Battlefield: Bad Company 2
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Battlefield: Bad Company 2
Nemusis stlacat Q ak pouzivas ten scope pri snipovani.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ano, ten scope ukazuje nepriatelov automaticky... Mimochodom na steame bfbc2 za 7,50€
Tak som dostal BAN na 2 dni na bobici.cz... Na konci mapy, keď skončila skôr ako stihol buchnut m-com, ktorý som armol, som napísal "****".... Ale čo sa tam dialo celé poobedie, to ich absolutne nesere! Samý BASERAPE, nadávky vo veľkom.... aaaaach jo. Asi sa už poobzerám po inom servery.
Inak k tým problémom so sekaním hry na začiatku naloadovaní mapy /FPS padne až na 0 na niekoľko sekund/ na iných serveroch mi to nerobí, resp. omnoho menej ako na Bobikoch...
Inak k tým problémom so sekaním hry na začiatku naloadovaní mapy /FPS padne až na 0 na niekoľko sekund/ na iných serveroch mi to nerobí, resp. omnoho menej ako na Bobikoch...
Spoiler: ukázať
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Máš pravdu presne tento problem tam mam aj ja.. Na začiatku nehratelne aspoň 3 minutky potom sa to rozbehne a niekedy počas hry zaseká.. Evidentne nie moc dobre vybavený server na toľko hráčov.pepo30 napísal:Tak som dostal BAN na 2 dni na bobici.cz... Na konci mapy, keď skončila skôr ako stihol buchnut m-com, ktorý som armol, som napísal "****".... Ale čo sa tam dialo celé poobedie, to ich absolutne nesere! Samý BASERAPE, nadávky vo veľkom.... aaaaach jo. Asi sa už poobzerám po inom servery.
PS: Bad Company 2 na steame už len za 5 € sice len do poobedia ale nice
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Nechápem ako môžete hrať na SK/CZ serveroch . Plné čiterov a 12 ročných adminov. Za 200 hodín čo to hrám sa mi ešte nestalo že by som dostal ban jedine kick kvôli tomu že som sa napojil posledný a akurát sa pripojil VIP členpepo30 napísal:Tak som dostal BAN na 2 dni na bobici.cz... Na konci mapy, keď skončila skôr ako stihol buchnut m-com, ktorý som armol, som napísal "****".... Ale čo sa tam dialo celé poobedie, to ich absolutne nesere! Samý BASERAPE, nadávky vo veľkom.... aaaaach jo. Asi sa už poobzerám po inom servery.
Dosť dobré sú FR GE UK
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:29
Ak si dobrý tak ban dostanes veeeeeeeelmi rýchlo.... Maš 60/20 a hnedka ta kazdý druhý admin oznaci za cheatera a ides von. Mam z tym skusenosti.Nechápem ako môžete hrať na SK/CZ serveroch . Plné čiterov a 12 ročných adminov. Za 200 hodín čo to hrám sa mi ešte nestalo že by som dostal ban jedine kick kvôli tomu že som sa napojil posledný a akurát sa pripojil VIP člen
Dosť dobré sú FR GE UK
- Pixel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
AKCIA NA STEAME 9.99 Evry za BF BAD company2 + vietnam a este daky pack
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
vcera zaujimavy den-dvaja cheateri na vietname,konecne vystreleny pilot z heli a dosiahnuta 50ka
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
tak to ti gratulujem
CG a vitaj v klube , teraz uz len tunit platinky, ja mam gold na vsetkych zbraniach, robym uz len platinky, keby sa ta postava nedala este ako tak "tuningovat" tak nwm ci by som to este hraval, to ma este ako tak drzi pri tej hrejackhammer napísal:... a dosiahnuta 50ka
Kua, preco to vzdy prepasiem tie akcie??Pixel napísal:AKCIA NA STEAME 9.99 Evry za BF BAD company2 + vietnam a este daky pack
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Včera som sa hral s PC a nataktil procak na 3,2 GHz. Zapol som BC2 a čuduj sa svete, išlo to až neprirodzene plynulo. Zoomovanie brutalne rýchle a čuduj sa svete, ping mi klesol pod 100. Je možné že má cca 600 MHz taký dopad na výkon celého systému?
To isté aj crysis 2, namiesto realistickeho pohybu mam teraz šprinty na dlhe trate ..
To isté aj crysis 2, namiesto realistickeho pohybu mam teraz šprinty na dlhe trate ..
- hulo92
- Pokročilý používateľ
tak pri tvojom dvojjadre to moze pomoct hodne, ked som ja dal o 600 mhz to take citelne nebolo, cpu v popise
na tu grafiku dost slaby procesor.. ja ked som mal E8400 pretoceny na 3,6GHz tak z mojej 5850 vedel dostat max 70% vykonu, tak u tvojho je kazdy MHz len +, pozri v MSI Afterburne na kolko max je vytazena ta tvoja 560Ti a uvidis ze neslape na 100%Fragrance napísal:Včera som sa hral s PC a nataktil procak na 3,2 GHz. Zapol som BC2 a čuduj sa svete, išlo to až neprirodzene plynulo. Zoomovanie brutalne rýchle a čuduj sa svete, ping mi klesol pod 100. Je možné že má cca 600 MHz taký dopad na výkon celého systému?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
bugsy, to neslape ani moja pri rozliseni 1280°1024