Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
pardon, ja si vzdy mylim hasak a blitzky, teraz jak si to napisal som si uvedomil rozdiel kazdopadne myslel som to co su oficialne blitzky, len ja tomu furt hovorim hasak
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
a ako mam tie blitzky pouzit, aby som to demontoval?
...
vydres to a mas po parade. kazeta na volnobezke je drahsia ako kluc.
- landrower
- Pokročilý používateľ
chcem vidiet ako to vydre ked s blitzkami zachyti maticu
inak, je dobre aspon jedno mat normal orech alebo cosi podobne, inak sa moze stat ze nebudes mat dostatocnu paku... a ako tam blitzky uchytit, snad netreba vysvetlovat... proste s nimi zovres maticu, bodka, ziadna veda..
inak, je dobre aspon jedno mat normal orech alebo cosi podobne, inak sa moze stat ze nebudes mat dostatocnu paku... a ako tam blitzky uchytit, snad netreba vysvetlovat... proste s nimi zovres maticu, bodka, ziadna veda..
- jcdenton12
- Používateľ
je pravda ze som unaveny, ale dajako tam maticu nevidim
ale zas som to nikdy predtym nerobil, cize asi daco prehliadam
vdaka
ale zas som to nikdy predtym nerobil, cize asi daco prehliadam
vdaka
...
jasne, ze tam nie je, ked to mas na zavit.
Musis uvolnit celu kazetu aj s volnobezkou.
matica je len pre naboj s orechom.
Musis uvolnit celu kazetu aj s volnobezkou.
matica je len pre naboj s orechom.
- landrower
- Pokročilý používateľ
ouch, aha, okej, ja to mam inak, teda drzim hubu, to by som musel chytit do ruky aby som tusil co s tym
ver ze hej, teraz je bike hotova veda
nikto ti to nevycita.
nikto ti to nevycita.
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak moj je stary uz nejake tie 3-4 roky (a neviem ci ne aj viac), a plus asi najlacnjsi skoro co sa dal zohnat a zaroven nevyzeral rovno pri kupe na rozpadnutie, ani ma nenapadlo ze sa tam vymyslelo cosi nove
- jcdenton12
- Používateľ
no tak toto je rocnik 2003
OK, otazka kedze uz vidite co tam mam
ked mi to v servise odmontuju (staci mi tam doniest koleso, ram im tam netreba, ci? (logika mi hovori ze staci koleso, ale clovek nikdy nevie)), dokazem to doma bez daneho kluca nasrubovat nazad, vsak?
OK, otazka kedze uz vidite co tam mam
ked mi to v servise odmontuju (staci mi tam doniest koleso, ram im tam netreba, ci? (logika mi hovori ze staci koleso, ale clovek nikdy nevie)), dokazem to doma bez daneho kluca nasrubovat nazad, vsak?
...
ak to das dole uvidis
zakrutit to dokazes aj rukou. pedalovanim sa to dotiahne.
A ked dokazes dat dole kazetu, tak zvladnes si vymenit aj loziska, ne?
zakrutit to dokazes aj rukou. pedalovanim sa to dotiahne.
A ked dokazes dat dole kazetu, tak zvladnes si vymenit aj loziska, ne?
- landrower
- Pokročilý používateľ
no, bojim sa ze ne resp ano ale nie dobre
//ale zalezi na tvojej sikovnosti.. ja by som to riskol, a ked bude zle tak potom siel do servisu to sa mi ale zatial este nestalo...
//ale zalezi na tvojej sikovnosti.. ja by som to riskol, a ked bude zle tak potom siel do servisu to sa mi ale zatial este nestalo...
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Vsetko robis na vlasne riziko !
to len tak aby si nezabudol
to len tak aby si nezabudol
Ej, tento typ kazety velmi nemam rad, je to nahovno robota. Kedysi som to mal a uz nikdy viac.
Ked to chces dat dole podomacky blickami (dost nepravdepodobne, ale skusit mozes), tak najprv treba dat dole ten kruhok s dvoma bodkami, ktory je v strede tej kazety, tusim ze ma klasicky zavit. Zapriet srobovak do dierky a vyklepkat to kym sa nepovoli.
Potom treba dat dole kazetu s ozubenymi kolieskami, pozor na gulicky, pekne krasne sa ti vsetky vysypu, naspat ich das tak, ze to namazes trochou vazeliny a gulicky tam poprilepujes. Vazeliny fakt len trochu, lebo sa ti inak dostane k tym dvom zubom a budes mat volnobeh aj dopredu
No, a nakoniec ti tam ostane nasrobovany taky mosadzny bazmek, ktory nepojde ani zak****t dole, mozes to trhat francuzakom, blickami, velmi tazko to ide povolit. Neboj sa, je to prakticky neznicitelne. Ja som to povolil tak, ze som to chytil do zveraku a dvaja sme chytili koleso a nejako to povolilo, ale ten zverak to uz mal nahnute, pomaly mu otvaralo celuste.
Ked si kupis ten nastavec, tak to budes mat ovela jednoduchsie, pichnes do stredu tej kazety, nasadis trhaci kluc (nie racnu!), poriadnu paku a malo by to ist, treba si akurat dobre zapriet koleso. Dalsou vyhodou je, ze nebudes mat rozobratu samotnu kazetu, cize ziadne gulicky vonku, ziadne skladanie a pod.
Ked to chces dat dole podomacky blickami (dost nepravdepodobne, ale skusit mozes), tak najprv treba dat dole ten kruhok s dvoma bodkami, ktory je v strede tej kazety, tusim ze ma klasicky zavit. Zapriet srobovak do dierky a vyklepkat to kym sa nepovoli.
Potom treba dat dole kazetu s ozubenymi kolieskami, pozor na gulicky, pekne krasne sa ti vsetky vysypu, naspat ich das tak, ze to namazes trochou vazeliny a gulicky tam poprilepujes. Vazeliny fakt len trochu, lebo sa ti inak dostane k tym dvom zubom a budes mat volnobeh aj dopredu
No, a nakoniec ti tam ostane nasrobovany taky mosadzny bazmek, ktory nepojde ani zak****t dole, mozes to trhat francuzakom, blickami, velmi tazko to ide povolit. Neboj sa, je to prakticky neznicitelne. Ja som to povolil tak, ze som to chytil do zveraku a dvaja sme chytili koleso a nejako to povolilo, ale ten zverak to uz mal nahnute, pomaly mu otvaralo celuste.
Ked si kupis ten nastavec, tak to budes mat ovela jednoduchsie, pichnes do stredu tej kazety, nasadis trhaci kluc (nie racnu!), poriadnu paku a malo by to ist, treba si akurat dobre zapriet koleso. Dalsou vyhodou je, ze nebudes mat rozobratu samotnu kazetu, cize ziadne gulicky vonku, ziadne skladanie a pod.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- jcdenton12
- Používateľ
hmm, vdaka
bud zozeniem v pondelok ten kluc alebo skocim do dajakeho servisu nech to skusi odsrubovat
dnes mi to nevydalo, lebo som doobedie prespal
bud zozeniem v pondelok ten kluc alebo skocim do dajakeho servisu nech to skusi odsrubovat
dnes mi to nevydalo, lebo som doobedie prespal
...