US patriot act a strata slobody sukromia

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
MBG
VIP
VIP
Príspevky: 1572
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa MBG »

Strata "slobody súkromia", či ako sme si to nazvali, je len daň za to, aký pomerne jednoduchý život žijeme (v porovnaní s našimi predkami). Nikto nás nenúti používať výdobytky modernej vedy a techniky - nemusíš mať počítač, auto, vodičák ani zdravotné poistenie - NEMUSÍŠ.

Kľudne chod žiť do hôr, nikto o tebe nebude nič vedieť, a ak si dostatočne vyspelá osobnosť, budeš aj šťastný, šťastnejší ako ostatní.

Ja naďalej budem pripojený k internetu, a nosiť so sebou iPhone - lebo ma to živí, a zjednodušuje mi to život. V princípe, nemám sa za čo hanbiť, a netrápi ma, že niekto môže vytiahnuť aké porno pozerám. Iste, nechcem aby sa k niektorým informáciám dostali cudzí ľudia, ale to neovplyvním. To, že budem doma štekať spoza kompu na to, ako je celý svet sprisahanecký a snažia sa nás ovládnuť - je pokrytecké, lebo ten názor dávam najavo práve cez "médium" ktoré je pod kontrolou.

Apropó, je to ako keby sa bál dať do servisu svoj PC, pričom by si v ňom mal disk so svojimi dokumentami, údajmi, fotkami...
Myslíš si, že ten servisák má skutočne čas a chuť, zaoberať sa práve tvojim diskom, keď má na stole ešte xy ďalšej práce ? Ver mi, že nie...
Používateľov profilový obrázok
Scorp
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2225
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa Scorp »

rado3105 napísal:Scorp nechapes ze to nie je o jednotlivcovi? Ten patriot act v USA znamena ze ti mozu prehladat aj dom bez sudneho povolenia, ziadali to aj od EU, ale ta odmietla. Ale EU vzdy nakoniec vsetko schvali, len treba pockat.
to je potom celé zle
Me like Pentium
rado3105
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 499
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2008, 09:09
Bydlisko: Žilina, Bratislava

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa rado3105 »

MBG a pretoze su taki ludia ako ti a tich je fakt vela, tak sa deje co sa deje. Amici odpaluju vlastnych, nevinnych v Lybii, Irane,..
Toto je este len zaciatok niecoho zleho, lebo uz sme vysoko manipulovatelni. Vsetci prachaci sa boja vzbury obycajnych ludi, revolucie. Samozrejme v ramci mensieho statu to moze byt udrzatelne ale ked sa vzburi cela U.S.A napr. tak uz budu v p.... A v amerike maju dnes velmi velke problemy hlavne s pristahovalcami ci uz z Mexika alebo inych oblasti strednej ameriky.

Naco potom si vazime Stura, Bernolaka, Mariu Tereziu, prechod z otrokarskej spolocnosti. Ked robime to proti comu oni bojovali. Ako narody zanikame, stracame svoju kulturu, historiu. Dopadneme ako Madari, ktori nemaju ziadnu historiu a preto su tam najcastejsie samovrazdy na svete.
Cely svet, hlavne zapadna europa s USA sa boja ze by sa Slovania dali dokopy a robia preto vsetko aby ich rozhadzali(vid. Juhoslavia, Srbsko..). A to ze je Rusko jeden z najvyspelejsich statoch a v priebehu par rokov bude mozno vrcholovy spolu s Cinou, Indiou a Braziliou. Nemusim hovorit. Urobili sme chybu ze sme sa obratili na Zapad, lebo zapad funguje len na principe prist, vycicat a odist(vid. Argentina - dokonaly priklad globalizacie).

http://www.youtube.com/watch?v=to3Ymw8L6ZI&feature=fvsr
a ze vam hrozi nieco podobne ako toto je velmi velka pravdepodobnost. Pred ktorou ta neochrani ani tvoj iphone, praca, rodina, pohodlny zivot. Zo dna na den sa mozes stat chudakom, bezdomovcom, invalidom. Toto je najhorsie ze ludia ziju len dnes.

