ak aj pride nemaju ako dokazat ze profil XY si ti iba ak by FB poskitol ip na ktorej bol ucet vytvoreny ale to od nich ziska mozno tak policia v usa, nasa tam nema pravomoc a aj keby nemusi to platit ako dokazM1ch4l napísal:na facebook ucte mam nalinkovanych veeeeela videi z youtube. Akoze mi moze prist fakturka od SOZA?
SOZA - to čo do b**a má už byť?
Re: SOZA - to čo do b**a má už byť?
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
facebook ucty by mali byt mimo toho...tam si mozes dat aj meno Jozko Mrkvicka
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Keby chceli chrániť nejaké pseudopráva, ktoré dnes nie sú nikomu aj tak jasné, najprv ťa upozornia... takto len rovno kešujúM1ch4l napísal:aj tak nerozumiem tomu, co oni vlastne chrania...podla mna nechrania ani ..... a len parazituju
Me like Pentium
sranda, ze ked je to ako odkaz url , tak je to v poriadku, nic sa neplati..
no toto ked som sa dozvedel tak som fakt nevedel ci dobre vidim.. toto je fakt uz sila, nevedia co vymyslat iba aby mohli hrabat dalej..
to nieje ziadne ochranovanie autorskych prav, to uz je zdieranie.. najlepsie na tom je, ze sami autori vravia ze z tych vybranych pokut nevidia ani cent..
to nieje ziadne ochranovanie autorskych prav, to uz je zdieranie.. najlepsie na tom je, ze sami autori vravia ze z tych vybranych pokut nevidia ani cent..
k****i !!
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
chlapci mna j*bne na mieste z tohto.. co im na hlavu klavir j*bol?????
naco tu ta SOZA je? na kieho boha? len kradnu prachy, kradnu, nic viac, nikoho neochranuju, poslal by som celu SOZu do velkej konskej p*ce, by za mnou dosla ta krava by sa vratila s monoklom, toto je fakt mimo...
akoze, takto to posrane ani v USA neni. tam ked napises, ze to neni na tvojom servri, a neni to naozaj na tvojom servri, tak to mozes mat v pazi...
ja byt autormi, tak SOZu zalujem ze mi nicia meno, kazia popularitu, a v konecnom dosledku sposobuju pokles zisku alebo co... toto uz ani neni mozne...
asi sa odstahujem na severny pol....
naco tu ta SOZA je? na kieho boha? len kradnu prachy, kradnu, nic viac, nikoho neochranuju, poslal by som celu SOZu do velkej konskej p*ce, by za mnou dosla ta krava by sa vratila s monoklom, toto je fakt mimo...
akoze, takto to posrane ani v USA neni. tam ked napises, ze to neni na tvojom servri, a neni to naozaj na tvojom servri, tak to mozes mat v pazi...
ja byt autormi, tak SOZu zalujem ze mi nicia meno, kazia popularitu, a v konecnom dosledku sposobuju pokles zisku alebo co... toto uz ani neni mozne...
asi sa odstahujem na severny pol....
Steam: michalsveto
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
http://www.facebook.com/?ref=home#!/soza.oks
tu sa mozte vyjadrit
inak to vyzera ze uznali "chybu" po natlaku....
tu sa mozte vyjadrit
inak to vyzera ze uznali "chybu" po natlaku....
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
mňa zaujíma napr. toto, mám kamoša interpreta a dám si na svoju stránku jeho klip a nejaké pesníčky. Mám od neho dokonca aj písomné povolenie. Takže aj tak musím platiť soze ? . aspoň to mi vyplinulo z jej listu
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
http://dsl.sk/article.php?article=11052
Cele mi to pripada ako skusime, a ked to prejde, tak aspon na tom zarobime.
//EDIT: prehliadol som prispevok vyssie od beardie-ho.
Cele mi to pripada ako skusime, a ked to prejde, tak aspon na tom zarobime.
//EDIT: prehliadol som prispevok vyssie od beardie-ho.
Ked si tam pozeram Novinky na pc.sk vzdy sa nadchnem akymi priam milovymi krokmi to ludstvo postupuje vpred a potom pride takato sprava o bande nerozmyslajucich chytrakov a vidim ze to ide iba technika dopredu ale ludstvo osprostieva
MB: MSI Z77A-G45 CPU: Intel i7 2600k + Cooler Master Nepton 240M
DDR3: 2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON
DDR3: 2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON
- commodore64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:05
Treba podotknut, ze ich "motorom" su fakt zanedbane autorske zakony. Technologie a svet sa menia milovymi krokmi den co den, no a ten zakon sa meni tak raz za 10 rokov. SOZA-e uklada mandat prave ten zakon. Taka perlicka: napr. kamarat pracuje v obchode s elektrikarskym sortimentom, a mal tam pustene radio tusim Expres, no a platil toho casu este v korunach 5000 pokutu za porusenie autorskeho zakona. Rozum ostane cloveku stat...
a to za co? lebo pocuval radio? to nemozem pocuvat radio?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nie, nemoze. Ked to ma v obchode, berie sa to ako reprodukcia hudby pre zakaznikov, a teda musis platit.
http://www.soza.sk/index.php?id=218
Demencia, ale nic s tym nespravime
http://www.soza.sk/index.php?id=218
Demencia, ale nic s tym nespravime