Všeobecná diskusia
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Alebo tr.... trávu voziť nakosenu pre zajace
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
Aj tak sa to dá povedať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
ale v pohrebaku?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Kto zaváha, netrtká
Snake: nie je to legálne od 15?
Snake: nie je to legálne od 15?
Naposledy upravil/-a Krutibrko v Št 07. Júl, 2011, 22:22, upravené celkom 1 krát.
ma rucicky, nozicky, hlavicku a v nej vlastny rozumcek a mozno aj trochu fantazie... tak preco by nemohol?
inak mam navrh na novu anketu
inak mam navrh na novu anketu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
neni to prveSnake napísal:http://www.aaaauto.cz/sl/skoda-octavia/ ... kto=100000#
Čeknite napísaný a odfotený odometer
takychto uz tam mali dost....
videl som aj take ze stoceny tachac na nejakych 60tkm povedzme a na druhej foto odfotena servisna knizka a malo uz prehliadku po 150tkm
Steam: michalsveto
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Iny tutorial...
oplati sa aspon narychlo precitat http://natankuj.sme.sk/c/5915552/27-zmi ... oznat.html
co ma najviac zaujalo, bol prave posledny bod... na to sa da povedat len jedine: KONECNE! Bol to holy nezmysel dat povinne zosrotovat stare auto, aby som ho mohol vyradit z evidencie. Auto, ktore som si kupil, je moj majetok a mam ho povinne odovzadat srotovisku, ktore na nom este aj zarobi.
co ma najviac zaujalo, bol prave posledny bod... na to sa da povedat len jedine: KONECNE! Bol to holy nezmysel dat povinne zosrotovat stare auto, aby som ho mohol vyradit z evidencie. Auto, ktore som si kupil, je moj majetok a mam ho povinne odovzadat srotovisku, ktore na nom este aj zarobi.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Chlapi, neostala doma niekomu koženka alebo dáky ohybný materiál na doarboardy ? Chcem dorobiť dáke veci čo som na Corse začal, nech to dáko vyzerá, možno sa to lepšie predá dákemu ťuťmákovi. Odkúpil by som. Potrebujem cca 0,5 x 1m približne. V obchode chcú za 1x1,4m 34€, toľko nedám.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nj ta 27 uz bola potrebna. konecne mozem odhlasit auto aj bez toho by som ho zosrotoval a mozem ho pouzit na nahradne diely.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
moj dojem: prisnejsie tresty za alkohol vitam, otazne je, ako sa to premietne do praxe, zvysok je +- ocistovanie, duplicita, zmetok, zbytocnosti a volovina ktora by podla mna zasluzila otuknut na ustavnom sude.
ale: pri tom o tom, ze ak ma teraz capnu za chlast, to zavana retrospektivnou ucinnostou zakona, pretoze sa v nom zohladnuje cin minuly v novom dosledku.
jak je to vlastne s tymi pokutami za rychlost? mame sadzobnik, ci nemame? je zavazny, ci je odporucanim? ak nie, tak potom moze dojst na taky paradox, ze ma trebars 3x po sebe zastavia a pokutuju za prkotiny typu svietenie, pasy (moj kokos sa stretne s volantom) a pri nature slovenskych policajtov to bude 3x66E a poslu ma na preskusanie? trocha musi *****.
zadrzat technicak a tabulky s ECV za naklad je tiez kokotina. radsej tam mali nainstalovat paragraf o tom, ze ak naklad vozidla nesplna podmienky urcene zakonom a ohrozuje bezpecnost plynulost cestnej premavky alebo poskodzuje komunikaciu alebo jej prislusenstvo je policajt opravneny vydat zakaz pokracovania v ceste s nakladom do ostranenia zavady o com bezodkladne vyda papierovu informaciu. ked mi zoberu technicak a tabulky, musim ist s autom na STK, kde sa v suvislosti s nespravnym nakladom (specialne napr. 1,5m tycou trciacou dozadu zo zahradky neoznacenou cervenou paskou) zisti velke kulove.