Nastastie su rozne organizacie, ktore sa snazia nieco robit a pocet ich clenov stale pribuda. Aspon nejaka pozitivna vidina.
Desktop:
http://i43.tinypic.com/25ptov8.png" onclick="window.open(this.href);return false;
MBG
VIP
VIP
Príspevky: 1572
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa MBG »

Rado, dovoľ mi vyzdvihnúť pár tvojich skvostov:
rado3105 napísal: A v amerike maju dnes velmi velke problemy hlavne s pristahovalcami ci uz z Mexika alebo inych oblasti strednej ameriky.
Tí prisťahovalci, to je ako nejaká inteligencia, alebo niekto, kto by mal podľa teba vládnuť ? Veď, mnohí tam prišli za vidinou ľahkých peňazí, keď sa doma nevedeli uživiť...tí, ako teraz majú byť mienkotvorný ?
rado3105 napísal: Dopadneme ako Madari, ktori nemaju ziadnu historiu a preto su tam najcastejsie samovrazdy na svete.
Vysvetli mi prosím analógiu medzi históriou a počtom samovrážd, resp. ich vzájomné ovplyňovanie sa.
Apropó, Maďari sú národ bez histórie ?
rado3105 napísal:Cely svet, hlavne zapadna europa s USA sa boja ze by sa Slovania dali dokopy
Tí Slovania, čo sem nabehli v 68 ?
rado3105 napísal: Rusko jeden z najvyspelejsich statoch a v priebehu par rokov
Rusko s ich nerastným bohatstvom a ľudským potenciálom malo byť už dávno na vrchole, dodrbali si to sami - režimom a nekvalitným vedením. Nemali toľko kradnúť, sami medzi sebou.
rado3105 napísal: zapad funguje len na principe prist, vycicat a odist
Východ presne opačne: prísť, obdarovať všetkých okoloidúcich, zveľadovať krajinu, pomôcť chudobným a nemohúcim, postaviť chrám, splodiť potomkov, a keď zostane čas, tak sa môžeme aj najesť. Ale až potom, aby sme nevyzerali chamtivý. :facepalm:
rado3105 napísal: Zo dna na den sa mozes stat chudakom, bezdomovcom, invalidom.
Keď sa stanem tým chudákom v tvojom tak vychvaľovanom Rusku, alebo "nezápadnom" svete, môžu ma rovno hodiť pred prvú pamiatku, aby mi tí zlí ľudia zo západu, keď prídu na dovolenku, aspoň sem-tam hodili euro.
rado3105 napísal: Toto je najhorsie ze ludia ziju len dnes.
Nie, radšej budem mať depresie z toho aký je svet zlý a snaží sa ma zmanipulovať. A nebudem žiť nikdy. yahoo


Ja som tiež proti režimu aký máme, je zlý. Ale nebudem doma sedieť a písať príspevky o tom, ako o chvíľu bude vojna, ako na nás kedykoľvek, ktokoľvek môže zaútočiť, a ako sa mi každý môže dostať do mailu. Vieš čo ? Radšej nabudúce keď pôjdem po chodníku, odnesiem tete nákup, alebo sa na niekoho len tak usmejem - nech má krajší deň, aspoň mu to spríjemní čakanie na ešte horší zajtrajšok. A tomu invalidovi pred kostolom pôjdem kúpiť rožky a paštéku, nech peniaze neprepije.

Ako zlepšuješ život na tomto svete ty ?
rado3105
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 499
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2008, 09:09
Bydlisko: Žilina, Bratislava

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa rado3105 »

Ked pristahovalci zacinaju tvorit velku cast populacie statu, vplyvaju na dany stat.
Doteraz nie je jasne odkial presne pochadzaju Madari(predpoklada sa Mongolsko, Iran...), ich jazyk je iranskeho povodu s mnozstvom slovanskych prvkov, ich genofond je prevazne slovansky, co nie su schopni prehltnut.
V 68 to boli pozostatky bolsevizmu, bolsevici(zvacsa osoby Zidovskeho povodu - Lenin, Stalin, Trotsky, Yagoda) zabili dcarsku rodinu Romanovcov, nebyt toho tak je Rusko na vrchole, ale bolsevici okradli Rusko(presunulo sa bohatstvo do USA a potom do dnesneho Izraela). Preto je v Rusku najvacsi antisemitizmus na svete, lebo Rusi vedia ze ich obyvatelov(okolo 40 000 000 zabili osoby nie Ruskeho ale Zidovskeho povodu).
Ako pomaham svetu ja? Snazim sa znamym hovorit aby sa viac zamerali na vlastny rozum, usudok, neverili vsetky dristy v mediach, vsetko si preverili z viacerych pohladov, vsimat si detaily....
MGM su ludia ktori povazuju testovanie vykonov ramky a urcovanie 1% rozdielnosti a inych hardwarove testy za blbost, a taktiez su ludia ktori to beru ako svoje jedine poslanie. Takze kazdy pomaha svetu svojim sposobom. Ale myslim ze je dolezitejsie pre cloveka vediet ake sracky je, ako sa to vyraba, aky spinavy vzduch dycha, ako sa v demokraci setri a zaraba na ludskom zdravi.....

