satelit
Re: satelit
Staci kupit konvertor na sucasnu parabolu pre viac prijimacov, napr. twin... ten loop ak sa nemylim je nieco ako zdielanie... co pozeras na jednom prijimaci to prijimas aj na druhom... ale nemam odskusane...+ pre IRDETO Skylink to nejde a Cryptoworks nemam odskusane..
Spoiler: ukázať
neviem, ci zrovna settopbox je dobry pristroj pre prijimanie satelitneho signalu...
jasne, podme sa tu chytat za slovicka...
loop by mal stacit, ten port je o tom, ze ti dalej pokracuje kabel, ziadne zdielanie, ziadne dekodovanie, len to preposiela dalej ten isty signal, ktory prijme na vstupnom porte. Vacsinou byva pasivny, cize ti nereclockne signal, ale pokial to neprezenies s dlzkou kabla, malo by to byt ok.
loop by mal stacit, ten port je o tom, ze ti dalej pokracuje kabel, ziadne zdielanie, ziadne dekodovanie, len to preposiela dalej ten isty signal, ktory prijme na vstupnom porte. Vacsinou byva pasivny, cize ti nereclockne signal, ale pokial to neprezenies s dlzkou kabla, malo by to byt ok.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Neupresnil si mu... Nastuduj si to.. Plati to hlavne u dvoj a viac tunerovych prijimacoch(mozu byt aj vynimky) ale stale nepojde rozna polarizacia a to iste plati o symbol rate....Ak raz ma na prvom Vertical , tak na dalsich to je stale vertical..Je to zavisle a zdielanie.Papek napísal:jasne, podme sa tu chytat za slovicka...
http://www.satcentrum.com/forum/?p=print&code=18924
Pri loopu bolo mozne ''zdielat'' i kartu napr. Cryptoworks. S jednou kartou sa tak dali prijimat kodovane kanaly na 2 prijimacoch, nie som si vsak isty ci to neplati len pre tie co maju stejny multiplex. Pri IRDETO na toto zdielanie uplne zabudni.
Odporucam neriesit nejaky loop ale kupit za 18€ TWIN a coaxial k tomu a nemas problem, jedine mozno dalsiu dekodovaciu kartu. Ale tomu sa aj tak nevyhnes ak pouzivas CsLink, SkyLink atd.
diki moc cize treba to zariadenie co prijma signal na parabole ...a je to moc drahe ?
ale urcite skusim najskor ten loop port lebo v podsate budem bouzivat len skylink rovnake karty tak by to hadam malo ist ...dufam
ale urcite skusim najskor ten loop port lebo v podsate budem bouzivat len skylink rovnake karty tak by to hadam malo ist ...dufam
Pojdu ti len zrejme z rovnakej polarizacie a rovnakej symbol rate a to ti je na p*d. 17€ +/- stoji ten konvertor - TWINCSman napísal:diki moc cize treba to zariadenie co prijma signal na parabole ...a je to moc drahe ?
nenapisal, aky ucel bude plnit ten druhy prijimac, ale predpokladam, ze bude sluzit k druhej TV v domacnosti - tj. rovnaka polarizacia, rovnake stanice atd ... ci? v tom pripade by mal postacit loop
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Ale i tak ma mnozstvo kanalov inu polarizaciu... tak snad nebude pozerat len polovicu multiplexov nie? ani tolko mozno...Ale nech vyskusa, mozno budeme prekvapeny usetri 17€ + dalsi coaxial. No prvy prijimac mozno musi byt zapnuty. Cize zaplati este za elektrinu dodatocne.
hej hej bude to k dalsej tv ...no tak staci ked ten prvy prijimac bude v stand by mode ci musi byt zapnuty ?
neviem ci ma dobre chapete lebo chcem kupit skylink kartu taku ist jako uz mame doma takze ked budem ladit programy ..budu na tej istej frekvencii
neviem ci ma dobre chapete lebo chcem kupit skylink kartu taku ist jako uz mame doma takze ked budem ladit programy ..budu na tej istej frekvencii
My ta chapeme... a ty si si presiel toto : http://www.skylink.sk/web/structure/26.html ??
Jednotlive kanaly.. jeden ma vertical, dalsi horizontal, jeden ma 27500 symbol rate, iny 22500... o tom rozpravam...
Jednotlive kanaly.. jeden ma vertical, dalsi horizontal, jeden ma 27500 symbol rate, iny 22500... o tom rozpravam...
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
co riesite?V kazdom pripade potrebuje dual LNB,druhy sat prijimac a potom si bud spravi zdielanie karty,alebo si kupi dalsiu.V kzadom pripade sa da zdielat aj ICE karta.Ziadne LOOP neries.Toto je riesenie na 2 TV nezavisle na sebe.Ostatne riesenia su len na obmedzene sledovanie kanalov.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
zaleži aky mas sat. prijimač, ale vačšinou stači do stroja nahrat spravny FW a ice sa zdiela
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
presne tak.....pokial Skylink zase nebude skusat ten pri......y sufrlock ,nevidim v zdielani problem....
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10