storage.to poznáme, mali to deravé jak sito, "ofiko" sídlo mali v Emirátoch, traffic šiel do Nemecka... mali mraky trafficu, ale prestali vyplácať a išli dole, dnes fičia na kickload.comstefan.koval napísal:oni si len skusaju zatazenie podla bodov(rapids) a pridavaju dalsie moznosti. zatial experimentuju. ale oni sa nepustia. neviem ci poznate storage.to oni prvy zacali s 1GB partami a neboli z USA,no uz ani nepachnete po nich, FSC, co je teraz USA firma bola sharingmatrix,co nebolo z usa, Hotfile bol rychly vsade. aj usa aj EU, ale tie linky vydrzia tak paru hodin. RS sa drzal aj ked mal najviac bonzakov na linky, oni "nieco testuju" ale bude to supa zaraz
Rapidshare - vsetko o sluzbe
Re: Rapidshare - vsetko o sluzbe
Me like Pentium
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
ked som si par mesiacov dozadu kupoval ucet na filesonic tak som si zaplatil jeden mesiac a ked to skoncilo tak som myslel ze tym to hasne, ale dnes som si pozeral internet banking a kukam ze mi hajzli brali prachy kazdy mesiac a ani som o tom nevedel . siel som na stranku filesonic ale tam nebolo nikde nic o tom ze by som mal nieco predplatene, ani nic na zrusenie subscription, tak som musel priamo na stranke paypal ich zrusit. nabuduce sa na nich vyprdnem a kupim si ucet niekde inde
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
vacsinou sa to nemusi volat subscribscion, stretol som sa aj so spojenim recurring payment, co znamena nieco ako mesacne stahovana platba.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
PROMETHEUS napísal:ked som si par mesiacov dozadu kupoval ucet na filesonic tak som si zaplatil jeden mesiac a ked to skoncilo tak som myslel ze tym to hasne, ale dnes som si pozeral internet banking a kukam ze mi hajzli brali prachy kazdy mesiac a ani som o tom nevedel . siel som na stranku filesonic ale tam nebolo nikde nic o tom ze by som mal nieco predplatene, ani nic na zrusenie subscription, tak som musel priamo na stranke paypal ich zrusit. nabuduce sa na nich vyprdnem a kupim si ucet niekde inde
presne toto sa stalo aj mne ale na fileserve ako ma siel slak trafit ... jasne napisane buy 30days a oni ti po mesiaci AUTOMATICKY stiahli dalsie 9e ci kolko to vychadzalo .. neskutocne .. tiez som to musel rusit v nastaveniach ... bohova robota ..
a BTW rychlost mizerna ... inak ked som to ja zrusil tak som stoho vysiel tak ze som zrusil nie len dalsie pladby ale aj to konto ktore som uz nechcel .. samozrejme -9e ... tak nech idu do ....
BTW2 mam nejaky cas aj konto filesonic .. tak pozeram ze ma caka zas sok neviem ako si to predstavuju ...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
resselerov ste neskusali? alebo support mail?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
riesil som s FS cez ich support tu mizernu rychlost dakedy, ale zo zaciatku mi odpovedali len obecne kecy ze mi to moze brzdit firewall a podobne blbosti na odpinkanie lamiek, ale ked videli ze sa vyznam a napr. hellshare alebo RS nema problem bezat u mna plnou rychlostou linky (40MBit orange fiber), tak stichli a uz mi ani neodpovedaju. Curaci.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Pokročilý používateľ
tu nieco k rs od jedneho zdroja.velmi po anglicky nevie....
stefan, Im surprised a elite member like yourself, is using Fileserve, Hot Files.
I've told some of the members that I have gotten close 2 that those 2 hosts are FEDERAL Host sites. They purposely campaigned against RS and made RS change it's policy and VIOLA !!! Had millions of ppl change over. Now, whatever is up on those 2 Hosts, belongs to the FBI. Whoever downloads or uploads there, is GOT! RS is/was the way to go. Just thougt u should know. Do UR homework, find out where File Serve is based at. Anyways, I never used any of those Hosts so I wouldn't have accts with them. Thanz 4 answering..
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah , a ja som z SIS
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
stefan, samotne stahovanie akehokolvek suboru z internetu (vratane tych chranenych autorskym zakonom) nie je trestne. Trestne je sirenie (upload) a pouzivanie stiahnuteho obsahu.
