Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Chlapi, neviete o niekom kto by kupil Feliciu na nahradne diely?
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Moj problem par stran dozadu som poriesil. Cele riadenie bolo zle kvoli nevhodnym zadnym pruzinam. Tak ale dal som si vymenit aspon olej v serve, riadiacu tycku a rameno, kym som na to dosiel Tiez sa mi podarilo opravit hydraulicku antenu na radiu, ked uz som sa dal do tych oprav.
Zial musim ale vyjadrit nespokojnost nad spravanim sa pracovnikov v Mercedes servise v BA, bol som tam kupit originalne pruziny (skoro 300€) a ked zistili, ze mam starsi model, boli arogantny az ma to sokovalo Rozmyslam, ze napisem aspon mail na predajnu.
Zial musim ale vyjadrit nespokojnost nad spravanim sa pracovnikov v Mercedes servise v BA, bol som tam kupit originalne pruziny (skoro 300€) a ked zistili, ze mam starsi model, boli arogantny az ma to sokovalo Rozmyslam, ze napisem aspon mail na predajnu.
Spoiler: ukázať
Tak prave som zistil novu uroven ludskej drzosti. Bol som s priatelkou na chalupe a ona nechala svoje auto pred mojim domom. Rano mi volal sused, ze nam vykradli auto. To by ma nejak neprekvapilo, keby mimo rozbiteho zadneho okna a ukradnutia radia nezobrali aj vodicove dvere. Podotykam, ze sa to stalo priamo medzi dvoma panelakmi a z boku su rodinne domy a aj osvetlene to je. Sice neverim, ale keby nejake info, tak tmavo-zelena fabia jednotka, na okne bol veterny deflektor a radio neviem co zac, ale nejake sony...
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
to su teda pekne svine esteze ja mam to stastie a byvam na dedine... asi by som na toto nemal nervi
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Že ukradli rádio, to je klasika, ale dvere ? Kokos to už je moc do <>.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Snake: ako to?
Inak nám na parkovisku nejakému chalanovi rozbili auto, sklá + svetlá, len to tam stojí a zavadzia.... ( dokonca ani sklo okolo nebolo upratané... ) Nikto nič nevidel, nikto nič nerieši...
Inak nám na parkovisku nejakému chalanovi rozbili auto, sklá + svetlá, len to tam stojí a zavadzia.... ( dokonca ani sklo okolo nebolo upratané... ) Nikto nič nevidel, nikto nič nerieši...
- Endy
- Používateľ
Snake napísal:aj ja sa pochválim som lahší o 650€
Vari si to neskusal ?Snake napísal:
jak je to vlastne s tymi pokutami za rychlost? mame sadzobnik, ci nemame? je zavazny, ci je odporucanim? ak nie, tak potom moze dojst na taky paradox, ze ma trebars 3x po sebe zastavia a pokutuju za prkotiny typu svietenie, pasy (moj kokos sa stretne s volantom) a pri nature slovenskych policajtov to bude 3x66E a poslu ma na preskusanie? trocha musi *****.
- Endy
- Používateľ
kolko ti to dalo ?
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
ak smiem vedieť tak za rýchlosť ?
- Sphyn0x
- Používateľ