Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Toto je normálny sedliacky rozum, autoškola ťa eviduje ako vodiča, na to máš ten "vodičák", keby ťa zastavili fízli, ale pre štát sa vodičom stávaš až po dokončení skúšok, takže pre teba platí ten dátum.
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
dobre, ja viem ze je to logicke, a preto som sa na to pytal, a vraveli ze to tak nebude, tak idem skusit do nich zahucat trocha a uvidime...
kazdopadne ale, kolkokrat uz zakony a rozne dianie v tomto state popieralo logiku, popieralo ten "sedliacky rozum" povestny? nebolo by to prvy krat
kazdopadne ale, kolkokrat uz zakony a rozne dianie v tomto state popieralo logiku, popieralo ten "sedliacky rozum" povestny? nebolo by to prvy krat
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Nie je to tak, ze to plati len na cestnych komunikaciach a vacsina parkovisk nimi nie su?HellAngel napísal:pravidlo pravej ruky plati tam kde nie je cesta (aj parkovisko) vyznacena dorpavnym znacenim. Nijake vinimky pre parkoviska nie sú. (pokila ma pamet neklame). Si mal stastie ze ten banan do teba nenadrbal, bo tymto je fuk ci jeb*u kedze nie je ich.
...
Tak asi sa mylim: http://www.piestanskydennik.sk/rubriky/ ... ruky-5013/
Inak pravidlo pravej ruky by som radsej zrusil, vzdy aj ked mam prednost radsej zastavim a kukam na druheho vodica ci ma vidi a chape, ze mam prednost, zopar krat mi to uz zachranilo plechy.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ja este len vodicak si robim a aj tak ked mam prednost minimalne spomalim, lebo vidim ze vela hovad na cestach a ked za oni zabiju alebo dochramu ich vec, ale mna do toho tahat nemusia
Inak v utorok sa mi stala zaujimava infarktova vec. Bol som na parkovisku pri Lidli u nas, uz som vychadzal z parkovacieho miesta, ked v tom dofrcala cierna audina s hlavohrudou za volantom a zablokovala ma a zastavila pred vchodom mimo parkovacich miest. Som si vypovedal, ze vylozi zenu a pojde zaparkovat, ... no pipkinu bacu. Zostal tam, tak na neho trubim nech potiahne nech mozem vyjst, jeho reakcia: "vycuvaj si, ja som zhasol uz motor". Mat tak 30 kilov viac, tak mu take naje*em na hlavu, ze este teraz tam stoji a nechape.
Načo sa znervózňovať, takýmto vypúšťam pneu a odmontovovávam gumičky zo stieračov
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
radsej precvakat brzdove hadicky
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja som včera šiel s ocom v aute, prídeme na križovatku a čo nevidím? Starý dedo tlačí vozík s nejakými vecami ( pravdepodobne nejaké kovy ), jasné, že si ide pekne po ceste ( hneď vedľa mal chodník ), v dopravnej špičke, kolóna za ním.... Tak dobre som sa dlho nenasmial ( ešte by som chcel vidieť človeka, ktorý by ho pustil pred seba )
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
To je bezne... dokonca aj v BA (najcastejsie utlacany spoluobcania tlacia nejaky srot)
a ja som si pred chvilou zarobil 40 €
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
nedanie prednosti v jazde policajtom, resp. obmedzenie a ohrozenie, kedze sa akurat rozbiehali
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ale no, rýchlosť ešte pochopím (jak tu niekto povedal, sex je sex), ale nedanie prednosti v jazde? Ale možno to bolo podvedomé
.
Snake napísal:jak tu niekto povedal, sex je sex
Oni pustali ludi na prechode a ja som sa pripajal hned za prechodom. Tak som vahal, stihnem-nestihnem, potom sa zacali rozbiehat, ale tak neisto, tak som tam fukol dvojku a sup to pred nich... a uz som tusil ze bude zle.