Neviem ci si bol niekedy na vychode. Ale ked som bol v Ukrajine, Rumunsku, Rusku, ludia boli pohostinny, vo vela pripadoch som nemusil platit za ubytovanie, kedze ma prichylili. Dali mi najest, vypit. Taketo nieco som nikde na zapade nezazil.
Uz len o tej charite voci ludom svedci ako su ukrajinske domy svojpomocne pripojene do hlavneho plynovodu(clovek by sa cudoval ze to nevybuchne).

Toto svinstvo sa raz musi prevalit ale este to dlho potrva, mozno 10-20 rokov. Staci trochu sledovat cela EU, U.S.A je na spadnutie.

Dakuj Rusku za Topol rakety, nebyt nich amerika vyskakuje s odpalovacim rampami(sranda ze ked ich rusi vynasli a ukazali ich dostrel z Ruska na kazdy bod na Zemi, zrazu sa o rampach prestalo hovorit)

Tvoj krasny zapad, vies mi vysvetlit co si myslis ze spravili v Lybii? V state, ktori bol najvyspelejsi v Afrike, najmenej zadlzeni na svete - ludia mohli cestovat kde chceli....vsetko mali dotovane.

Vies mi vysvetlit Irak a nevinne zabijanie ludi(mnozstvo zaznamov na nete, vratane collateral murder), taktiez ako amici znicili vacsinu pamiatok z kolisky civilizacie akou bol Irak(byvala mezopotamia, babylon), sranda ze Husajn to obnovoval.

Uz sa k tejto teme nevyjadrujem. Povedal som co som chcel povedat. Niekto si z toho nieco vezme a niekto nic.
Desktop:
http://i43.tinypic.com/25ptov8.png" onclick="window.open(this.href);return false;
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15053
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa faugusztin »

rado3105 napísal:Ked pristahovalci zacinaju tvorit velku cast populacie statu, vplyvaju na dany stat.
Nie, nevplyvaju, minimalne nie politicky. To robia az ked ziskaju obcianstvo - a to uz sa vacsinou politicky prisposobia existujucej politike
rado3105 napísal:Doteraz nie je jasne odkial presne pochadzaju Madari(predpoklada sa Mongolsko, Iran...), ich jazyk je iranskeho povodu s mnozstvom slovanskych prvkov, ich genofond je prevazne slovansky, co nie su schopni prehltnut.
To si vytiahol z nejakej Kotlebovej prirucky spravneho narodniara ? Mongolsko je absurdne, oficialna teoria je juzne Rusko, odkial pochadza vacsina Uralskych jazykov (finstina, madarcina, kopec severoruskych narodov). Oblast medzi Kaspickym a Azovskym morom (sever Cierneho mora) by som ale "Iranom" nenazval. Mongolskom uz duplom nie. Reps. ak su ukrajinci a rusi zo zapadu Ruska mongoli, tak potom mozu byt aj madari, ale aj Slovaci.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:NE_600ad.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Honfoglalas.gif

Odporucam si pozriet kde su uvedeni "Huns" a "Magyars" (mimochodom nedaleko predchodcov Bulharov), a porovnat si to s mapou aktualneho sveta - aj pri najpesimistickejsom pohlade je to pohranicie Ruska a Kazachstanu, a Mongoli su predsalen cca 3000km viac na vychod. Inac je zaujimave si pozriet co a kde bolo vtedy, ked tu madari este neboli - Srbi a Poliaci boli na uzemi dnesneho Nemecka, Chorvati na uzemi Polska...

