Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
spotreba 25l na 100km ... a v terene este viac
ale dostanes sa uuuuplne vsade
ale dostanes sa uuuuplne vsade
lava, prava, lava, prava ...
Na dnes stačilo...
Už len brzdy, naviják, kapotu, výfuk, vodu a spojkovú prevodku...a umyť samozrejme...a môže rindžať
Už len brzdy, naviják, kapotu, výfuk, vodu a spojkovú prevodku...a umyť samozrejme...a môže rindžať
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
K tým servisom, áno, viem, veĽa je odrbovákov, ale môžem povedať, ako to je u nás ( čo som videl na vlastné oči, teraz som tam mesiac brigádoval - údržba budovy )
1. vždy sa všetko podrobne prebralo so zákazníkom, vysvetlilo, ukázalo a pod.
2. ak sa našla nejaká chyba popri oprave, bol zákazník oboznámený a mohol sa prísť pozrieť, že o čo vlastne ide + ak nemohol, mal to aspoň pofotené
3. nehrozilo, žeby rozobraté auto ostalo na dvore, teda bolo vystavené dažďu, áno, môže sa stať, že ak v strede dňa príde prehánka, tak sa to niekedy proste nedá, ale nehrozí, žeby na noc ostalo rozobraté auto na dvore.
a to len tak v skratke, je tam viac vecí...
1. vždy sa všetko podrobne prebralo so zákazníkom, vysvetlilo, ukázalo a pod.
2. ak sa našla nejaká chyba popri oprave, bol zákazník oboznámený a mohol sa prísť pozrieť, že o čo vlastne ide + ak nemohol, mal to aspoň pofotené
3. nehrozilo, žeby rozobraté auto ostalo na dvore, teda bolo vystavené dažďu, áno, môže sa stať, že ak v strede dňa príde prehánka, tak sa to niekedy proste nedá, ale nehrozí, žeby na noc ostalo rozobraté auto na dvore.
a to len tak v skratke, je tam viac vecí...
neva, dorastieš, ja sa chcem poďakovať kamarátom že mi to zvečnili koľkí z vás sa môže takou fotkou pochváliť?
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
bud som slepy alebo fakt neviem rozoznat co je na tom obrazku rozoznavam tak fizl auto
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
no a perco si bol v passate?
(vzhlaodm na to ze viem ze mas octu som si to skratka nevedel spojit...)
(vzhlaodm na to ze viem ze mas octu som si to skratka nevedel spojit...)
Toto je dobrý príbeh inak došiel kamoš zapáliť, tak zapálil si, medzitým prišiel druhý kamoš, ktorému sa chcelo ísť na iné miesto (boli sme na parkovisku za jednotou), a ten prvý kamoš v aute nefajčí, ja hej, tak sme si to čejndžli...
.
Snake, sak z teba tahat info je jak z chlpatej deky. Chytili ta fizli na kamosovom Pasate, a? Zasa rychlost? To auto pred Pasatom je co, nejake vacsie, policajna dodavka?
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Policajná RAV4, dodrbali ho za pásy a prkotiny..
nene, mňa zastavili kvôli autu (sami to priznali), pásy až potom, šak boli jedenásť v noci, jak by videli že na ten kúsok nemám pás?
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
jak "kvoli autu"? to co ako ze nieco v zmysle "typek ma pasata tak ho zbuzerujeme"?