od snehu ocistene auto je imho explicitna duplicita s ustanovenim o tom, ze auto ma byt pri premavke na komunikaciach ocistene a vyskrabavat si na aute priezory je volovina. implementacne vidim problem akurat v tom, ako sa bude dokazovat, ze auto bolo pred jazdou ciste ak ma napr. na okreske chyti snehova smrst
prednost cyklistom je duplicita s ustanovenim o "volnom smere". beztak toto nikomu na slovensku nic nehovori.
a nakoniec oblubena chutovka na zaver: cely ten sakumprask o ruseni aut z evidencie je podla mna zrely na riesenicu na ustavnom sude. implicitna nemoznost odhlasit auto z evidencie bez toho, aby bolo zlikvidovane je IMHO porusenie prava na vyhradne rozhodovanie o veci v osobnom vlastnictve. rovnako tak povinnost mat platnu STK a EK ak auto neprevadzkujem. chapem, ze to bol pokus o straktu v rieseni debilnej slovenskej natury kratit naklady na likvidaciu auta tym, ze ho ***** do pola a viac neriesim, ale je to skratkou dost pochybnou.
ale: pri tom o tom, ze ak ma teraz capnu za chlast, to zavana retrospektivnou ucinnostou zakona, pretoze sa v nom zohladnuje cin minuly v novom dosledku.
jak je to vlastne s tymi pokutami za rychlost? mame sadzobnik, ci nemame? je zavazny, ci je odporucanim? ak nie, tak potom moze dojst na taky paradox, ze ma trebars 3x po sebe zastavia a pokutuju za prkotiny typu svietenie, pasy (moj kokos sa stretne s volantom) a pri nature slovenskych policajtov to bude 3x66E a poslu ma na preskusanie? trocha musi *****.
zadrzat technicak a tabulky s ECV za naklad je tiez kokotina. radsej tam mali nainstalovat paragraf o tom, ze ak naklad vozidla nesplna podmienky urcene zakonom a ohrozuje bezpecnost plynulost cestnej premavky alebo poskodzuje komunikaciu alebo jej prislusenstvo je policajt opravneny vydat zakaz pokracovania v ceste s nakladom do ostranenia zavady o com bezodkladne vyda papierovu informaciu. ked mi zoberu technicak a tabulky, musim ist s autom na STK, kde sa v suvislosti s nespravnym nakladom (specialne napr. 1,5m tycou trciacou dozadu zo zahradky neoznacenou cervenou paskou) zisti velke kulove.
od snehu ocistene auto je imho explicitna duplicita s ustanovenim o tom, ze auto ma byt pri premavke na komunikaciach ocistene a vyskrabavat si na aute priezory je volovina. implementacne vidim problem akurat v tom, ako sa bude dokazovat, ze auto bolo pred jazdou ciste ak ma napr. na okreske chyti snehova smrst
prednost cyklistom je duplicita s ustanovenim o "volnom smere". beztak toto nikomu na slovensku nic nehovori.
a nakoniec oblubena chutovka na zaver: cely ten sakumprask o ruseni aut z evidencie je podla mna zrely na riesenicu na ustavnom sude. implicitna nemoznost odhlasit auto z evidencie bez toho, aby bolo zlikvidovane je IMHO porusenie prava na vyhradne rozhodovanie o veci v osobnom vlastnictve. rovnako tak povinnost mat platnu STK a EK ak auto neprevadzkujem. chapem, ze to bol pokus o straktu v rieseni debilnej slovenskej natury kratit naklady na likvidaciu auta tym, ze ho ***** do pola a viac neriesim, ale je to skratkou dost pochybnou.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
k tomu poslednemu bodu, sak ked to dakto drbne do pola a pod., auto ma VINko, ceknem, najdem majitela, no problemo.
kedysi to mohol byt problem ale dnes tam ziaden nevidim.
a ked nema VINka, tak nech si majitel nasere, urcite sa najde daky vechsler co to odkupi alebo si to zobere a rozpreda na nahradne. a kazdy je spokojny.
ach tie nase ementalove zakony...
kedysi to mohol byt problem ale dnes tam ziaden nevidim.
a ked nema VINka, tak nech si majitel nasere, urcite sa najde daky vechsler co to odkupi alebo si to zobere a rozpreda na nahradne. a kazdy je spokojny.
ach tie nase ementalove zakony...
Steam: michalsveto