Tym sa ti zaroven vysvetluje aj ten "slovansky genofond" - Huni a Madari vzdy totiz boli v prostredi slovanskych narodov. Ale "genofond" je taka absurdna vec v Europe - tu totiz najdes genofond kazdeho naroda v kazdom narode.

To s tym genofondom a "hanbenim sa zan" si dufam myslel iba ako zart. Ja som napriklad madarskej narodnosti, ale ked som sa pokusil zistit nieco o svojom povode, tak som zistil ze s velkou pravdepodobnostou budem mat aj nemecky genofond, urcite aj slovensky a bohvie co vsetko sa za posledne tisicrocia do mojho genofondu dostali (kelti, turci, cesi, poliaci, ...).
rado3105 napísal:V 68 to boli pozostatky bolsevizmu, ...
Ach, ten rusooptimizmus :).
rado3105 napísal:Tvoj krasny zapad, vies mi vysvetlit co si myslis ze spravili v Lybii? V state, ktori bol najvyspelejsi v Afrike, najmenej zadlzeni na svete - ludia mohli cestovat kde chceli....vsetko mali dotovane.
Typicky Slovak. Kadafi zabija v Lybii nevinnych ludi, hnusny zapad nepomoze. NATO bombarduje Kadafiho, hnusny zapad zabija nevinnych ludi (Kadafiho vojakov).
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Príspevky: 13677
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa Snake »

Ja mať toľkoto času, písať reagovať a uvažovať nad takýmito sprostosťami, tak už mám vlastný ostrov plný blondíniek s trojkami :hmmm:





.
Používateľov profilový obrázok
Scorp
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2225
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa Scorp »

z Mongolska boli Tatari, niektorí Maďari sú ale aj dnes dobrí Mongoli...
jak môžeme ale dôležité veci o súčasnosti veriť niekomu, kto nepozná minulosť?
rado3105 napísal:Neviem ci si bol niekedy na vychode. Ale ked som bol v Ukrajine, Rumunsku, Rusku, ludia boli pohostinny, vo vela pripadoch som nemusil platit za ubytovanie, kedze ma prichylili. Dali mi najest, vypit. Taketo nieco som nikde na zapade nezazil.
ale porovnávaš asi vidiek na východe vs mestá na západe... či ťa prichýlili a nakŕmili v Bukurešti?
Me like Pentium
Používateľov profilový obrázok
AmOK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1291
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa AmOK »

faugusztin napísal:Typicky Slovak. Kadafi zabija v Lybii nevinnych ludi, hnusny zapad nepomoze. NATO bombarduje Kadafiho, hnusny zapad zabija nevinnych ludi (Kadafiho vojakov).
Nemam dojem, ze by tu nejaky typicky slovak (rado) volal po pomoci nevinnym ludom, ktorych Kadafi zabijal pred vojenskou agresiou NATO proti Lybii. :D
US patriot act posvateny americkou ustavou je to iste, co NATO momentalne prevadzkuje v tejto nezavislej krajine pod mandatom OSN. Ja v tom nevidim ziadny rozdiel. A kto nevidi, ze v Lybii ide len o ropu, zly vzor pre ine krajiny a narody a v patriot acte o zoficialnenie statneho teroru je slepy.
Problemom dnesneho sveta je, ze 99% ludi zerie oficialne media, ktore su ovladane zvysnym 1% medialnych magnatov (percenta su symbolice) a ti su tiez len nastrojom par vyvolenych... Pokial nejake nezavisle medium aj nieco uverejni, tak realne sa k tej informacii dostane len minimum ludi, pripadne sa medium skompromituje, alebo sa z normalnej spravy spravi konspirativna teoria... To slovo je uz tak sprofanovane, ze zarucene odradi tych par zvedavcov.
Koho dnes zaujima, ze nejaky holandania nasli v prachu z WTC vojensky termit? Alebo koho dnes zaujima, ze americka agresia v Iraku nas oslobodila od Saddamovych zbrani hromadneho nicenia. Ze to bol omyl? LOL CIA a Mosad sa v takychto veciach nezvyknu mylit, ale dajme tomu, ze to bol omyl. Omluvil sa niekto Iracanom? Co hladaju vezni NE-americkej narodnosti na Guantaname? Kua, uneste a zatvorte jedneho amika do justicaku a budu schopni vybombardovat bratislavu, ak to bude provokater, agent CIA! A potom mu navzdy zavru hubu... Toto je demokracia na americky sposob a od komancskeho teroru sa lisi len tym, ze sa to robi kultivovane a je to posvatene senatom, alebo OSN...
Kludne si to tu okomentujte, ze moc pozeram TV... ktoru paradoxne nepozeram vobec, lebo tie propagacne sracky su uz v kazdom filme a seriali. 100x za den niekoho v tv zavrazdia, znasilnia, unesu, mucia, ale reklamy na cigarety su zakazane... Sk*rvene pokrytectvo!
Do peknej riti speje tento svet vdaka ludskemu nezaujmu. Ja by som to mohol mat na haku, polovicu, mozno vacsiu cast zivota mam za sebou, ale ten vas buduci svet sa na moj podobat nebude ani zdaleka. A to som zazil amaterskych komancov aj parodiu na revoluciu...
P.S: Nie som kotlebovec, konspirativec, paranoik ani schyzofrenik, len sa snazim, aby nazor na nieco bol MOJ nazor a nie nazor, ktory mi niekto nenapadne podsunie.

