Steam digitalna distribucia hier
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Steam Digital Distribution a zlavy
Mierne OT, kto nema Metro 2033, da sa kupit za 6 eur z g2play registrovatelne na steam.
Link: http://www.g2play.net/store/Metro-2033- ... m-Key.html
Link: http://www.g2play.net/store/Metro-2033- ... m-Key.html
to ano ale ja osobne z g2play hry na steam NEKUPUJEM... len EA, cital som ze poniektory mali potom z toho neskor problemy a niekomu dokonca aj zabanovali ucet, ja by som neriskoval, totizto kluce ktore rozosiela g2play su urcene pre azijsky trch, preto aj tie ceny a steamu sa to velmi nepaci, ked uz tak vytvorit novy ucet na steame
este ked kupis 1 alebo max 2 hry tak to nemusi byt podozrive.. nejaky suvenir z cesty, dar od niekoho z azie atd.. ale ked sa kupuje tych hier na steam z g2play viac budu neskor problemy
este ked kupis 1 alebo max 2 hry tak to nemusi byt podozrive.. nejaky suvenir z cesty, dar od niekoho z azie atd.. ale ked sa kupuje tych hier na steam z g2play viac budu neskor problemy
Spoiler: ukázať
Fakt ? Kvoli tomu MP som to prave chcel kupit, no tymto hasne.icefire napísal:Grid so zrusenym MP bez varovania...
Ahojte. Mám taký problém. Chcem si autorizovaž nové PC na steam, ale nechce mi poslať ten špeciálny kód do mojej e-mail schránky. Už som im písal aj ticket na support, ale v podstate nič nové mi nenapísali. Nemá s tým niekto skúsenosti ? Ďakujem.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No a ako ho vypne, ked nema autorizovane PC ?
O tej možnosti viem, ale keď ho chcem používať ? Ale už som im poslal požiadavku so zmenou schránky. Tak uvidíme.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ak mas pristup k existujucemu zaregistrovanemu PC, tak si predsa zmen mailovu adresu. Potom si zaregistruj nove PC...
No takze presne tak ho vypne..Na registrovanom PC.. a ked ti nechodia maily, vidim to skor na problem servera, kde mas maily...s Gmail nemam problem..faugusztin napísal:Ak mas pristup k existujucemu zaregistrovanemu PC, tak si predsa zmen mailovu adresu. Potom si zaregistruj nove PC...
Naposledy upravil/-a CageJ v St 27. Júl, 2011, 22:42, upravené celkom 1 krát.
Keď meníš mail na registrovanom PC, takisto pošle kód
Áno. Aj keď vypnem Steam Guard. Na supporte sú nejak ticho. Tak neviem.