Battlefield: Bad Company 2
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Battlefield: Bad Company 2
ale no ved uz niesme maly ale ked nie tak nie, urcite to budete mat na webe rozpisane
tak prezrad aspon identitu psa
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
sakra nenasiel som to nikde ale myslim si, ze pes je CL
pes je vaneska Neboli sme tam uplne vsetci.. to sa nikdy neda zorganizovat pre vsetkych. Neveril by som ze sa da cely den a celu noc kecat o jednej hre
Spoiler: ukázať
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
ti cheateri ma seru, kks, zakempeny typek s F2000-kou s magnum ammo (aby sa nepovedalo) na 2 rany si dole a ma este aj auto aim
neviete ako sa reportuje?
neviete ako sa reportuje?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Co znamena ten skill level pri zbraniach ? prinasa to aj dake vylepsenia zbrane ci je to len tak na okrasu ?
BTW ta zbran M1 Garand je bohovska zbran ... velmi dobre sa s nou hra. Sice na kradku vzdialenost nieje vhodna, no na velmi a stredne vzdialene ciele je vyborna (+ magnum municia).
BTW ta zbran M1 Garand je bohovska zbran ... velmi dobre sa s nou hra. Sice na kradku vzdialenost nieje vhodna, no na velmi a stredne vzdialene ciele je vyborna (+ magnum municia).
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Cojaviem, ja s nou moc nehraval, ale to bude tym ze som na nu zvyknuty z CoD2, a tam je to perfektna zbran na kazdu vzdialenost, tak tu som si ju moc neoblubil
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
skill level je zrejme pocet hviezd..nic nepridava
M1-ka je paradna, na nej som mal prvu platinuBrandoo napísal: BTW ta zbran M1 Garand je bohovska zbran ...
keby sa dal na nu primontovat este nejaky dalekohlad, tak nema chybu
k tomu este ten "cink"
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ako sa da ziskat ta zbran,ja ju nemam
caute chalani ...dost dlhu dobu som tu nebol a ani nehral...ved viete, leto, dovolenky, festivaly, zeny atd , ale uz sa zacinaju prejavovat abstinencne priznaky a po vikendovej polhodinke ma to opat chytlo...mohli by sme nieco vecer zamastit okolo tej osmej....ak mi do toho nieco urgentne nepride co dufam ze nie tak ma najdete na TSku v miestnosti pc.sk
nick - F.Fader
nick - F.Fader
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Ani ja ju nemám, myslím že musíš mať veteran status... Ale možno kecám, nikdy ma to nezaujímaloMučo Mačo napísal:ako sa da ziskat ta zbran,ja ju nemam
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Na svojom EA konte musis mat zaregistrovane dve hry ... ja mam BC2 basic a Vietnam. Potom chod na tuto stranku http://www.battlefieldbadcompany2.com dostanes Veteran status 1. To znamena, ze uz mas tu zbran odomknutu.Mučo Mačo napísal:ako sa da ziskat ta zbran,ja ju nemam
J Mato .., veteran status treba
Bad Company 2: M1 Garand
Veteran Rank 1+. If you have 2 or more Battlefield games registered to your EA account, you will unlock the M1 Garand in Battlefield: Bad Company™ 2.
Naposledy upravil/-a Brandoo v Po 08. Aug, 2011, 16:02, upravené celkom 1 krát.
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Keď sa prihlásim na stránku BC2 tak odomňa chce aby som si zvolil prezývku, nech tam napíšem čokoľvek vždy ma to hodí naspäť a stále dokola...
Nievie niekto ako na to
Nievie niekto ako na to