Rapidshare - vsetko o sluzbe
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Rapidshare - vsetko o sluzbe
Nic v zlom, ale ty vzdy nieco pocujes, vzdy od majitelov a nejakych tipkov. Normalne by sa vyjadrovat nedalo?
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
rapidko maju tusim lam.y , teda mali ked to zacinalo
vtedy to ficalo, boh zna ako teraz
vtedy to ficalo, boh zna ako teraz
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
tak zistujem ze aj po zruseni mi veselo nadalej stahuju za fileserve ... tak to sa bude riesit .. konec z uctami .. a toto doriesia .. nahlasil som to ako neautorizovanu pladbu .. **** to snad nieje normalne
no pozriem v nastaveniach paypalu a veselo tam svieti ze predplatene .. ako nechapem ..ja nechapem ked raz kliknem na to ze si chcem kupit konto na poje..ych 30 dni ako je mozne ze vlastne chcem si predplatit konto na dalsie mesiace .. co som debil ?
no pozriem v nastaveniach paypalu a veselo tam svieti ze predplatene .. ako nechapem ..ja nechapem ked raz kliknem na to ze si chcem kupit konto na poje..ych 30 dni ako je mozne ze vlastne chcem si predplatit konto na dalsie mesiace .. co som debil ?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Pretože každý, kto zaplatí 100€ za server mesačne, je šéficefire napísal:Nic v zlom, ale ty vzdy nieco pocujes, vzdy od majitelov a nejakych tipkov. Normalne by sa vyjadrovat nedalo?
a keď ti šéf na fóre napíše PM, tak si skoro šéf aj ty... keď na neho máš icq, tak si šéfov friend dokonca
Me like Pentium
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
cim dalej tym viacej som rad ze nemam ten paypal, teraz tomu nechapem, je to chyba fileserve alebo chyba paypal? myslim to s tymi "samoplatbami"
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Moderátor
Nie je to chyba ani fileserve, ani paypal. V podmienkach mas napisane, ze sa ti vytvori opakovana platba, pokym ich nezrusis. Je to chyba elementu medzi stolickou a klavesnicou.
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
je to chyba fileserve (filesonic to iste) ze ojebavaju ludi. to aby si kazdy rucne po mesiaci rusil na stranke paypalu subscription je dost odveci a takto by seriozna spolocnost nemala fungovat.
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
-
- Moderátor
Nie, nie je to chyba fileserve. Je to chyba tvojich oci a tvojho mozgu, ze nechces pochopit citany text. Alebo je to tvoja chyba, ze si si podmienky vobec necital. Mas tam totiz jasne napisane pre kazdu jednu moznost objednavky, ze presne co sa bude diat :
To ze si necitate podmienky je vas problem, nie chyba fileserve ci Paypalu. Opakovane automaticke stiahnutie platby za objednanu sluzbu je uplne bezna vec.
Presne mas napisane ze kazdych 30 dni stiahnu dalsich $9.99 ak to nezrusis (pre ine dlzky predplatneho su tie casy a ceny trochu ine, ale ako priklad postaci tento jeden).(a) Where you select a thirty (30) days Premium Membership, your Active Credit Card, your PayPal® account, your Alipay account or your Webmoney account, as applicable, will be charged Nine Dollars and Ninety-Nine Cents ($9.99). Membership will recur every 30 days at Nine Dollars and Ninety-Nine Cents ($9.99) if not canceled.
To ze si necitate podmienky je vas problem, nie chyba fileserve ci Paypalu. Opakovane automaticke stiahnutie platby za objednanu sluzbu je uplne bezna vec.
- PROMETHEUS
- Používateľ
no to je sice pekne ze je to tam napisane, ale stale je to od nich svinstvo, aby som si sam musel rusit predplatenie na uplne inej stranke. (fileserve nemam, ale na filesonic som nenasiel nikde nic na zrusenie subscription a jedine na stranke paypalu sa to dalo zrusit). ked som si kupil na mesiac rapidshare tak to po mesiaci aj skoncilo a nestahovali mi dalsie peniaze a tak to ma byt. mozes sa tu hrat na obhajcu hocikoho to je mi jedno, ale urcite aj sam musis vidiet ze to je od nich nanajvys drzost.
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
podľa čoho to tak má byť? Čo ak to tak majú, lebo to tak chceli pohodlní users? Podmienky sú tam jasné, že je niekto zvyknutý na niečo iné a čaká, že je to tak všade, ešte neznamená, že to tak bezpodmienečne musí byť aj u nich... či musí?PROMETHEUS napísal:...tak to ma byt. mozes sa tu hrat na obhajcu hocikoho to je mi jedno, ale urcite aj sam musis vidiet ze to je od nich nanajvys drzost.
Me like Pentium
-
- Moderátor
Nie, nie je to drzost. Ako hovorim, je to uplne bezna vec pri objednavke sluzieb (a filesharing sluzba je). U nas skor nie, ale v USA a v zapadnej Europe je to bezna vec. Hlavne ked ta na to upozornuju aj v obchodnych podmienkach, tak je to naozaj iba tvoja chyba. Ked kasles na precitanie si podmienok, tak sa nestazuj ze to podla nich funguje.
Este aj na stranke http://www.fileserve.com/premium.php mas napisane "* PayPal Subscription". Potrebujes to prelozit ? "PayPal predplatne".
Takze ano, je to tvoja chyba, ze si v pripade fileserve necitas podmienky. U Filesonicu je to jasne, tam ta neinformuju. Ale to ze ludia kaslu na podmienky pri uzatvarani zmluvy sa im neskor casto vypomsti. Aspon je upozornenie pre vas do buducna, aby ste si citali co si vlastne aktivujete/kupujete/predplacate.
To co mas u Fileserve je podobne ako napriklad ked si aktivujes pausal u Orange a povies im, ze chces platit inkasom. Je to chyba Orange, ze budes o mesiac nastvany, ze ti zobrali prachy inkasom ? Pochybujem.
Este aj na stranke http://www.fileserve.com/premium.php mas napisane "* PayPal Subscription". Potrebujes to prelozit ? "PayPal predplatne".
Takze ano, je to tvoja chyba, ze si v pripade fileserve necitas podmienky. U Filesonicu je to jasne, tam ta neinformuju. Ale to ze ludia kaslu na podmienky pri uzatvarani zmluvy sa im neskor casto vypomsti. Aspon je upozornenie pre vas do buducna, aby ste si citali co si vlastne aktivujete/kupujete/predplacate.
To co mas u Fileserve je podobne ako napriklad ked si aktivujes pausal u Orange a povies im, ze chces platit inkasom. Je to chyba Orange, ze budes o mesiac nastvany, ze ti zobrali prachy inkasom ? Pochybujem.
- PROMETHEUS
- Používateľ
tak mi ukaz na stranke filesonic kde tam zrusim subscription. to aby som to hladal na paypale ma od pohodlnosti pekne daleko
-
- Moderátor
Hovorim, Filesonic je pochybny. Ale u Fileserve je to chyba uzivatela.
Ale inac :
http://helpdesk.filesonic.com/entries/4 ... ng-charges
Ale inac :
http://helpdesk.filesonic.com/entries/4 ... ng-charges
- PROMETHEUS
- Používateľ
aj si cital ten link co si poslal? to je podla teba spravne riesenie, aby si sa preklikaval cez paypal alebo im pisal maily nech sa ti to uracia zrusit? podla mna by mali mat priamo na ich stranke nieco na zrusenie a taktiez pri objednavke napisat narovinu a jasne ze ti budu brat prachy kazdy mesiac a nie to zasit niekde do podmienok ktore cita 1/100 ludi