Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
Re: Bicykel a cyklistická debata, všetko sem
ak mas blizko servis, tak tam dojdi s kolesom a oni to to za pol minuty daju dole na pockanie
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
caute chlani, caute chlani, caute chalani
potreboval by som nejaky nosic na bajk
1. nemoze byt na tazne zariadenie
2. moc neverim drziakom na strechu
3. nasiel som toto http://www.12volt.sk/exterier/10739.html ale vyzera to tak ze sa to ide rozpadnut
4.nevedel som ci to dat do aut alebo sem, tak sorry, ked sa vam to nebude lubit tak poprosim presunut
5. nieco lacnejsie poprosim
dakujem za tip
potreboval by som nejaky nosic na bajk
1. nemoze byt na tazne zariadenie
2. moc neverim drziakom na strechu
3. nasiel som toto http://www.12volt.sk/exterier/10739.html ale vyzera to tak ze sa to ide rozpadnut
4.nevedel som ci to dat do aut alebo sem, tak sorry, ked sa vam to nebude lubit tak poprosim presunut
5. nieco lacnejsie poprosim
dakujem za tip
na koľko bikov?
čo je pre teba lacnejšie?
čo je pre teba lacnejšie?
- 1adad1
- Používateľ
na jeden, chcel by som tak maximalne do 100E
Stresne nosice bicyklov su uz v niektorych krajinach EU zakazane, cize ostava asi len to tazne. Neviem, do akej kategorie spada to tvoje.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- 1adad1
- Používateľ
a tieto na 5. dvere nie su dobre?
nepoznam
Potreboval by som poradit, kde sa daju kupit loziska na pedale Wellgo B54. Hladam, hladam, ale stale nic, google mi stale ponuka len obchody, kde predavaju cele pedale. Zacali mi vrzgat a vyzera to tak, ze lozisko v lavom pedali je uz na odpis, prave este co-to vydrzi, ale uz zacina mat tiez nepekny zvuk. Neviem, ci sa pouzivaju nejake univerzaly, ale oproti korculovym loziskam su mensie.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
hmm
30 sekund prace --> 2 Euro
tam sa ine prachy tocia
kazeta ocistena, bol som nadseny z toho, ako niektorym zubom chyba nabezna hrana a ine su naopak zdeformovane od tahu retaze (dajaky stock 8rokov jazdeny natiahnut Shimano low cost )
zajtra este nastavim prehadzovacku a otestujem, ci neprijemny zvyk zmizol alebo som sa s tym sr*l zbytocne
30 sekund prace --> 2 Euro
tam sa ine prachy tocia
kazeta ocistena, bol som nadseny z toho, ako niektorym zubom chyba nabezna hrana a ine su naopak zdeformovane od tahu retaze (dajaky stock 8rokov jazdeny natiahnut Shimano low cost )
zajtra este nastavim prehadzovacku a otestujem, ci neprijemny zvyk zmizol alebo som sa s tym sr*l zbytocne
...
stastie, ze som mal dve a mohol som si vybrat tu lespiu
30 sek-> 2€? lepsie ako pri servise elektroniky
30 sek-> 2€? lepsie ako pri servise elektroniky
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
lepsie ako autorizovany servis VAG kde za diagnostiku nechas ~100 ecok kde jediny ukon je pichnut kabel a zmacknut tlacitko prislusne a chvilocku pockat ....
Steam: michalsveto
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
takze som to zlozil dokopy
pri prvej jazde som sa skoro rozdrbal v prvej ostrejsej zakrute na chodniku (chybalo mi vzadu 2.5 atmosfery, holt som to nafukal len tak provizorne a zabudol nato)
kazdopadne zatial sa ten neprijemny zvyk neozval ani v prudkom zabere pri jazde dokopca (predtym na tom istom kopci to "praskalo" az az)
cize problem #1 solved
este mam problem s riadidlami
ked jazdim do kopca stylom, ze riadidiel sa drzim a tlacim nohou do pedalu, z riadidiel nejde takmer ziaden zvuk
ked vsak idem stylom, ze noha je pokrcena, no nehybem nou a mieto toho cele telo pritahujem bicepsom (teda bicakom tlacim cele telo dole a posuvam tym pedal) tak z riadidla ide taky divny skripavo/vrzgavy zvuk
ale iba ked sa pritahujem lavou rukou
je to len kus kovovej trubky a bojim sa, ze mi dakedy ostane v ruke ked by som si zelal, aby to prave neurobila
da sa dajako podomacky zistit, ci to je rpasknute, alebo mam dufat, ze sa na tom nerozbijem?
pri prvej jazde som sa skoro rozdrbal v prvej ostrejsej zakrute na chodniku (chybalo mi vzadu 2.5 atmosfery, holt som to nafukal len tak provizorne a zabudol nato)
kazdopadne zatial sa ten neprijemny zvyk neozval ani v prudkom zabere pri jazde dokopca (predtym na tom istom kopci to "praskalo" az az)
cize problem #1 solved
este mam problem s riadidlami
ked jazdim do kopca stylom, ze riadidiel sa drzim a tlacim nohou do pedalu, z riadidiel nejde takmer ziaden zvuk
ked vsak idem stylom, ze noha je pokrcena, no nehybem nou a mieto toho cele telo pritahujem bicepsom (teda bicakom tlacim cele telo dole a posuvam tym pedal) tak z riadidla ide taky divny skripavo/vrzgavy zvuk
ale iba ked sa pritahujem lavou rukou
je to len kus kovovej trubky a bojim sa, ze mi dakedy ostane v ruke ked by som si zelal, aby to prave neurobila
da sa dajako podomacky zistit, ci to je rpasknute, alebo mam dufat, ze sa na tom nerozbijem?
...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to by malo byt cele na jednom srobe zhora, odsrobuj, vytiahnit riadidla a kukni sa (moze to byt kludne aj hlavovym zlozenim, ale aj tym ze je vydrate uchytenie, a mozno aj cimsi inym
Steam: michalsveto
fakt blby pocit, ked sa to zlomi
nastastie sa mi to stalo, ked som siel pomaly hore kopcom.
Tak som nic neriskoval a kupil si truvativ hussefelt ked na tom skacu, tak to musi vydrzat.
btw: povol, pritiahni, premaz ak chces vidiet vnutorne praskliny, kup si ultrazvuk.
nastastie sa mi to stalo, ked som siel pomaly hore kopcom.
Tak som nic neriskoval a kupil si truvativ hussefelt ked na tom skacu, tak to musi vydrzat.
btw: povol, pritiahni, premaz ak chces vidiet vnutorne praskliny, kup si ultrazvuk.