Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
papku nad tymto starym offroadom uz rozmyslam dlho, a presne toto je jeden z tych dovodov preco ho kupit. Ja by som ho riadne zdvihol, nadrbal kolajnicu dopredu, dozadu, z bokov a nech si niekto do mna tukne.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
kup toyotu hillux, ta prezije vsetko
inak v tomto state sa clovek neprestane cudovat.. dnes som schytal takeho sofera na MHD co jazdil jak s tankom.. plne brzdy furt, skoro mi chrbat rozjebal chuj... a debil ani konstantnu rychlost nevedel udrzat, furt full-throttle a potom volnobeh a tak dokola... som myslel ze ma j*bne... ludia dost zacali kukat ked som zacal mu cez pol autobusu vysvetlovat ze toto sa uci v autoskole a ze kazdy instruktor za taku jazdu drbe
inak v tomto state sa clovek neprestane cudovat.. dnes som schytal takeho sofera na MHD co jazdil jak s tankom.. plne brzdy furt, skoro mi chrbat rozjebal chuj... a debil ani konstantnu rychlost nevedel udrzat, furt full-throttle a potom volnobeh a tak dokola... som myslel ze ma j*bne... ludia dost zacali kukat ked som zacal mu cez pol autobusu vysvetlovat ze toto sa uci v autoskole a ze kazdy instruktor za taku jazdu drbe
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
inak som takmer zabudol, ze uz preslo 30 dni odvtedy, co mi prevalili bok... policajti sa, samozrejme, neozvali, takze zajtra si tam zavolam a uvidim, co uzasneho mi povedia. Popravde, teraz lutujem, ze som najprv podla spz nezistil, komu auto patri a nepokusil sa skontaktovat s majitelom a az potom nevolal policajtov. Pochybujem, ze sa budu somnou bavit, ked im policajti nic nedokazu. Ved uvidim zajtra, ale moc velke nadeje do toho nevkladam.
Inak, toto sa mi celkom pozdava http://mitsubishi-pajero.autobazar.eu/2 ... 10677.html Sluse vybavene a vyzerajuce Patroly som v tejto cene nenasiel. Take Pajero je tiez celkom schopny vehikl, tak pripadne by som siel aj do takeho. Trosku sa bojim toho oturbeneho diesla s intercoolerom, ale pozistujem, co sa okolo toho da. A Hondica by skoncila odparkovana na chate, v bezpeci a tam si mozem veselo do nej rypat a urobit si z nej vikendovku. Uvidim, kolko prachov mi zostane po lete
Inak, toto sa mi celkom pozdava http://mitsubishi-pajero.autobazar.eu/2 ... 10677.html Sluse vybavene a vyzerajuce Patroly som v tejto cene nenasiel. Take Pajero je tiez celkom schopny vehikl, tak pripadne by som siel aj do takeho. Trosku sa bojim toho oturbeneho diesla s intercoolerom, ale pozistujem, co sa okolo toho da. A Hondica by skoncila odparkovana na chate, v bezpeci a tam si mozem veselo do nej rypat a urobit si z nej vikendovku. Uvidim, kolko prachov mi zostane po lete
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mne akurat kamos ponukol kiu sorento 2005,od novoty ju ma,fullka,2.5diesel... ale nejak tym korejcom neverim :X .aj ked v mojom okoli par ludi poznam co ju maju a za ten cas ziadne poruchy,okrem klasickeho servisu...
neviem ci sa vzdat gticka,ale aspon sa zbavim leasingu
neviem ci sa vzdat gticka,ale aspon sa zbavim leasingu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
queck: akurat pred nejakym casom som sa tu tiez pital na to sorento, nikto ale nic. ale inde som dostal takuto odpoved:
(pital som sa na motor a spolahlivost auta)
takze tou vetou "Sorento při 200 Tkm bude vyžadovat velké investice" ma od tohto auta odradil. Ale je to fakt velmi pekne auto
(pital som sa na motor a spolahlivost auta)
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
to su lamy ani toyotu hilux nedokazu zabit
- landrower
- Pokročilý používateľ
to tu uz bolo
tie auta su nesmrtelne...
tie auta su nesmrtelne...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
keby mu dali tou gulou na napravu tak by dojazdila,vsetko to bolo akurat vizualneho ccharakteru...
na tom motore ta voda ani nema co pokazit,ten je tak jednoduchy.... jednucho to je tak ,na jednoduchych veciach nemas co pokazit,cim viac elektroniky tym horsie ...
ale kazdopadne upravena hiluxa nova je paradicka, z polax expedition ,mnam
na tom motore ta voda ani nema co pokazit,ten je tak jednoduchy.... jednucho to je tak ,na jednoduchych veciach nemas co pokazit,cim viac elektroniky tym horsie ...
ale kazdopadne upravena hiluxa nova je paradicka, z polax expedition ,mnam
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Take som videl vedla seba na dialnici uz 2x. Chlapik pozoroval nehodu v protismere a nadrbal. Ci fotil neviem
- landrower
- Pokročilý používateľ
viac-menej dobre mu tak, nema co robit chujoviny ked soferuje...
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Hej... len ako k tomu pride ten pred nim... V horsom pripade dodrbane stavce na krku nadosmrti.