Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
moja jedina pokuta 10e za parkovanie bez parkovneho
Spoiler: ukázať
ma to blizsie k dvacke ale ked si zaratas inflaciu, tak by som to dal asi na tych 10
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ono ak bol ten vozik sirsi ako 40cm (alebo kolko to je) tak musi ist po ceste a jedna sa o nemotorove vozidlo potom, vlastne to iste jak s bicyklom...Krutibrko napísal:Ja som včera šiel s ocom v aute, prídeme na križovatku a čo nevidím? Starý dedo tlačí vozík s nejakými vecami ( pravdepodobne nejaké kovy ), jasné, že si ide pekne po ceste ( hneď vedľa mal chodník ), v dopravnej špičke, kolóna za ním.... Tak dobre som sa dlho nenasmial ( ešte by som chcel vidieť človeka, ktorý by ho pustil pred seba )
Steam: michalsveto
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja viem, ale omg, tak, ako nerád chodím na biku po ceste, ak mám vedľa prázdny chodník, tak isto nikdy nepochopím, ako sa môže niekto trepať s vozíkom po ceste... Veď to je blokovanie premávky, nehovoriac o tom, že to vynervuje veľa ľudí... ( nehovoriac o tom, aké dôsledky to má )
Ja som toho názoru, že veľmi pomalí vodiči ( napr. 30kou po meste, lebo má čas, 80 po diaľnici, veď sa nikde neponáhľa ) blokujú cesty, znervózňujú iných vodičov a tí sa budú snažiť predbnehnúť čím skôr, zniižujú svoju ostražitosť a vznikajú havárie....
Alebo aspoň keby sa uhli tí pomalší, ja keď vidím, že ma chce niekto predbehnúť, tak sa snažím uhnuť ( teda ísť viac doprava, aby mal bezpečnejšie predbiehanie... )
Ja som toho názoru, že veľmi pomalí vodiči ( napr. 30kou po meste, lebo má čas, 80 po diaľnici, veď sa nikde neponáhľa ) blokujú cesty, znervózňujú iných vodičov a tí sa budú snažiť predbnehnúť čím skôr, zniižujú svoju ostražitosť a vznikajú havárie....
Alebo aspoň keby sa uhli tí pomalší, ja keď vidím, že ma chce niekto predbehnúť, tak sa snažím uhnuť ( teda ísť viac doprava, aby mal bezpečnejšie predbiehanie... )
to si ešte nezažil 10 v kruháči , to som myslel že ho vytiahnem za jazdy cez okienko...
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Ale zažil... Ale našťastie išiel oproti ( teda na druhe strane ),som si takmer krk natiahol ( našťastie som bol stále len spolujazdec )
hlavne nezabudat na fakt, ze coskoro cyklista na chodniku = faktura 60 €
ale auto na chodniku = ho..o ... teda 0
ale auto na chodniku = ho..o ... teda 0
lava, prava, lava, prava ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
z toho ze budu pokutovat cyklistov na chodniku ma ide j*bnut
vymyslaju zakony ktore nikoho neochrania ale kopu ludi ohrozia, teda hlavne cyklistov
akoze pardon, keby tu ludia nejazdili jak j*bnuty a mal som na ceste v kazdom smere pekne pruh pre cyklistov aspon 1.5m siroky (idealne aspon 2), tak pochopim, ano, cyklista moze ohrozit chodcu... ale urcite ovela menej ako auto cyklistu
clovek sa niekedy tomu harmanovi prestava cudovat... aj ked ja by som nabehol so samopalom skor do parlamentu alebo na podobne zberne miesto kretenov..... ale pointa ta ista...
vymyslaju zakony ktore nikoho neochrania ale kopu ludi ohrozia, teda hlavne cyklistov
akoze pardon, keby tu ludia nejazdili jak j*bnuty a mal som na ceste v kazdom smere pekne pruh pre cyklistov aspon 1.5m siroky (idealne aspon 2), tak pochopim, ano, cyklista moze ohrozit chodcu... ale urcite ovela menej ako auto cyklistu
clovek sa niekedy tomu harmanovi prestava cudovat... aj ked ja by som nabehol so samopalom skor do parlamentu alebo na podobne zberne miesto kretenov..... ale pointa ta ista...
Steam: michalsveto
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Počkať, to akože malé deti majú ísť na cestu ? alebo je tam nejako vekové obmädzenie? či ako?
Chcem vidiet toho policajta, ktory ma donuti zastavit. Jedine ze by modry pacifikgalen napísal:hlavne nezabudat na fakt, ze coskoro cyklista na chodniku = faktura 60 €
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
motorizovana policajna hliadka?Papek napísal:Chcem vidiet toho policajta, ktory ma donuti zastavit. Jedine ze by modry pacifik
plus za utek hliadke mas dalsich XY bonus, ak nie trojciferne cislo
... a ano, tiez som nad tym uvazoval, ze male dieta sa ma kade bicyklovat? na cestu smie iba v doprovode rodica, takze rodic, ak chce ist povedzme s 2-3 rocnym deckom von na bajk, musi osedlat bajk, a ist sa s nim rychlostou kroku motat po ceste (kedze ako chodec by musel ist po druhom konci cesty)...
aaalebo to dieta nechat bicyklovat po chodniku, tvarit sa, ze to nie-moje ... a policajti male dieta pokutovat nemozu, nieje za seba pravne zodpovedne. zan ma pravnu zodpovednost rodic ... ktory je neznamo kde
jak sa vravi ... welcome to bazmekystan
lava, prava, lava, prava ...