US patriot act americkych obcanov neochrani, ale bude vela ludi ktorym ublizi! :-(
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15053
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa faugusztin »

AmOK napísal:
faugusztin napísal:Typicky Slovak. Kadafi zabija v Lybii nevinnych ludi, hnusny zapad nepomoze. NATO bombarduje Kadafiho, hnusny zapad zabija nevinnych ludi (Kadafiho vojakov).
Nemam dojem, ze by tu nejaky typicky slovak (rado) volal po pomoci nevinnym ludom, ktorych Kadafi zabijal pred vojenskou agresiou NATO proti Lybii. :D
Jasne, akurat ze pred zasahom boli vsade vidiet reakcie typu "Americania sa nadrbali do Iraku, do Afganistanu - a v Lybii, kde by mali pomahat nie su". Potom ked tam islo NATO, tak zas boli Americania zli agresori.

Aktualny stav je taky, ze nech urobia Americania cokolvek, su zli.
- Ked nestiahnu vojakov z Iraku a Afganistanu, tak su to hnusne okupacne vojska
- Ked stiahnu vojakov z Iraku a Afganistanu, tak su to zli americania co nechali Afganistan/Irak napospas kriminalnym zivlom/Al Quaeda/Talibanu.
- Ked USA nezareagovalo ihned na Kadafiho, tak to bolo zle USA ktore nepomaha dobrym libyjcom (povstalcom).
- Ked NATO a USA s oneskorenim zareagovalo, tak to bolo zle USA ktore bombarduje dobrych libyjcov (kadafiho ludi).
- Keby sa USA kompletne stiahli a nemal svoje vojska nikde okrem USA, tak by zas boli oznaceni za hnusnych ignorantov, ktorych nezaujima svet.

Proste aktualny stav je taky, ze Americania su zodpovedni aj za to ze mal niekto rano opicu po celovecernom piti.
rado3105
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 499
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2008, 09:09
Bydlisko: Žilina, Bratislava

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa rado3105 »

Amok, teba mam uz davno ulozeneho ako cloveka s vlastnym rozumom a isto k tomu prispievaju aj skusenosti. Ja tu nechcem vytahovat rozne veci lebo by ma nazvali antisemitom, teroristom, rasistom a neviem co. Proste nemozes nic povedat co vystihne hlavnych vinnikov.

K tej Lybii:
najnizsi dlh na svete:
http://www.dailypaul.com/159917/interes ... to-the-cia
Najvacsia siet vodneho potrubia na svete:
http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Manmade_River
detska umrtnost: svedci o urovni sanitacie a zdravotneho vybavenia, je na urovni europskych krajin(stale hovorime o afrike, lebo libya je afrika, ak by niekto nevedel)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... ality_rate
Gaddafi chcel vytvorit Africku uniu, kde by sa obchodovalo samostatnou africkou menou(nahradil by sa petrodolar, co urobil aj Husajn a toto je jediny dovod preco ich USA napadlo)
http://english.aljazeera.net/news/afric ... 80502.html
http://www.thedailybell.com/2226/Real-C ... rency.html
Afrika rocne platila nejakych 400 milionov dolarov za satelit pomocu ktoreho komunikovali s Europou a inymi statmi. To bol rocny prenajom. Potom si ho kupili sami za 400milionov(tolko stoji novy, sranda aj prenajom) spolu s nigeriou, a este nejake staty. Nasledne Europa a USA zdrazili 30x prepojovacie hovory medzi tymito statmi(riadna humanitarna pomoc co?)
http://empirestrikesblack.com/2011/05/g ... an-deceit/

