Tie co boli v clanku ale nahle zmizli ? xxx€ ??? Tieto ceny ?:) Lebo boli tam ceny a nahle zmizli ...admin napísal:Už vieme ceny
//Edit: zmazane
Tie co boli v clanku ale nahle zmizli ? xxx€ ??? Tieto ceny ?:) Lebo boli tam ceny a nahle zmizli ...admin napísal:Už vieme ceny
A to ze ,, vies " ceny aj niekoho zaujima ?admin napísal:Už vieme ceny
Tiez si mysli, ze tie ceny nakoniec nemusia byt konecne.... + aj tak casom pojdu dole keby aj....newmi napísal:ja si pockam na oficialny cennik o2 .... Lebo ked je toto pravda, tak dovi dopo. Orange ma 1GB balik za nizsiu cenu (tusim 5,90€)
Co mate preboha s tymi predplatenkami ? Naco predplatenka, ked uz mas neviazane fakturovane sluzby s nulovym standardnym poplatkom...Mirdis napísal:Ano, ceny su troska vyssie ako kazdy cakal, ale vies mi poradit aspon jeden net balicek na predplatenej karte u orange alebo t-mobile? web'n'walk 25 (7 dni - 0,99€ 25Mb)? To urcite. Nieco ine? Nic ine nie je. Takze, kto sa nechce viazat u inych operatorov nema inu moznost a preto to beriem ako plus pri o2. Co sa tyka cien je to slabe a taktiez pokrytie(verim, ze casom sa zmeni a dalsie mesta budu pribudat).