Vsetky vtipy,srandicky sem
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Vsetky vtipy,srandicky sem
hej take psycho suche bez pointy su best
"idu zajace po lese s motorovou pilou a pilia stromy,
spilia stvrt hory,polku hory,tristvrte hory,
ked tu znenazdajky k nim pride medved a hovori..
Zajace,co to robite?
Pilime horu s motorovou pilou
Dajte mi tu pilu..
...tak mu ju dali"
"idu zajace po lese s motorovou pilou a pilia stromy,
spilia stvrt hory,polku hory,tristvrte hory,
ked tu znenazdajky k nim pride medved a hovori..
Zajace,co to robite?
Pilime horu s motorovou pilou
Dajte mi tu pilu..
...tak mu ju dali"
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
@Lezgy; Mučo Mačo: to je vasa reakcia na schrodingerovu macku hej? lebo ak hej tak vobec netusite co je schrodingerova macka a robite zo seba truhlikov, aprdon ze to hovorim ale ak to je reakcia na to tak fakt to je tak
schrodingerova macka je zaujimavy logicky experiment BTW., check wikipedia....
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
A kto to hovoriiiiil
Naposledy upravil/-a Ondro1 v Ne 17. Júl, 2011, 23:37, upravené celkom 1 krát.
We'll bang, ok?
- landrower
- Pokročilý používateľ
aaaa som si nevsimol
ale BTW., v skratke je lepsie povedat len ze mame krabicu, nevieme ju otvorit, a je v nej macka, a nevieme ci je ziva alebo nie, je to zvukotesne ci zatriast ci zamnauka nepomoze. tak to pochopi hockto myslim
ale BTW., v skratke je lepsie povedat len ze mame krabicu, nevieme ju otvorit, a je v nej macka, a nevieme ci je ziva alebo nie, je to zvukotesne ci zatriast ci zamnauka nepomoze. tak to pochopi hockto myslim
nie, ja som hovoril, že som hovoril, že to nepochopia
We'll bang, ok?
ad schrodingerova macka...
Idu Einstein a Schrodinger autom a zrazia macku.
Einstein sa pyta: vratime sa pozriet, ci je mrtva?
Schrodinger: Nie, lebo by sme ju zabili.
Idu Einstein a Schrodinger autom a zrazia macku.
Einstein sa pyta: vratime sa pozriet, ci je mrtva?
Schrodinger: Nie, lebo by sme ju zabili.
lava, prava, lava, prava ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
http://www.aktuality.sk/forum/prispevky ... fe125fb372
comu su niektori ludia schopni verit... unreal proste...
comu su niektori ludia schopni verit... unreal proste...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
nie,ja som reagoval na legzyho vtip hadam si nemyslis ze by som nazval best toto "Príde Schrödingerova mačka do baru a... nepríde." to snad ani vtip nie je..landrower napísal:@Lezgy; Mučo Mačo: to je vasa reakcia na schrodingerovu macku hej? lebo ak hej tak vobec netusite co je schrodingerova macka a robite zo seba truhlikov, aprdon ze to hovorim ale ak to je reakcia na to tak fakt to je tak
a o tej "superpozicnej" macke vie snad kazdy trochu inteligentny clovek,takze s truhlikmi by som sa neohanal
btw.. s logikou nema nic do cinenia
http://www.mojevideo.sk/video/f361/ty_si_moja_mama.html
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Feb, 2011, 19:28
Dobry den, vloni jsem provedl upgrade PRITELKYNE 1.0 na verzi MANZELKA 1.0 a novy program necekane spustil proces DETI, s mimoradne velkou spotrebou pameti a systemovych zdroju. V manualu neni tato funkce zminovana. Mimo to Manzelka 1.0 take zasahuje do ostatnich programu a natahuje se uz pri bootovani systemu. Ostatni programy, jako napriklad Nocni Poker 10.3 a Pivo 2.5 od te doby prestaly fungovat, pri jejich spusteni se system zhrouti. Zda se, ze Manzelku 1.0 nemuzu odstranit ze systemu. Uvazoval jsem o navratu k Pritelkyni 1.0, ale uninstall skoncil neuspesne. Muzete mi nekdo poradit?
ODPOVED: Vazeny uzivateli, toto je velmi casty problem. Mnoho lidi prechazi z Pritelkyne 1.0 na Manzelku 1.0, domnivajic se, ze je to jen neskodna zabavna utilita. Ale Manzelka 1.0 je operacni system, navrzeny tak, aby sam spoustel ostatni aplikace. Nepoustejte se do instalace! Dodatecne odstraneni Manzelky 1.0 muze mit za nasledek poskozeni systemovych zdroju. Nekteri se pokouseli instalovat Pritelkyni 2.0 resp. Manzelku 2.0, alenarazili na vice problemu, nez v puvodnim systemu. Jini zkouseli spoustet Pritelkyni 2.0 paralelne na pozadi. Bohuzel, Manzelka 1.0 detekuje pritomnost Pritelkyne 2.0, coz zapricinuje konflikty, s naslednym kolapsem systemu. Jedina moznost jak se vyhnout problemum je neinstalovat software Manzelka, ale pouzivat jen Pritelkyni. Verze Pritelkyne 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzajem kompatibilni, dokonce se mohou provozovat paralelne. Nyni je jiz pozde, muzete jen varovat vase zname. Jeste dodavame, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchyne 6.4.!!!
ODPOVED: Vazeny uzivateli, toto je velmi casty problem. Mnoho lidi prechazi z Pritelkyne 1.0 na Manzelku 1.0, domnivajic se, ze je to jen neskodna zabavna utilita. Ale Manzelka 1.0 je operacni system, navrzeny tak, aby sam spoustel ostatni aplikace. Nepoustejte se do instalace! Dodatecne odstraneni Manzelky 1.0 muze mit za nasledek poskozeni systemovych zdroju. Nekteri se pokouseli instalovat Pritelkyni 2.0 resp. Manzelku 2.0, alenarazili na vice problemu, nez v puvodnim systemu. Jini zkouseli spoustet Pritelkyni 2.0 paralelne na pozadi. Bohuzel, Manzelka 1.0 detekuje pritomnost Pritelkyne 2.0, coz zapricinuje konflikty, s naslednym kolapsem systemu. Jedina moznost jak se vyhnout problemum je neinstalovat software Manzelka, ale pouzivat jen Pritelkyni. Verze Pritelkyne 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzajem kompatibilni, dokonce se mohou provozovat paralelne. Nyni je jiz pozde, muzete jen varovat vase zname. Jeste dodavame, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchyne 6.4.!!!
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Finančná kríza dorazila už aj ku mne. Jem plesnivý syr, pijem staré víno, 24 ročnú whisky, jem maličké rybie vajíčka. A to auto, s ktorým jazdím, nemá ani strechu.
Rest in Pieces
stare casy
http://halbot.haluze.sk/image/20639
http://halbot.haluze.sk/image/20639
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.