Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Zlomenu pruzinu si vobec nemusi vsimnut, pokial je v ulozeni. Aj vtedy to vie spravit par centimetrov na vyske a robit problemy.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Da sa zmenit odpoved v ankete? Dnes po prvy krat za 20 evri, pokazil som si statistiku, sakra.
sranda, ze ked si zratas sumu pokut co hlasovali, tak dokopy zaplatili tolko co snake pri jednej poriadnej
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
http://www.levican.sk/index.php?app=nov ... &show=646/ chalan zo skúter fóra.. svoju Gileru už nedokončí, dnes zraneniam podľahol.. Či už tí mladí nemajú rozumu?
a ze uz v prirode nie je prirodzeny vyber...vozidlo Opel Tigra viedol podľa naších informácii 17-ročný vodič, ktorý nemal vodičské oprávnenie
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
No ty vole..
Včera sme boli v PP, natankovali sme a išli sme do MAXu. Ako sme už chceli ísť naspäť, auto nechcelo naštartovať.
Zistilo sa, že to bolo zlým benzínom. A už sa nám to stalo 2x.
Neviem, či to tam zmiešavajú s vodou alebo čo..
Včera sme boli v PP, natankovali sme a išli sme do MAXu. Ako sme už chceli ísť naspäť, auto nechcelo naštartovať.
Ale, dobreeeeeeeeeeeeeePapek napísal:sranda, ze ked si zratas sumu pokut co hlasovali, tak dokopy zaplatili tolko co snake pri jednej poriadnej
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Sphynox: kde ste tankovali?
Quicky: ešte pozeráš po tom jaguári/e ? Lebo máme jedno v servise, tak sa môžem popýtať...
Quicky: ešte pozeráš po tom jaguári/e ? Lebo máme jedno v servise, tak sa môžem popýtať...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Presne pre toto som prestal tankovat na Slovnaftackej pumpe v NR, odteraz len Shell.Sphyn0x napísal:No ty vole..
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
icefire kde? na klokocine? ja doteraz tankujem na slovnaft kynek a zatial spokojnost
MB: | CPU: | Cooler: Noctua NH-D15| RAM: G.Skill Trident Z 2x8 GB | VGA: Gigabate 1660TI OC 6GB| PSU: Cougar A450/R | SSD: Samsung 970 Evo Plus | HDD: WD Green 2TB | Skrinka: Lancool K58
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
krutibrtko : uz pokukujem po 2 mercedesoch S500 a jednej audi A8 4.2
uvidime ked ich pojdem obhliadnut co to povie
ale dakujem za pomoc
uvidime ked ich pojdem obhliadnut co to povie
ale dakujem za pomoc
v ulozeni je len zakoncenie priziny a tam s ati urcite nezlomi a to ze auto klesne o kusok koli zlomeniu nie je ten problem ako to ze ja sakramsnky nasponovana a po zlomni na svojom mieste urcite neostane.Papek napísal:Zlomenu pruzinu si vobec nemusi vsimnut, pokial je v ulozeni. Aj vtedy to vie spravit par centimetrov na vyske a robit problemy.
ak teda nehovoris o listovych perach a tie u okctavke nenajdeme...
tak dnes pre istotu sa mi dosral motorcek na okno,resp sa rozsypal cely,okno sa zdrbalo do dveri a kedze som bol uz v bA a prsalo musel som do servisu-100e
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
... a ja so starou dobrou feldou sa vam len smejem jedina invescticia za posledne minimalne 3 roky, ak neratame benzin a olej, bolo 30€ za chladic aj s robotou (stalo sa to na ceste a nebola moznost si to spravit....preto aj s robotou inak by to bolo len 16 eur za chladic )
a normalne sa cudujem, priemerne teploty motora padli o vyse 10 stupnov... ten stary musel byt riadne zasrany...
a normalne sa cudujem, priemerne teploty motora padli o vyse 10 stupnov... ten stary musel byt riadne zasrany...
Steam: michalsveto
to som si hovoril tiez a zil som si v stastnej nevedomosti, ze lava predna pruzina je ok. Az som to jedneho dna rozobral a zistil, ze je zlomena prave v ulozeniMalakh napísal:v ulozeni je len zakoncenie priziny a tam s ati urcite nezlomi