Counter Strike - problémy, postrehy, návody atď. ...
Counter Strike - problémy, postrehy, návody atď. ...
caute,
v CS ma maximum FPS 60, co je malo. menil som v configu, ale stale je na 60. dik za rady
EDIT by Jerry973: Oznacil som toto vlakno ako dolezite a piste vsetky problemy, otazky atd. sem ... Dakujem za pochopenie.
v CS ma maximum FPS 60, co je malo. menil som v configu, ale stale je na 60. dik za rady
EDIT by Jerry973: Oznacil som toto vlakno ako dolezite a piste vsetky problemy, otazky atd. sem ... Dakujem za pochopenie.
jj. jaffar ma pravdu
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
imho myslim, ze je dobre, ked ti ide konkretne CS na obnovovacej freq. monitora, lebo ti to nebude "pasikovat". Ak chces vyssie refresh, tak si pusti multires, a nastav si tam normalne rozlisenie a 85Hz alebo kolko ti mon. zvladne... mne to ted ide na 85FPS aj ked mam nastavene fps_max na 100 a v_sync off. Ono proste CS ide normalne na max_fps = refresh... a myslim ze je to dobre...
Spoiler: ukázať
- Napster050
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Júl, 2005, 20:00
Neni nahodov engine CS 1.6ky schopny zobrazit maximalne 60FPS ? myslim ze to uz viac s tym enginom nejde
MB Foxconn 915P7AD-8Ks CPU Intel Pentium 4 2.8GHz @ 3005MHzRAM 768MB VGA MSI NX6600 Diamond @ 500/1000 DVD-RW LG GSA 4160B HDD 320GB Seagate & 80GB Western Digital & 40GB Seagate PSU Q-tec 650W Sound Card Realtek 7.1 CH HP color LaserJet 2550L HP deskjet 3420 HP scanjet 3530c Steelpad QcK mini Modded Case
IBM ThinkPad T22
Qtek 8500
IBM ThinkPad T22
Qtek 8500
- MengelE
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 21. Feb, 2006, 02:00
--------------------------------------------------------------------------------
Skoda ze admini zamkli temu Counter-Strike Promod zdovodu ze ma nieco spolocne stemou counter-strike ktora tu uz je aj vzhladom nato ze to je nova verzia a tudiz uplne nova hra ktora si zasluzi vlastne forum ale treba to respektovat a preto prispievajte sem
Raz to muselo prist bud sa presadi CS-source alebo CS komunita na progamingovom poli ako taka zanikne no chlapci od Valve pochopili ze CS-source neni az taki dobri tach a tak uzrel svetlo sveta ich novi vytvor a to CSPromod (zatial neoficialne)je to verzia CS ktora pobezi na engine HL2 ale bude sa viac podobat CS1.6 aspon si ma udajne zachovat nejake tie vlastnosti 1.6 a nebude taka narocna na hardware no ale co vlastne daju do obehu to uvidime.Cakam na vase postrehy
ps:oficialni site a par screenshotou :http://www.cspromod.com/?page=media&sub=screenshots
Skoda ze admini zamkli temu Counter-Strike Promod zdovodu ze ma nieco spolocne stemou counter-strike ktora tu uz je aj vzhladom nato ze to je nova verzia a tudiz uplne nova hra ktora si zasluzi vlastne forum ale treba to respektovat a preto prispievajte sem
Raz to muselo prist bud sa presadi CS-source alebo CS komunita na progamingovom poli ako taka zanikne no chlapci od Valve pochopili ze CS-source neni az taki dobri tach a tak uzrel svetlo sveta ich novi vytvor a to CSPromod (zatial neoficialne)je to verzia CS ktora pobezi na engine HL2 ale bude sa viac podobat CS1.6 aspon si ma udajne zachovat nejake tie vlastnosti 1.6 a nebude taka narocna na hardware no ale co vlastne daju do obehu to uvidime.Cakam na vase postrehy
ps:oficialni site a par screenshotou :http://www.cspromod.com/?page=media&sub=screenshots