Artefakty (4890)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Nov, 2009, 21:14
Artefakty (4890)
nazdar, mam jeden problem, a neviem, v com je pricina, ci uz pocas hrania, alebo ked hru vypnem sa mi zopar krat stalo, ze bliknu artefakty, potom sa strati signal monitoru asi na 2-3 sekundy a znova nabehne, otvorim nejaku zlozku, a znova, bliknu artefakty strati signal a znova po 2-3 sekundach nabehne, niekedy viac krat, niekedy menej, a potom monitor strati signal uplne, a pise ako ked nieje dobre zapojeny kábel, ked resetnem PC, zas ide vsetko ok
(Artefakty myslim zelene bodky, ktore sa chaosivne zobrazia)-
(Vzdy zabudnem ale ked sa mi to stane, tak to nahram na video a uploadnem
dik za rady
(Artefakty myslim zelene bodky, ktore sa chaosivne zobrazia)-
(Vzdy zabudnem ale ked sa mi to stane, tak to nahram na video a uploadnem
dik za rady
-
- Používateľ
Re: Artefakty (4890)
tak co nikto nevie?
este sa spytam, nemoze to byt doskou? pripadne keby to skusim v inej, nepokazilo by mi to PCIe x16 slot? dakujem
este sa spytam, nemoze to byt doskou? pripadne keby to skusim v inej, nepokazilo by mi to PCIe x16 slot? dakujem
Skus ine ovladace, ak mas moznost aj dosku, pripadne skontroluj teploty...
Je mozne ze uz pomali dosluhuje...
Je mozne ze uz pomali dosluhuje...
tak zbytocne to budes nahravat ... tu ti podla poctu ci tvaru ci neviem coho nikto nepovie pricinu .. povieme len ze karta je v muke .. neviem o tom aby nieco take dokazali sposobit ovladace .. a bola tu uz o tom tema .. taketo chyby maju na svedomi Pamete .. takz emozes kartu bud upiect alebo vymenit ..Thrax12 napísal:(Vzdy zabudnem ale ked sa mi to stane, tak to nahram na video a uploadnem dik za rady
-
- Používateľ
diki moc za rady pojde na RMA
-
- Používateľ
chladit sa chladi ok
ahojte
nevie mi niekto poradit kupil som si NB asus g73JW a robia sa mi artefakty v obraze pri hrach co mam robi.kupil som si ho ako novy mal som ho tyzden a zacali sa mi v obraze prejavovat artefakty.dal som ho na reklamaciu vymenili tam graficku kartu a zakladnu dosku prisiel mi a stale to robi...
nevie mi niekto poradit kupil som si NB asus g73JW a robia sa mi artefakty v obraze pri hrach co mam robi.kupil som si ho ako novy mal som ho tyzden a zacali sa mi v obraze prejavovat artefakty.dal som ho na reklamaciu vymenili tam graficku kartu a zakladnu dosku prisiel mi a stale to robi...
Naposledy upravil/-a klarik1478 v Ut 14. Jún, 2011, 13:26, upravené celkom 1 krát.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Musi sa hriat nemas ho polozeny len na stole a mriezka prosto priestor kadial si chladic nasava vzduch je zakryty ?
Ja tipujem ze ti vratili ten isty notas s tym ze ho hadam ani netestovali alebo to lepsie chladili ai m to artefakty nerobilo...
skus ci to nieje chladenim ak ano dokup chladiacu podlozku taka kvalitna Zalman stoji 15e
Ja tipujem ze ti vratili ten isty notas s tym ze ho hadam ani netestovali alebo to lepsie chladili ai m to artefakty nerobilo...
skus ci to nieje chladenim ak ano dokup chladiacu podlozku taka kvalitna Zalman stoji 15e
Spoiler: ukázať
Ked je to v zaruke tak to tu zbytocne riesis ... (ak je v normalnom prostredi) HW ti tu nik neopravi a zistit co je vadne ti je na 2 veci
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja viem. zaloz si riadne vlakno, tu sa riesi nieco uplne ine.klarik1478 napísal:tak nikto nevie????