No na piaty krat som porozumel tomu textu... zakony sa lisia v zavislosti od krajiny, preto su niektore servery v US a niektore mimo, takze nas nejaka fbi (viacmenej) nemusi trapit. A s tym stahovanim je to tak ako pise faugusztin, stahovat mozes co len chces, akurat sirenie je problem. Preto torrenty ee.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
no neviem chlapci, ak je stahovanie legalne tak preco su ludia nasadeny pre servery a mazu linky ako das. sirenie je diskutabilne slovicko lebo nielen upload ale aj download je sirenie. to ze ja si uploadnem kupenu hru-co je clonedvd, nei je trestne. horsie je to s crackom. podla mna to je cele na to aby zistili kde sa nachadzaju zname skupiny ako reloaded,razor,skidrow.....a pak bude off crackom. tie skupiny robia straty na hrach v miliardach co som cekoval prieskumy. oplati sa FBI zalozit server FS-fileserve, za co ludia blby platia aby hladali kde kto sa nachadza a robili to legalne. a samozrejme samy si tahaju prachy z paypal ako bolo spomenute vysie
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Moderátor
Nechapem, co na tom nechapes.
1) Download u nas ilegalny nie je. To nemusi platit univerzalne vsade. Odporucam nastudovat autorsky zakon.
2) Sirenim je mysleny iba upload. Aj ked napriklad kupis piratske CD na trhu, tak nie si postihovany ty ako kupujuci, ale predajca.
3) Linky sa mazu pretoze niekto najde obsah, ku ktoremu vlastni autorske prava a poziada filehosting o vymazanie. To nema s downloadom nic spolocne.
4) FBI ma pravnu ucinnost iba v USA, takze tebe moze byt jedno ci dany filehosting vlastni FBI, Pentagon alebo Biely dom.
5) zo stylu vyjadrovania tvojho zdroja je jasne, ze ide o 10 rocneho fagana kto si rad vymysla. Ak sa bojis fileserve, tak odtial jednoducho netahaj. To ale nic nemeni na pravnej stranke veci.
Vid napriklad http://www.zodpovedne.sk/kapitola3.php?kat=download . Vsimni si, ze problemom je :
- prevádzkovanie internetových stránok ponúkajúcich stiahnutie nelegálnych kópií licenčného softvéru či iných diel
- prevádzkovanie a využívanie peer-to-peer sietí umožňujúcich neautorizovaný prenos programov či iných produktov požívajúcich autorsko-právnu ochranu
1) Download u nas ilegalny nie je. To nemusi platit univerzalne vsade. Odporucam nastudovat autorsky zakon.
2) Sirenim je mysleny iba upload. Aj ked napriklad kupis piratske CD na trhu, tak nie si postihovany ty ako kupujuci, ale predajca.
3) Linky sa mazu pretoze niekto najde obsah, ku ktoremu vlastni autorske prava a poziada filehosting o vymazanie. To nema s downloadom nic spolocne.
4) FBI ma pravnu ucinnost iba v USA, takze tebe moze byt jedno ci dany filehosting vlastni FBI, Pentagon alebo Biely dom.
5) zo stylu vyjadrovania tvojho zdroja je jasne, ze ide o 10 rocneho fagana kto si rad vymysla. Ak sa bojis fileserve, tak odtial jednoducho netahaj. To ale nic nemeni na pravnej stranke veci.
Vid napriklad http://www.zodpovedne.sk/kapitola3.php?kat=download . Vsimni si, ze problemom je :
- prevádzkovanie internetových stránok ponúkajúcich stiahnutie nelegálnych kópií licenčného softvéru či iných diel
- prevádzkovanie a využívanie peer-to-peer sietí umožňujúcich neautorizovaný prenos programov či iných produktov požívajúcich autorsko-právnu ochranu
-
- Pokročilý používateľ
stale sa bavim o rs a download ich veci, ci co myslis kto a co uplaoduje na RS.
to co je legalne a pravne zabezpecene som riesil s x pravnikmi a z toho dvoma slovenskymi. u nas legislativa je inde.... nemylsim celkovo download,kludne si stahuj zo slunecnice.cz co chces a aj legalne a zadara freeware. no najdi freeware na RS ja sa nebojim nic tahat, a ten zdroj mne je jedno kolko am rokov. admin filesonic napr tiez nema super anglinu aj ked je amik
to co je legalne a pravne zabezpecene som riesil s x pravnikmi a z toho dvoma slovenskymi. u nas legislativa je inde.... nemylsim celkovo download,kludne si stahuj zo slunecnice.cz co chces a aj legalne a zadara freeware. no najdi freeware na RS ja sa nebojim nic tahat, a ten zdroj mne je jedno kolko am rokov. admin filesonic napr tiez nema super anglinu aj ked je amik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
A este povedz ,ze aj tie rls skupiny tam uploaduju
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Moderátor
Zahranicny pravnik ti je z hladiska slovenskeho prava akurat tak na .stefan.koval napísal:to co je legalne a pravne zabezpecene som riesil s x pravnikmi a z toho dvoma slovenskymi. u nas legislativa je inde....
http://www.zive.sk/boj-proti-internetov ... fault.aspx