Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
toto asi natacali dlho a ratam ze tie steny su nejakeho polysteru a zopar ich aj pri natacani poslo. Ale finalne zostrihanie celkom ujde
http://www.youtube.com/watch?v=lEvpnKRL ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=lEvpnKRL ... r_embedded
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
nj vysledok na oko pekny, ale tie steny tam boli dorobene az potom
Ked natocim debila, ako ohrozuje ostatnych ucastnikov premavky a bezhlavo porusuje predpisy, da sa s tym nieco robit? Tento tyzden bol fakt zly, co den, to nejaky magor, co nedava prednost alebo sa nepozera okolo seba. Vcera som bol uz tak vytoceny, ze som mal sto chuti tych ludi bit, lebo neohrozovali len mna, ale aj moju rodinu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
cudoval by som sa ak by sa to v tomto state zacalo riesit... aj ked verim ze pravne podlozenie by sa naslo..
Steam: michalsveto
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Poradíte nejaký lacnejší dreger?
Nviem, čo taká vec stojí, preto ma to zaujíma, myslím si, že by sa mi hodil.... ( napr. včera bola oslava a neviem, či môžem isť teraz autom, preto idem pešo... .)
ďakujem
Nviem, čo taká vec stojí, preto ma to zaujíma, myslím si, že by sa mi hodil.... ( napr. včera bola oslava a neviem, či môžem isť teraz autom, preto idem pešo... .)
ďakujem
- landrower
- Pokročilý používateľ
to jake slovo si pouzil? myslis alcohol-tester?
tu si vyber ktory sa ti pozdava ak si myslel to
http://www.alza.sk/elektronika/do-auta/ ... iceUp&Pg=0
tu si vyber ktory sa ti pozdava ak si myslel to
http://www.alza.sk/elektronika/do-auta/ ... iceUp&Pg=0
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Slovo dreger sa bežne nepoužíva? ( som nevedel, keď nás čapli policajti raz v bare, chceli použiť dreger, preto som si myslel, že je to bežný výraz ) .
Myslíte, že bude stačiť aj ten najlacnejší? ( ten na kľúče, tým pádom by som ho mal stále pri sebe.... )
Myslíte, že bude stačiť aj ten najlacnejší? ( ten na kľúče, tým pádom by som ho mal stále pri sebe.... )
DRÄGER je firma, co robi testery na alkohol ...
bezne ich maju cajti v uzivani -> preto hovoria, ze pouziju dreger
ten najlacnejsi na kluce ... emm ... som mal v rukach ... ano ... ked si clovek predtym vyplachol tlamu hruskovicou, a potom na to dychol, tak klucenka bola z toho v kybli asi na 5 minut -> pozitivny nalez aj na cloveku, co do toho dychal aj bez pozitia alkoholu
kocka vychlastala pohar vina, dychla na to a nic ...
bohuzial, vzdy plati: you'll get what you pay for
hlavne u extra-lacnych rieseni
bezne ich maju cajti v uzivani -> preto hovoria, ze pouziju dreger
ten najlacnejsi na kluce ... emm ... som mal v rukach ... ano ... ked si clovek predtym vyplachol tlamu hruskovicou, a potom na to dychol, tak klucenka bola z toho v kybli asi na 5 minut -> pozitivny nalez aj na cloveku, co do toho dychal aj bez pozitia alkoholu
kocka vychlastala pohar vina, dychla na to a nic ...
bohuzial, vzdy plati: you'll get what you pay for
hlavne u extra-lacnych rieseni
lava, prava, lava, prava ...
Ja mam skusenosti iba s jednym, konkretne tento http://www.tester.sk/sentech-al-6000l-32# kamos ho ma na hausbote, takze rano po chlastacke zaradom fukame, kto chceme ist prec. Tolerancia +/- 10%, porovnavali aj tym co pouzivaju policajti, ta tolerancia plati. Meria dost rychlo.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Vidím to tak, že teda ho asi nekúpim ( oco by mal mať niekde ešte jeden, tak snáď mi ho dá resp. donesie domov... )
- landrower
- Pokročilý používateľ
ono, podla mna od tych 40 euro by to malo byt pouzitelne, aspon na to ze pil / nepil, presne promile to ale podla mna az tak neda...
ten za 8.. no, total nudzovka, neverim tomu az tak....
ten za 8.. no, total nudzovka, neverim tomu az tak....
Ide hlavne o tu odchylku, zbytocne mi je pristroj, ktory mi s odchylkou 0,3 ‰ povie, ze som nafukal 2 promile, ked mi treba vediet, ci mozem sadnut za volant alebo nie. Pripadne tieto lacne pristroje maju slabsiu citlivost a meraju az od 0,2, pripadne su pri takto nizkych koncentraciach menej spolahlive. Odchylka do 0,1 promile sa este da, a este ak ma k tomu kvalitny pristroj, ktory je naozaj presny od 0,1‰ a vyssie, tak to clovek pocka pol hodku, zatial si umyje zuby, naranajkuje sa, vychysta do roboty a viacmenej istotu, ze moze sadnut za volant.
Prave som dopozeral http://www.csfd.cz/film/204854-tau-man-chi-d/ . Nepotesilo tak ako som cakal, ale je to pozeratelne. Hlavne AE86 dostala konecne rolu jak sa patri
BTW: konecne som sa bol pozriet ci mam platnu lekarnicku a ono clovece este stale je to ok
BTW: konecne som sa bol pozriet ci mam platnu lekarnicku a ono clovece este stale je to ok
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
diki za tip na film, idem mrknut
btw: ta AE86 sa mi strasne paci
btw: ta AE86 sa mi strasne paci
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
a budu do mna j*bat... tak aby nebolo malo, ze mi mesiac dozadu doj*bali bok, tak mi musia poj*ebat este aj predny naraznik... ja uz fakt nemam chut bojovat s touto ludskou k*kotnostou, chcem nejaky stary offroad, ktory ked mi niekto tukne, tak mu tuknem taku, ze to moze dat rovno do srotu. spiny ...