GF 6600GT na TV
GF 6600GT na TV
Mam taky problem neviem ci je to pri kazdej GF alebo co ale ked prepojim na TV tak nemam farbu ...... treba tam nieco zaskrtnut alebo co? Dik !
CPU: AMD Athlon 1700+@3000+ 1470@2175Mhz
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2
VGA: MSI Geforce NX6600GT 550/1150Mhz
RAM: 1024MB 400Mhz PQI
MB: Epox 8RDA+ Nforce 2
Vo forceware musis nastavit normu pre TV. Defaultne tam je nastavene myslim NTSC, zmen to na PAL-B.
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Moc zalezi natom ako mate VGA prepojenu s TV,,
Ci to ide z VGA do tv za pomoci kabla a redukcii,,
S-Video------Cinch
S-Video------Cinch------Redukcia na Scart
S-Video------S-Video------Redukcia na Scart
Ta redukcia vypada takto:
Konkretne karty s cipomGF maju problem s farbou prave ked idu cez tuto redukciu..
Presne si nepametam ako to mam nastavene ja, ale mozem pozret..
Este ak je moznost, tak nepouzivat na zapojenie do TV S-Video, pripadne s-Video a redukcia na scart.. KEdze ma mensiu kvalitu prenosu tqak obraz moc preblikava, obcas su farby prehodene a akoby skacu na listach windowsu..
Preto ak je moznost, treba pouzit Cinch
Ci to ide z VGA do tv za pomoci kabla a redukcii,,
S-Video------Cinch
S-Video------Cinch------Redukcia na Scart
S-Video------S-Video------Redukcia na Scart
Ta redukcia vypada takto:
Konkretne karty s cipomGF maju problem s farbou prave ked idu cez tuto redukciu..
Presne si nepametam ako to mam nastavene ja, ale mozem pozret..
Este ak je moznost, tak nepouzivat na zapojenie do TV S-Video, pripadne s-Video a redukcia na scart.. KEdze ma mensiu kvalitu prenosu tqak obraz moc preblikava, obcas su farby prehodene a akoby skacu na listach windowsu..
Preto ak je moznost, treba pouzit Cinch
Ja odkedy som mal moznost pripojenia S-Video namiesto cinch (r. 98? ), nikdy som prave s normamy problem nemal a urcite by som sa k cinch nevratil :puke:. A odvtedy na vsetkych VGA som pouzival prave tuto redukciu.
Samozrejme, kamosom sa niekedy stalo- zmenil som in na PAL a pomohlo... A tiez som sa stretol s tym, ze bol chybny samotny kabel.
Samozrejme, kamosom sa niekedy stalo- zmenil som in na PAL a pomohlo... A tiez som sa stretol s tym, ze bol chybny samotny kabel.