov - fordzona.skWizik napísal:Astru combi určite nie, ale vďaka.
Skúsim ju ukecať na tento Ford Focus.
Zoparkrat uz to ludom pomohlo nekupit stocene auta, naposledy mondeo s 320 tis. km, ktore malo akoze 120 tis.km, celkom palka, nie?
Dokonca sa podarilo zistit, ze v AAA maju stocene auta.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
To že v AAA sú stočené autá každý vieme.
Každopádne ďakujem za tú stránku, o tej som nevedel !
Každopádne ďakujem za tú stránku, o tej som nevedel !
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
snake: to je moj stary lancer ktoy mi rozdrbali pred barakom. je to ten co som stale spominal. chudak auto. bolo to dobre zihadielko, a skoncilo len koli jednemu magorovi co mal vodicak 3 mesaice (2 nehody) a hral sa v dedine na rally v zime. asi cca v 90km/h v palil do zakruty, samozrejme ho smyklo tak strhol volant, nasmerovalo ho to na ocovu toyou avensis, tak to strhol este raz na druhu stranu a tam bolo pri dome odparkovane moje auto. to uz ale nestihol strhnut a skoncil v nom. Prerazil s autom celu branu (pes sa mi skoro posra* od strachu). Nebyt mojho auta tak preleti cez plot a skonci v mure. Co je ale najviac zarazauje, ze hned vedla nas je solka, ulica je plna mladych parov s detmi, u nas boli tiez deti, bolo jedno velke stastie ze tam nikto v ten moment nebol, lebo vacsinou sa po tej ulici prehanaju deti.
na facebooku je tych foto viacej, v podstate cele auto pofotene
na facebooku je tych foto viacej, v podstate cele auto pofotene
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
trhal by som ruky a nohy takym chujom...
ja si tiez rad idem rychlejsie jak mozem (aj ked instruktor obcas zap*cuje, ani ne preto ze by som siel rychlo ale preto ze nechce riesit fizlov ), ale zas vzdy podla podmienok.. dlha rovna sucha cesta, no problmo, jak su horsie podmienky spomalim, predsa nebudem ohrozovat druhych omg
ja si tiez rad idem rychlejsie jak mozem (aj ked instruktor obcas zap*cuje, ani ne preto ze by som siel rychlo ale preto ze nechce riesit fizlov ), ale zas vzdy podla podmienok.. dlha rovna sucha cesta, no problmo, jak su horsie podmienky spomalim, predsa nebudem ohrozovat druhych omg
Steam: michalsveto
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Stary post ale nedalo mi nenapisat... Tupcov mame na slovensku habafuk.. netreba precenovat v tomto smere americanov... Stacilo minule pozerat v spravach ako cela dedina chodila nukat chlapikovy svoje peniaze lebo im slubil 30% zurocenie za rok... Stavim sa ze sme v takychto veciach hlupejsi ako najsprostejsi amik. Staci ist ba "vylet+strava" s prezentaciou produktov a musi Vam to byt jasne.HellAngel napísal:ale zas na druhej strane preco nie. Ja ti poviem ze nech to robia, zarabaju na ludskej hluposti. Vsadzaju na to ze clovek si nezisti nic o tom produkte a uveri reklame a kupuje. Pozerate niekto simpsonovcov? Homer je typicky priklad americana, ide v telek reklama na nejaku chujovinu a on to kupi (pozrite si par dieov ).
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
snake : ak si to nepochopil ,bolo to myslene pozitivne ironicky...
tak isto som mal kolkrat pod odmerkou dole a nikdy sa nic nestalo,tka isto sa mi podarilo uz preliat odmerku o hodne a tak isto nic,je to odporucane,ale pokial to neni extra tak "By sa nic ,stat nemalo a nebral by som to ako tragediu"
tak isto som mal kolkrat pod odmerkou dole a nikdy sa nic nestalo,tka isto sa mi podarilo uz preliat odmerku o hodne a tak isto nic,je to odporucane,ale pokial to neni extra tak "By sa nic ,stat nemalo a nebral by som to ako tragediu"
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
hosi, tak takto si predstvaujem vysperkovany moj vysnivany patrol GR:
http://nissan-patrol-gr.autobazar.eu/28 ... 33213.html
diet: ty sikmaci to maju proste v krvi od malicka
http://www.youtube.com/watch?v=BvQeVDqH ... dded#at=16
http://nissan-patrol-gr.autobazar.eu/28 ... 33213.html
diet: ty sikmaci to maju proste v krvi od malicka
http://www.youtube.com/watch?v=BvQeVDqH ... dded#at=16
Pekny vikend na chalupe.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64