HD 3870 CF vs. 8800GTX
HD 3870 CF vs. 8800GTX
Ahojte. Mám možnosť vymeniť svoju CrossFire konfiguráciu HD 3870 + HD 3850 za 8800 GTX. Táto kombinácia je o trochu menej výkonná ako plnohodnotný CrossFire 2x HD 3870. Keď som pozeral na nete body v 3D Mark-och, prípadne v hrách, tak 8800 GTX je približne +- rovnako výkonná. Niekedy má možno navrch CrossFire, niekedy Geforce. Čo myslíte, oplatí sa ? Ak by som menil, tak len za túto kartu, teda rady typu "vymeň to za inú" môžete rovno preskočiť. Ďakujem.
Spoiler: ukázať
Re: HD 3870 CF vs. 8800GTX
V danej dobe bola 8800 GTX lepšia voľba: http://pc.zoznam.sk/amdati-radeon-hd-3870-crossfire
Ako by to vyzeralo dnes a v moderných hrách je otázne, predpokladám však, že podobne. Ak teda môžeš vymeniť, bol by som za. Kvôli prevádzkovým vlastnostiam a "plynulejším" FPS.
Ako by to vyzeralo dnes a v moderných hrách je otázne, predpokladám však, že podobne. Ak teda môžeš vymeniť, bol by som za. Kvôli prevádzkovým vlastnostiam a "plynulejším" FPS.
s pozdravom, crux.
Otazna je zivotnost tej karty, ci ju nebudes musiet po par mesiacoch opekat
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
8800GTX vykonnejsia ako crossfire ? Silne pochybujem ze to bude vykonnejsie...http://www.computerbase.de/artikel/graf ... ancerating Ale celkovo to je z blata do kaluze, rozdiel tam bude velmi maly ak vobec nejaky.
2yesper: Tak tá 8800 GTX bola používaná len pol roka, takže nič také, si myslím, nehrozí.
2dendroid: Áno, tiež som si pozeral tie grafy a asi to bude o ~15% menej výkonné, ale zasa pri Foldingu to má 3x vyšší výkon a láka ma to zobrať ešte jednu. Keďže v poslednej dobe nemám na hry čas, tak by som to mohol využiť takto. A tých 15 % výkonu pri občasnom hraní oželiem...
2dendroid: Áno, tiež som si pozeral tie grafy a asi to bude o ~15% menej výkonné, ale zasa pri Foldingu to má 3x vyšší výkon a láka ma to zobrať ešte jednu. Keďže v poslednej dobe nemám na hry čas, tak by som to mohol využiť takto. A tých 15 % výkonu pri občasnom hraní oželiem...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
zožeň si niečo ako 450GTS
tie staré karty sú fajn ale majú neskutočnú spotrebu
tie staré karty sú fajn ale majú neskutočnú spotrebu
No uvidíme. Ani ten môj CrossFire nie je bohvie čo, ale zasa má vyšší výkon.