v Lybii bola centralna banka vlastnena statom, davala bezurocne pozicky(ako to robia vacsina islamistickych, uroky beru ako uzerstvo, a to priniesli Zidia). Ked lybiican dovrsil 18 rokov dostal byt alebo chalupu(zaplatil nejakych 40% pomocou bezurocnej pozicky). Ked kupil auto, stat mu zadotoval tiez 60%. Pozrite si statistiky vzdelanosti, umrtnosti, pokroku pred Gaddafim, vystre sa Vam sanka. On urobil pre Lybiu to co nikto na svete pre nijaky stat. Je to smutne.

Spory v Egypte boli len a len koli Suezu(to aky je jeho vyznam hadam hovorit nemusim).
V Afganistane po vstupe USA stupla produkcia a export drog o 30%(asi im pomahaju s pestovanim).
Pozrite si co sa stalo s Panamou, kto je Admiral Nelson a ako spominal Amok. Co s Panamou spravili, Nelsonovi naslubovali blbosti, ten si uvedomil ze neurobi podla USA, tak tam poslali jedno auto s dvoma americkymi vojakmi, ti zacali po zakladni v Paname strielat a Panamska armada ich zabila, nasledne amici rozbombardovali centrum hlavneho mesta, pricom zabili vyse 10 000 civilov. A taktiez hadam nemusim hovorit vyznam Panamskeho prieplavu(kedysi patril Kolumbii, a nebola to samostatna Panama).

Teraz chcu amici napadnut Iran lebo je v prvej trojke, ci uz nerastnych surovin, ropy, plynu....velmi zaujimava krajina, ale Iran ma za sebou Cinu a Rusko, tak nie je to take jednoduche.

Pozrite si narodnosti americkych politikov:
http://en.wikipedia.org/wiki/American_J ... -Americans
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Je ... oliticians

Tito ludia podporuju len vlastny stat - Izrael. Su organizacie Zidov, ktore boli aj proti vstupu Izraelu do Palestiny, ale to su dobri ZIdia(judaisti), svine su Zionisti.

A pan najvacsi masovy vrah 20. storocia:
Yagoda:
http://careandwashingofthebrain.blogspo ... derer.html
http://www.liveleak.com/view?i=090_1218746993

No a odporucam tuto nezavislu stranku, ktora nepredklada dristy, ale analyzuje. Ale nikto z Vas to n...., lebo to nie je ala facebook spravy, treba tomu venovat cas a rozmyslat.

Preco napr. omnoho vacsie svine, neviem ako sa ten vodca vola co zabijal stovky obyvatelov denne, nenapadli USA. Az po tom ako sa uverejnili dokazy na wikileaks. Preco? Lebo ich amici suportovali zbranami.
Sorry, hovorim stale o amikoch, ale patria tam aj Francuzi a Anglicania(tiez do velkej miery zidovska krajina, hlavne najvyssia a najvplyvnejsia vrstva, odtial su Rotschieldovci - svine najvyssieho razu, pozrite si ich stranku a maju tam aktualnu tranzakciu SuezChannel:D).

Naco vlastne sa naoko pomaha afrike, ked CIA malo projekty sirenia Syfilisu, hemoragickych horucok v AFRIKE(co je oficialne odhalene), sa mnozstvo malarii taktiez mozu, lebo pocas 2.sv vojny zdokonalovali komare a infikovali ich aby dokazali sirit podstatne lepsie povodcov malarie.

A mnozstvo ineho, len blby a slepy clovek to nevidi.
A este si odporucam pozriet film: Wag the dog, natoceny v 1997 ktory predpovedal co sa stane v 2001 a ako sa budu ludia spravat a co urobi amerika, a hlavne vynikajuco vysvetli vznik terorizmu.

Ale tak vela z Vas tu striela do ludi v hrach, tak mozno by nebol pre Vas problem ani nazivo.

