Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Prave prebieha pravidelna utorkova hodinova udrzba serverov, chvilku pockaj.
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Aha dík, lebo mne sa už raz stalo, že mi EA deaktivovalo account, tak som sa zlakol, že to spravili znova...
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ty si ma vcera riadne nasralgauntl3t napísal:Prave prebieha pravidelna utorkova hodinova udrzba serverov, chvilku pockaj.
valparaiso..posledne 2 m-coms..ja som bol v tom co je vyssie..z okna som palil gulometom..videl som vsetko pod sebou..cize nikto nemohol prejst popod mna,iba ak naokolo,co je blbost,lebo skor sa dostanes k druhemu mcomu..a zrazu bum..zabil si ma odzadu..toto mi vysvetli
Jezis to si ty?Mučo Mačo napísal:ty si ma vcera riadne nasral
Nesmies to tak brat - stale si sa respoval na motakov ktorych som prave nahanal a vzdy si sa tak nejak zamiesal do riadnej mely. Predtym nez sa v takom bordeli respnes, radsej chvilu pozoruj co sa deje okolo toho hraca na ktoreho chces ist. Stava sa niekedy ze to schytas hned po respe a to je dost frustrujuce
Jj, vsetci sa tam dole ostrelovali a ja jediny som s helinou sam hned zo startu letel nad tu budu a vyskocil som na jej strechu. Vedel som ze je vas tam kopa, ale vsetci ste kukali z okien, tak ma nikto nevidel..Mučo Mačo napísal:valparaiso..posledne 2 m-coms..ja som bol v tom co je vyssie..z okna som palil gulometom..videl som vsetko pod sebou..cize nikto nemohol prejst popod mna,iba ak naokolo,co je blbost
Neber to tak vazne, ten server ma 28 hracov a na Rush je to moc velka mela. Ideal je tak 20-24, vcera to bol totalny chaos.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
aha,tak to ma teda nenapadlo,asi som ju ani nepocul
vazne to neberem,ale ked mi nejde tak sa hnevam to je ale malokedy,2 hry predtym som bol na 1 mieste ak si si vsimol..tuto som dodrbal trocha hlavne tym shitnym gulometom m60 na ktorom som konecne vcera dostal platinu a navzdy sa ho zbavil (zbieram platiny aby uz bola 50ka,potom nastolim poriadok s vintovkou )
vazne to neberem,ale ked mi nejde tak sa hnevam to je ale malokedy,2 hry predtym som bol na 1 mieste ak si si vsimol..tuto som dodrbal trocha hlavne tym shitnym gulometom m60 na ktorom som konecne vcera dostal platinu a navzdy sa ho zbavil (zbieram platiny aby uz bola 50ka,potom nastolim poriadok s vintovkou )
Ked nebudes mat s kym hrat, dojdi na TS do tych SBC miestnosti. S chalanmi je pocas hrania sranda a aj vynadat mi mozes skoro osobne
Ani som netusil ze v tom PC.sk roome hravate BC2, ste mohli uz davnejsie dojst.
Ani som netusil ze v tom PC.sk roome hravate BC2, ste mohli uz davnejsie dojst.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no my sme viacmenej hravali..oki,fear,klabor.atd..niekedy nas tam bolo dost..teraz uz len malokto tam chodi odtialto
ja si to vzdy radsej zahram cez ts,ale prave mam sluchadla v oprave
ja si to vzdy radsej zahram cez ts,ale prave mam sluchadla v oprave
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Daky vypadok maju, ze moj ucet neexistuje, nedalo sa prihlasit na EA stranku, servre nejdu...
Spoiler: ukázať
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Kua aj s udrzbarmi. Dufal som ze tu najdem odpoved na moj problem a vidim ze niesom sam. Clovek teraz aby robil nieco uzitocne ked nejde BF
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Je aj nejake oficialne vyjadrenie kedy to nabehne alebo to mam aj nadalej refreshovat kazdych 10 minut?
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
elementar aky mas nic? inak vela ludom s prvej stranky som poposielal requesty,ale asi mate plno
ak by niekto chcel, mozte si aj mna pridat - loptafromSVK
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"