SÚŤAŽ: Čo urobíš s doskou MSI Z68A-GD80?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: SÚŤAŽ: Čo urobíš s doskou MSI Z68A-GD80?
Pekne, pekne, mi to pripomina operaciu mojej 580-ky
Som ani netusil, ze stock chladic ma az 30 skrutiek , sa mi paci takato telenovela.
Obdivujem, ze ti to trvalo az 3 hodiny. Urcite sa ti triasli ruky ako mne, aby si nahodou nieco na karte neposral . Predsalen 4 kila su 4 kila.
Tesim sa na dalsiu cast.
Som ani netusil, ze stock chladic ma az 30 skrutiek , sa mi paci takato telenovela.
Obdivujem, ze ti to trvalo az 3 hodiny. Urcite sa ti triasli ruky ako mne, aby si nahodou nieco na karte neposral . Predsalen 4 kila su 4 kila.
Tesim sa na dalsiu cast.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Nadherne fotky! Tesim sa na pokracovanie
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- cool_point
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Pekne. Zrejme sa potvrdí, že to vyhral správny človek. Sledujem túto tému skoro od začiatku, ale nezapojil som sa do súťaže, nakoľko som nemal "extra" nápad. Mimochodom dodatočne gratulujem k výhre.
Ak to nieje tajomstvo. Koľko si investoval do zostavy? Nebude to málo, to viem...
Ak to nieje tajomstvo. Koľko si investoval do zostavy? Nebude to málo, to viem...
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
co tak to dat vsetko do prveho prispevku aby to bolo pokope ?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Takto je to ako serial, je to lepsie
Aspon je vidiet pripomienky k danemu zdokumentovanemu kroku.
Aspon je vidiet pripomienky k danemu zdokumentovanemu kroku.
ono to trvalo tak dlho hlavne kvôli tomu, že som všetko robil veľmi pomaly a precízne a napr. len očisťovacia kúra trvala 30-40 min. a veľa krát som kontroloval či je všetko presne tak, ako má byť, aby som potom nemusel riešiť nejakú hlúpu chybu z nepozornostiKyselinka napísal:Pekne, pekne, mi to pripomina operaciu mojej 580-ky
Tesim sa na dalsiu cast.
nie je to tajomstvo, v podstate som zverejnil komplet celú zostavu, takže stačí si ju nahádzať v hocakom slušnom shope do košíka a raz-dva má každý cenu, akú som do toho vrazil (osobne teraz ani poriadne neviem, nekupoval som to všetko naraz, ešte na niektoré veci stále čakám a chcem aby toto vlákno bolo o MHz, GHz, V, W a podobných hodnotách ktoré majú väčšiu výpovednú hodnotu o majiteľovi, než to ako hlboko má do vrecka )cool_point napísal:Pekne. Zrejme sa potvrdí, že to vyhral správny človek. Sledujem túto tému skoro od začiatku, ale nezapojil som sa do súťaže, nakoľko som nemal "extra" nápad. Mimochodom dodatočne gratulujem k výhre.
myslím, že takto je to v pohode ako píše Kyselinka..Mučo Mačo napísal:co tak to dat vsetko do prveho prispevku aby to bolo pokope ?
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
nie, lepšie by to bolo, keby to bolo hned na prvej strane... hodne ľudí nezaujíma trápny pokec ohľadom montáže... pozrie sa na pár tmavých, miestami rozmazaných fotiek a stačí mu...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
staci aby modi pridali do nazvu topicu nieco ako: Worklog zacina na strane 12 a pohoda. Ked uz bude v podstate recenzia dosky+cpu tak urcite pridaju aj novinku na hlavnu stranku s linkom.
A dnes to prišlóóoóóó! Základna doska MSI Z68A-GD80 a procesor Intel Core i5 2500K.
V prvom rade by som sa chcel ešte raz poďakovať spoločnosti MSI a to nie len za základnu dosku a procesor, ale aj za ďalšiu hromadu darčekov ktoré som dostal. Nebudem už naťahovať a radšej pridám kopec fotiek.
K fotkám už len dodám, že vo štvrtok si idem pre posledné komponenty nevyhnutné na začatie projektu a cez víkend sa do toho už naplno pustím!
V prvom rade by som sa chcel ešte raz poďakovať spoločnosti MSI a to nie len za základnu dosku a procesor, ale aj za ďalšiu hromadu darčekov ktoré som dostal. Nebudem už naťahovať a radšej pridám kopec fotiek.
K fotkám už len dodám, že vo štvrtok si idem pre posledné komponenty nevyhnutné na začatie projektu a cez víkend sa do toho už naplno pustím!
Celkom by ma zaujimalo čo je to ten "OC GENIE TEA" alebo ako to bude chutiť Inak super fotky
- cool_point
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Jún, 2008, 19:12
Aj ja som čumel na "OC GENIE TEA". normálne som sa vrátil na prvú fotku, kde to je na stole... Asi keď to vypije bude mať väčší výkon...
To je pocit, keď rozbaľuješ nové komponenty a začneš skladať, čoooo?
To je pocit, keď rozbaľuješ nové komponenty a začneš skladať, čoooo?
Case: Aquarius YY-5604, 3x12cm FAN AC MB: ASUS P5E - X38/ICH9R, CPU: INTEL Core 2 Quad Q8400, Cooling H2O: Laing DDC 12V Ultra + Alphacool TOP, D-Tek FuZion V2 + Alphacool Radiator NexXxoS Xtreme III rev. 2 + 3x FAN Noctua NF-P12-1300, RAM: 4x2GB DDR2 800MHz A-DATA Extreme Edition Vitesta, HDD: 1xSSD OCZ Vertex 3 60GB+2x400GB WD 7200 RAID0+1TB Seagate+2TB WD, VGA: SAPPHIRE HD 5770, 1024MB DDR5, VGA Cooler: Water block Alphacool NexXxoS GPS-07T, LCD: LG L226WTQ-SF 22 ", Mouse: Razer DeathAdder 1800DPI + Razer eXactMat, Power: Corsair HX620W, OS: Win7 Ultimate x64
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ten hrncek je vyborny ... tiez mam taky len je tam ina firma
Co je v tom malom modrom obale OC GENIE ? zeby prezerativ ?
Inak krasne fotky, tesim sa ked to bude vsetko po kope.
Co je v tom malom modrom obale OC GENIE ? zeby prezerativ ?
Inak krasne fotky, tesim sa ked to bude vsetko po kope.
Spoiler: ukázať
ten OC Genie Tea treba asi nechat vyluhovat 5 min a naplnit tym vodny okruh...
Ten caj som mal. Je to echt dost fajn kvalitka zeleny caj, tipujem to podla chuti na GUNPOWDER. Dokaze dost nakopnut telo i mysel! dal by som si este ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Gunpowder_tea
http://en.wikipedia.org/wiki/Gunpowder_tea
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Fuuuu take darceky zavidim ti viac ako HW
Spoiler: ukázať