Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
nikdy by som nesadol ku niekomu kto vypil hoci iba jedno pivo...
ked nie ja soferujem, je mi dost nanic, nie to este alkohol
ale to je asi kvoli mensej nehode, ktoru som ako spolujazdec "utrpel"
ta bezmocnost je strasna
ale ked to bolo den predtym, poznas ho dobre, je zodpovedny tak mozno....
ked nie ja soferujem, je mi dost nanic, nie to este alkohol
ale to je asi kvoli mensej nehode, ktoru som ako spolujazdec "utrpel"
ta bezmocnost je strasna
ale ked to bolo den predtym, poznas ho dobre, je zodpovedny tak mozno....
Kamosi dopadli podobne, sadli do auta k nadrbanemu soferovi (isli stopom) a napalili to do stromu. Jeden kamos mal polamanu ruku, druhy mal ruku, nohu a par dni chodil s korzetom na krku. Vodicovi sa samozrejme nic nestalo, este aj usiel.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
zalezalo kto ten sofer je, kolko vipil a ci ked vstane bude v triezvom stave a schopny soferovat. ak by ale vyzeral ospalo a malatne , tiahlo by zneho ako zo suda tak radsej by som volil SAD. Pokial je to ale zodpovedny sofer tak vie co si moze dovolit a nesadne do auta ak ma este nejako to promile v sebe.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
zacina to vyzerat na tu SADku no uvidime ako to bude cez vikend, snad ho odhadnem ...
Steam: michalsveto
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
1. ja keby som mal vypité, tak iných by som neviezol, pretože ak sa niečo stane, ja som zodpovedný + alkohol to ešte zhorší.
2. ako dlho má dotyčný vodičák?
3. Ak bude vyzerať v pohode ( teda prechlastaná noc = do náladky a nie na minder, spanie vo vlastných zvratkách pošťatý a nebodaj posratý, tak asi potom v poho )
2. ako dlho má dotyčný vodičák?
3. Ak bude vyzerať v pohode ( teda prechlastaná noc = do náladky a nie na minder, spanie vo vlastných zvratkách pošťatý a nebodaj posratý, tak asi potom v poho )
Nehadz vsetky do jedneho vreca... Ja by som svoju E39 525i za hociktore nove auto do cca 7000-8000E urcite nevymenil. Tie auta su na uplne inej urovni, staci sa posadit za volant a clovek citi rozdiel... ono ked auto nove stalo okolo 2Mega tak tam rozdiel byt musiKrutibrko napísal:Ja by som staré bmw veľmi nekupoval, buď malo 545434 majiteľov, alebo na tom jazdilo nejaké prasa.
Vo štvrtok som umýval bmw 530d 2004 ročník, no hrozné auto to bolo, všetko sa kazilo, komplet zasraté, spojka dávala čudný zvuk a aj sa nejako blbo stláčala... Nehovoriac o tom, aký sajrajt tam bol. ( pod rezervou bol nejaký tekutý sajrajt svetlomodrej farby... ) Proste otras.
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Asi to zle vyznelo / zle ma chápeš.
Staré BMWčka mám veľmi rád, ale veľa ľudí jazdia na nich ako prasatá, preto sú veľakrát v hroznom stave...
Ak nájdeš niečo v zachovalom stave, tak prečo nie? ( napr. ako som už spomínal, e38čka sa mi neskutočne páči a super sa mi v nej jazdilo... )
Staré BMWčka mám veľmi rád, ale veľa ľudí jazdia na nich ako prasatá, preto sú veľakrát v hroznom stave...
Ak nájdeš niečo v zachovalom stave, tak prečo nie? ( napr. ako som už spomínal, e38čka sa mi neskutočne páči a super sa mi v nej jazdilo... )
Auto dojebeš raz dva, neni problém, a môže to byť aj veyron, je to mechanika, je jedno či stojí 9000 ala fabia, alebo 60k ala bavo, odpísať ich vieš rovnako rýchlo. A ano, brko má pravdu, musíš hľadať poriadne dlho aby si našiel bávo čo nemá pätnásteho majiteľa, neni havarované, a nemá ho malý spratek ktorý je odchovaný na NFS, tie autá na TOTO doplácajú, malí zmrdi s veľkými rečami s vela koko*mi pod kapotou a ťažkou nohou, a potom tie autá aj tak vyzerajú. Ale zas, bazárnikov sen pravdaANDYMAN napísal:Nehadz vsetky do jedneho vreca... Ja by som svoju E39 525i za hociktore nove auto do cca 7000-8000E urcite nevymenil. Tie auta su na uplne inej urovni, staci sa posadit za volant a clovek citi rozdiel... ono ked auto nove stalo okolo 2Mega tak tam rozdiel byt musi
.
http://natankuj.sme.sk/c/5995734/na-dia ... 0-kmh.html
niesom isty, ci to nemam dat radsej medzi vtipy
niesom isty, ci to nemam dat radsej medzi vtipy
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
http://www.topky.sk/gl/116555/1024704/A ... -ranenych-
vysvetli mi niekto jak moze mercedes ml vytlacit autobus?????????
vysvetli mi niekto jak moze mercedes ml vytlacit autobus?????????
Steam: michalsveto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
preco nie? tak mohol sa smyknut pred autobus alebo srpavit nejaky kiks vodic ML a autobus sa mu chcel uchnut a sponcil v stlpe
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
mas nejaky zly link na video
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
coto je za auto ked sa to neprevratilo na strechu ? nejaky peugeot partner, citroen berlingo alebo nieco podobne ? inak sofer je dement...