PS: Rusi aktualne nijaku vojnu nevedu a ani sa o nich nic nehovori. A cely zapad ma voci Rusku averziu. ALe nebyt ich topolov, mozno je situacia uplne ina.:
http://en.wikipedia.org/wiki/RT-2UTTKh_Topol_M

Zaujimavy je posledny clanok na globalresearch: Vela vyznamnych osobnosti z Obamovho kabinetu odislo, asi preto ze sa boja ze ich v buducnosti caka tazka kritika za to ako zruinovali USA: Larry Summers, Rahm Emmanuel, Stuart Levey, Peter Orzag, Bob Gates, Tim Geithner

Larry Summers, odisiel v 2010, Director of the White House National Economic Council for President Barack Obama, zidovsky povod:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_Summers
Rahm Emanuel, odisiel v okt/2010, White house chief and staff, taktiez zidovsky povod
http://en.wikipedia.org/wiki/Rahm_Emanuel
Stuart A. Levey: Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence, taktiez zidovsky povod(http://www.thejewishweek.com/news/natio ... tions_work)
Peter Orsag, Director of the Office of Management and Budget, taktiez zidovsky povod, odisiel august 2010
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jso ... rszag.html
Robert Gates, Secretary of Defense, odchod 1/2011,
Timothy Geithner, kritizoval cinu a v Pekingu sa ho jeden cinsky student spytal verejne ze ci su Cinske investicie do USA bezpecne, on povedal ze velmi bezpecne a vsetci v miestnosti sa zacali smiat.

Sranda ze vsetky tieto vrcholne osobnosti z Obamovho kabinetu odchadzaju a situacia v USA sa zo dna na den zhorsuje. DLho im to nepotrva ze budu takto fungovat, bud vytvoria tu severoamericku uniu a novu menu....alebo Boh vie.
Desktop:
http://i43.tinypic.com/25ptov8.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Používateľov profilový obrázok
pEpinko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 850
Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 09:31
Bydlisko: BA/NR

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa pEpinko »

rado3105 napísal:S... odtial su Rotschieldovci - svine najvyssieho razu, pozrite si ich stranku a maju tam aktualnu tranzakciu SuezChannel:D)...
Mozno svine, ale ch. Lafite a ch. Mouton sa im celkom vydarili...

Zvysok sa ani komentovat neda.
rado3105
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 499
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2008, 09:09
Bydlisko: Žilina, Bratislava

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa rado3105 »

To nie je ich, kupili tie vinice.
http://www.rothschild.com/
oplati sa sledovat ich stranku, vlastne vzdy po kazdom konflikte v uvode maju, ze v danej krajine robia financne narodne poradnictvo ako current. Teraz tam je Suez.

Maju peknu siet:
http://www.rothschild.com/officesworldwide/

a nikto o nich skoro nevie, a pritom robia financne poradnictvo a stoja pri najvacsich svetovych tranzakciach.
http://www.rothschild.com/officesworldwide/

http://www.rothschild.info/home/

kto by mal zaujem si viac o nich nastudovat(z ich vlastnych zdrojov, aby ste si zas nemyslili ze su to nejake antisemitisticke stranky, su to ich stranky)

A pri nich je zaujimave ako sa dostali k moci na ukor Napoleona.
Desktop:
http://i43.tinypic.com/25ptov8.png" onclick="window.open(this.href);return false;
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15053
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa faugusztin »

rado3105 napísal:A pri nich je zaujimave ako sa dostali k moci na ukor Napoleona.
Na ukor. LOL. Este mi povedz, ze Napoleon bol dobracisko.
rado3105
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 499
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2008, 09:09
Bydlisko: Žilina, Bratislava

Re: US patriot act a strata slobody sukromia

Príspevok od používateľa rado3105 »

To som netvrdil, ale to je jedine co viete, chytit sa jedneho slovka a potom sa obuvat. Napoleon bol masovy vrah ako Hitler, Yagoda, Cirkev, Francuzska monarchia, USA, Cina, Japonsko.... len som povedal ze oklamali Anglicanov o vitazstve Napoleona, tym nakupili velke komodity v Anglicku a dostali sa tam k moci.
Desktop:
http://i43.tinypic.com/25ptov8.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Návrat na "Debata o všetkom"