Problem pri pustani
- lednicky1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
Problem pri pustani
Ahojte.. Uz asi tyzden mi rapluje pcčko, vzdy pri pusteni 4 krat pipne.. raz dlhy potom tri kratne ( piiip, pip pip pip ) doteraz som ho parkrat restartol a zrazu zacal ist a nastartoval sa cely.. dnes ale uz ani zanic nejde, skusil som odpojit HDD, potom prestalo pipanie ale taktiez nic.. Proste na monitore sa nic neukaze monitor nema ziadny signal... skusal som aj ramky vymenit ale tie su okej... Co bude pokazene? co robit? vyberal som aj baterku aj clrcmos lebo cpu je taktovany ale taktiez nic
Naposledy upravil/-a lednicky1 v Ne 07. Aug, 2011, 12:57, upravené celkom 1 krát.
Re: Problem pri pustani
nenapisal si aku mas dosku.
vyzera to na problem s grafickou kartou, keby to nebola ona tak maticna doska.
najlepsie si pozicat nejaku GPU od kamarata a vyskusat. alebo ked mas onboard gpu tak ani nemusis
PS: vyjadruj sa slusne, tu si v civilizacii kde vieme komunikovat aj bez vulgarizmov.
vyzera to na problem s grafickou kartou, keby to nebola ona tak maticna doska.
najlepsie si pozicat nejaku GPU od kamarata a vyskusat. alebo ked mas onboard gpu tak ani nemusis
PS: vyjadruj sa slusne, tu si v civilizacii kde vieme komunikovat aj bez vulgarizmov.
- lednicky1
- Nový používateľ
pardon upravene..
doska je asus P5Q SE/R
grafika ati 4830 ale ta grafa nemala ziadny problem.. cize najlepsie skusit pichnut inu grafiku ci to pojde hej?
doska je asus P5Q SE/R
grafika ati 4830 ale ta grafa nemala ziadny problem.. cize najlepsie skusit pichnut inu grafiku ci to pojde hej?
aha no potom podla toho pipania to bude skor problem s pamatou. nechaj tam len jeden modul v prvom slote a skus ci to pojde.
- lednicky1
- Nový používateľ
ved to som pisal ze som skusal a to nepomohlo
no neviem, napisal si ze si ich skusal vymenit - to moze znamenat vela veci.
no ked si isty ze to nie su ramky tak skus gpu.
no ked si isty ze to nie su ramky tak skus gpu.
- lednicky1
- Nový používateľ
Nakoniec sa stala vec ktoru nechapem, pozical som od kamarata ramky aj grafu, obe veci som vymenil... islo.. dal som naspat svoje obe veci a ide.