glirpi - dojmy dolu
Update log:
Začal som teda tzv Provisioning toolom (nastaví špeci server na update).
Dev unlock check
Ups
Začíname, provisioning tool reštartuje telefón a nahráva súbory.
Basic info (keby ste zabudli aký model máte
)
Backup, časť ktorá trvala asi najdlhšie (ak nerátam samotný update na RC Mango Beta 2 ISV Refresh)
Presne toľko, záloha má 4,67GB
Koniec, provisioning úspešne dokončený
Poďme teda na to, checking for updates
K dispozícií je najprv build 7403
Update proces
Na telefóne ešte neni nič poznať, všetko je doslova také isté, zmeny sa udiali pod kapotou (príprava na Mango), telefón mi okamžite po boote vyhodil notifikáciu o update.
Update proces ktorý trval takých dobrých 40 minút (odhadovaná doba je 70 minút podla oficialneho whitepaperu).
Za kvalitu foto sa ospravedlnujem, som lenivý ísť si po DSLR, Win Phone logo je hranaté a má farbu Manga, dole je Not for resale
yupeee
FB messagins s Gudasom, ano, sú to iné farby, ano, tie šípky sú na prepínanie SMS/FB/WLM, a ano, ide aj diktovať text.
No a restore naspäť na NoDo (asi šiesty krát, toľko buildov som tam mal
).
No a dojmy? Killer OS, akurát tento build bol (pardon) kurevsky-prekurevsky rýchly, nové animácie, fluid a reactive, o featurách manga sa toho popísalo dosť, azda len ten FB messaging prichádza oneskorene (asi je to tou O2 sieťou), Bing Music a Bing Vision funguje už na jednotku, twitter som neskúšal. V podstate len chlapci z MS odviedli kus dobrej roboty, ano, chýba tam dosť vecí, ale aj tak, bude to killer update