odmena pre vernych zakaznikov ORANGE - ORANGE karta
odmena pre vernych zakaznikov ORANGE - ORANGE karta
ty co su uz v ORANGE-i dlhsiu dobu dostali vernostnu kartu, zaujimalo by ma co si o tom myslite a hlavne ake vyhody pripadne nevyhody pre vas s toho vyplivaju...
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
popravde doslo to aj mne. a ako som pochopil, ide o GE money bank kreditku s logom a zlavami od Orange-u. ale ja som student a dost silne pochybujem ze by mi nejaka banka vystavila kreditku bez stabilneho prijmu (vreckove sa asi nepocita) tak na aku pi*u mi tu pomaranc kartu poslali??? vyzna sa v tom niekto??
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Presne tak, je to ciste vnucovanie niecoho, co clovek nechce. Ved aj ak som to dobre pochopil: zlavu ziska zakaznik az vtedy ak splni niekolko podmienok a medzi nimi je myslim aj nakup niecoho. Inak aj tie spam SMS mi uz lezu na nervy. Neviete niekto ako sa ich zbavit?
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
No T-mobil myslim dava za kazdu spamovu SMS 1sk aj ked neviem ci k tomu patria aj SMS ohladnu sluzieb :roll: Inak a T-mobile skusal nieco s tymito kreditkami, no pripada mi to sko ako uzera, clovek totiz mohol ist do minusu a potom by som nechcel vidiet tie uroky!!
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
karta
skuste sa na to pozriet pozitivne
co pozitivne pre nas uzivatelov stoho vypliva?
ano ja viem letak dostal kazdy, stoho som aj ja mudry....kde sa to da realne vyuzit?
ak nechcete sms od orange treba tam zajst a povedat im to...
co pozitivne pre nas uzivatelov stoho vypliva?
ano ja viem letak dostal kazdy, stoho som aj ja mudry....kde sa to da realne vyuzit?
ak nechcete sms od orange treba tam zajst a povedat im to...
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Re: karta
...nepomahamisho369 napísal:ak nechcete sms od orange treba tam zajst a povedat im to...
Pozitivne veci na tej karte sa asi len tazko najdu. Vsetky relativne vyhody su niecim podmienene. A zrovna tie podmienky su na
:puke:
Ja som to ani necital a hned roztrhal. Je to ako OK karta, len je cierna. Ale jedno pozitivum to ma, perfektne sa s tym nanasa teplovodiva pasta
MacBook Air 11.6" 128GB SSD | Apple iPad 3rd-gen 32GB WiFi black | 2x Apple TV | Time Capsule 1TB
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)
Mac Mini i5 2,3GHz | 8GB DDR3 | Crucial M4 128GB | Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard | LG D2342 3D | Synology DiskStation DS211j 4TB
XBOX 360 + GH:WT World Tour Bundle...whoaaaa :-)